Karikagyűrűk klasszikustól a különlegesig: hogy könnyebb legyen eligazodni az esküvői gyűrűk között

Az eljegyzési gyűrű a vőlegényed meglepetése, de a karikagyűrűk kiválasztása közös feladatotok. Ez elsőre nehéznek tűnhet, mivel rengeteg a lehetőség. Ha még nem tudod milyen anyagok és színek közül választhatsz, vagy szeretnéd egy kicsit egyedivé is tenni, de nincs ötleted, hogyan, akkor olvass tovább, és bemutatom az esküvői gyűrűk és a karikagyűrűk széles választékát a hagyományostól kezdve egészen az extrább darabokig!

Karikagyűrűk aranyból

Az esküvői gyűrűk kiválasztása

Ahogy fentebb is írtuk, a karikagyűrűk kérdése bizony bőven adhat okot a töprengésre, hiszen felsorolni is lehetetlen lenne, annyi féle csodás ékszer van.

Azonban megkönnyítheted a dolgodat, ha néhány egyszerű szempontot figyelembe veszel. Ezeknek segítségével kapásból kizárhatod azokat a megoldásokat, melyek – bármennyire is tetszenek – nem praktikusak számotokra.

Mik is ezek a szempontok?

A forma

Például ilyen, a gyűrű formája, hiszen nem minden munkához ideális minden forma, vagy épp nem mindenkinek kényelmes ugyan az. Ha például eddig is viseltél gyűrűt és az vékony, sima karika formájú volt, akkor könnyen lehet, hogy kényelmetlen lesz számodra egy vastag, négyzetes kialakítású.

Az anyag

A gyűrű jó esetben egy életre szól, de legalábbis nem kell 2 évente újat vásárolnotok belőle. Így fontos figyelembe venni, hogy az anyaga mennyire ellenálló. Például az arany nagyon közkedvelt, azonban könnyedén karcolódik, ellenben mondjuk a nemesacél gyűrűvel. A karcolódáson és az anyag keménységén kívül az is fontos, hogy vegyszerek, vagy más anyagok mennyire veszik igénybe. Ha mondjuk olyan munkád van, ahol sűrűn nyúlsz vegyszerekbe, akkor ezeknek ellenálló gyűrűt érdemes választani, hiszen szinte lehetetlen, hogy az ember sose felejtse el levenni.

Az ár

Klisének tűnik, pedig sajnos tény, hogy a karikagyűrűk kiválasztásánál bizony fontos tényező az ár. Ha nem vagytok eleresztve, akkor nem érdemes olyan típusú gyűrűhöz ragaszkodni, ami egy vagyonba kerül. Erre jó megoldás lehet, ha vásároltok egy olcsóbbat és később, ha futja rá, lecserélitek a hőn áhított darabokra.

Milyen formájú karikagyűrűk vannak?

Az első dolog, amit el kell döntenetek, hogy milyen keresztmetszetűek legyenek a karikagyűrűitek.
Erre két megoldás létezik: lehet négyzetes és féldomború.
Elegáns négyzetes kialakítású karikagyűrűk

Négyzetes

A négyzetes megoldás laposabb jellegű, és modernebb megjelenést tükröz. Azonban ez nem mindenki számára kényelmes viselet, ezért érdemes próbálgatnod az ujjadon, hogy számodra milyen érzés.

Féldomború

Másik lehetőség a féldomború karikagyűrű. Ez az előbbivel ellentétben a hagyományos vonalat képviseli. Formájának köszönhetően nagyon kényelmes viselni, ezért szinte észrevehetetlen az ujjon.

Variálható kialakítás

Mind a négyzetes, mind a féldomború formájú karikagyűrű megfelelő arra, hogy véséssel vagy kövekkel egyedibbé tedd. Felületük is különböző lehet: választhatsz egyszerű fényes vagy matt felszínű ékszert, de az ékszerészek akár szaténra vagy a homokszemekre hasonlító felületet is tudnak készíteni Nektek.

