Ha még nem találtad meg a tökéletes esküvői helyszínt, ha természetközeli és látványos helyen szeretnéd tölteni életed Nagy Napját, akkor egy esküvő Lillafüreden mesés választás lesz!

 Lillafüred (Miskolc-Lillafüred) Miskolc egyik legmagasabban fekvő része, a Bükk-vidéken, a Szinva és a Garadna-patakok összefolyásánál, festői környezetben, Miskolc belterületétől több kilométerre, az agglomerációban helyezkedik el.

A különleges Lillafüred

Lillafüred turisztikai szempontból kiemelkedő, az egyik legjelentősebb település a Bükk-vidéken, Magyarország egyik legkiemelkedőbb adottságokkal rendelkező hegyvidéki üdülőhelye, páratlan szépségű tájakkal. Nem csak a pihenésre vágyók, hegymászók és túrázók egyik kedvenc célpontja, hanem a vadászok körében is népszerűségnek örvend.

Természeti látnivalók

A Garadna és a Szinva patakok találkozásánál korábban is volt egy természetes tó, ezt 1813-ban völgyzáró gáttal duzzasztották fel.

A közel húsz kilométer hosszú Szinva-patak eredetileg a Hámori-tóba torkollott, a lillafüredi vízesést a Palotaszálló építésekor alakították ki, ma ez Magyarország legmagasabb vízesése. Nemcsak a hóolvadás idején vagy nyáron nagyszerű látvány, télen a megfagyott zuhatag jégcsapjai kedvenc témái a fotózás szerelmeseinek.

Érdekes szórakozási lehetőségek

A vonatok szerelmeseinek nagyszerű élmény lehet a Lillafüredi Kisvasút. A kezdő állomás Miskolcon található, innen hegyeken, völgyeken, viadukton és egy hosszú alagúton át vezet az út.

A Kisvasút megállóinál leszállva megtekinthető a Fazola-kohó, a Massa Múzeum, a Lillafüred Pisztrángtelep, külön megállója a Palotaszálló és az előtte található káprázatos függőkert, a kisvasút végállomása Garadna, mely kiváló célpont túrázáshoz, szabadtéri sütögetéshez.

Esküvő Lillafüred: A lillafüredi Hámori-tó partján, festői környezetben a romantikus álmok garantáltan valóra válnak!

Esküvői fotózás Lillafüreden

  • Közkedvelt és méltán híres esküvői helyszín Lillafüred. Nem csak a házaspárok és a násznép rajong érte, az esküvői fényképészek is kimeríthetetlen lehetőségeket látnak a környéken.
  • Az ifjú párnak bőven van lehetősége a természetben csodálatos esküvői képeket készíttetni, a csoda szép függőkert, hatalmas fák és Magyarország legnagyobb vízesése igazán feledhetetlen romantikus élménnyé teszi magát a fotózást is, és örök emlékű képek születhetnek itt.
  • A modernebb stílus kedvelőinek lehetőségük van a Libegőnél vagy akár a Kalandparkban igazán extrém esküvői fotózásra is.

Esküvő melyet garantáltan megemlegetünk

Lillafüreden meseszép álomesküvőt rendezhetünk, lehetőség van beltéri szertartásra, rusztikus bútorok, színes ólomablakok körében az igazán egyedi és különleges helyszín kedvelőinek.

Emellett szabadtéren is lebonyolítható a menyegző és a fogadás is, garantáltan vadregényes környezetben, a rusztikusabb, természetközelibb, vintage stílus szerelmeseinek. A lehetőségeknek csak a képzeletünk szab határt.

Ha Lillafüredet választjuk esküvői helyszínként, biztos életre szóló élmény lesz mind a menyasszonynak és a vőlegénynek, mind a násznépnek.

Ismerj meg több esküvő helyszínt is!

5/5 - (329 szavazat)