A karikagyűrűk anyaga

Ha sikerült eldönteni, hogy a klasszikus féldomború, vagy a modern négyzetes formát választjátok-e, akkor a következő lépés, hogy eldöntitek, milyen anyagból szeretnétek a gyűrűiteket.

Nektek van már kedvenc anyagotok?

Ha már előre tudjátok, hogy melyik az az anyag, amelyik kifejezetten érdekel, vagy esetleg van egy-két anyag, ami esélyes a választásra, az nagyban megkönnyíti a dolgotokat. Az ékszerésznél ekkor nem kell végignéznetek az összes létező anyagból készült karikagyűrűket, hanem céltudatosan csak az adott anyagból/anyagokból készülteket nézitek meg jobban, így leszűkül a választás köre, és sokkal egyszerűbben is tudtok majd dönteni.

Milyen anyagú karikagyűrűt válassz?

A következőkben bemutatok nektek különböző anyagokat az aranytól kezdve a platinán át egészen a damaszkacélig, hogy lássátok, milyen sok lehetőség áll a rendelkezésetekre.

Arany karikagyűrűk

Arany karikagyűrűk

Sokak kedvence az arany karikagyűrű, tradicionális jellege miatt.

Mivel rendkívül puha fémről van szó, más anyagokkal ötvözik, hogy megfelelő keménységű legyen. Ekkor beszélhetünk különböző karátokról. A leggyakoribbak a 14, 18 és 22 karátos arany ékszerek. A 14 karátos aranynak valamivel több, mint a fele színarany, a 22 karátosnak pedig körülbelül 90%-a.

Mivel a 22 karátosnak legnagyobb az aranytartalma, ezért érezhetően puhább a viselése, mint a többinek. A 14 karátos azonban sokkal strapabíróbb, a keménysége miatt. Az arany középút ezért a 18 karátos lehet, ami hosszú távon kevésbé használódik el és szép színe hasonló a 22 karátoséhoz.

Az arany ékszereket, így a karikagyűrűket is, vegyszerekkel való munka esetén érdemes levenni.

Hasonló mértékben karcolódik, mint a platina. A mindennapos viseléstől folyamatosan fognak megjelenni kisebb-nagyobb karcok, amik az idő múlásával patinát alkotnak majd a gyűrű felületén. Puha ronggyal áttörölve Te is meg tudod tisztítani az ékszered, de egy szakértő ékszerész is fel tudja frissíteni a gyűrű állapotát.

Arany gyűrű modernebb színekben

Ha aranygyűrűt szeretnél, azonban eltérnél a hagyományos sárgás árnyalattól, akkor választhatsz fehér vagy rozé árnyalatú gyűrűt is. Külső alakítása is egyszerű, így könnyen személyre szabható.

A fehérarany gyűrűnél a gyűrűre ródium bevonat kerül, ez adja a fényes fehér színt. Mivel ez csak bevonat, ezért idővel lekophat. Egy ékszerész azonban könnyen meg tudja újítani a bevonatot.

Rozé árnyalatot úgy kapunk, ha az aranyat rézzel ötvözzük. Az úgynevezett rose gold gyűrűknek szép vintage hatásuk van, így rose gold stílusú esküvőre éppúgy illenek, mint egy vintage esküvőhöz.. A legtisztább körülbelül 75%-ban tartalmaz aranyat. Attól függően, hogy az arany melletti ötvöző anyag milyen mértékben van jelen, a rozé szín számos árnyalata elérhető, így ezzel is még egyedibbé teheted az ékszered.

A fehérarany és a rozé árnyalatú gyűrűket is ugyanolyan módon lehet tisztítani, mint a hagyományos aranygyűrűket.

Platina karikagyűrűk

Platina karikagyűrűkA platina gyűrűket sokan kedvelik egyedi csillogásuk miatt, aminek köszönhetően a „nemesfémek királya” elnevezést illesztették rá.

Anyagi tulajdonságai miatt egyedi megmunkálást igényel, de a nehezen foglalható kövekhez tökéletes megoldás.

A viszonylag kevés lelőhely miatt magasabb a nyersanyag ára, emellett a gyűrűk általában 95%os tisztaságú fémből készülnek, ami megmagyarázza, miért jóval drágább, mint az arany gyűrűk.

A platina érzékeny a karcolásokra, így ezt is érdemes vegyszeres munka előtt levenni, továbbá már a mindennapi viselés során is patina keletkezik felületén.

Ezek az apróbb sérülések azonban könnyen kijavíthatók egy ékszerész által, de akár Te magad is megtisztíthatod gyűrűdet. Ehhez csak boltban vásárolható ékszer tisztító folyadékra van szükséged, vagy enyhén szappanos vízre, majd egy puha ronggyal gyengéden töröld szárazra.

Ha szeretnéd egyedivé tenni platinagyűrűdet, akkor van erre egy lehetőség: arannyal vagy titánnal ötvözve különleges színeket kaphatsz, valamint az anyag alakítása is könnyű, ezáltal az ízlésedre formálható dizájnt készítenek neked.

Jó tulajdonságai közé tartozik még, hogy a platina antiallergén, így bárki viselheti.

Ezüst karikagyűrűk

Ezüst karikagyűrűk

Az ezüst esküvői gyűrűk igen népszerűek a viszonylag alacsony áruk miatt. Fényes, puha anyag, aminek a kedvező ára ellenére, bizony hátránya, hogy idővel könnyen tompul a csillogása és karcosodik.

Hogy milyen hamar használódik el az anyag, az nagyban függ a viselőjétől. Mindannyian más és más kozmetikumokat, parfümöket, szappanokat használunk, valamint az étkezés, dohányzás is befolyásolja bőrünk pH értékét. Ez hatással van az ezüstre is. Gyakran észreveheted, hogy feketés színű lesz a bőröd az ékszer alatt, ez az ezüst oxidációja miatt van.

Ha szeretnéd hosszabb ideig élvezni az ékszer fényes csillogását, lehetőség van arra, hogy ródiummal vonják be a felületét, pont, mint az arany esetében. Így az ékszer antiallergén is lesz egyben.

Tisztítására számos házi praktikát lehet találni, a legbiztosabb, ha beszerzel ékszer tisztító folyadékot kifejezetten ezüstre, és időnként áttörölgeted egy puha ronggyal.

Titán karikagyűrűk

Titán karikagyűrűkA titán gyűrűk egyre népszerűbbek, mivel rendkívül időtállóak, kevésbé karcolódnak, mint az arany vagy ezüst ékszerek, valamint sok a titán lelőhely, így az áruk is kedvező.

Kemény, tartós anyag, ellenáll a legtöbb vegyszernek, tengervíznek, termálvíznek, valamint korrózióálló. Keménységétől függetlenül könnyű anyag, így viselése nem jelent terhet.

Antiallergén, ezért bárki könnyen viselheti kellemetlenségek nélkül.

Az anyag tulajdonságai miatt tökéletes férfias ékszerek készíthetők belőle, azonban variálhatósága miatt ez könnyen megváltoztatható: készíttethetünk belőle fényes vagy matt gyűrűt, esetleg vésést kérhetünk bele, így személyiségre formálható. A színét hőkezeléssel lehet megváltoztatni: akár kékes vagy bronzos árnyalat is elérhető.

Tisztítása egyszerű, a felületi piszkolódást könnyen le lehet törölni. Mindennapi viseléstől karcolódhat, azonban kisebb mértékben, mint az arany vagy ezüst gyűrűk.

Palládium karikagyűrűk

A palládium anyagú ékszerek még nem annyira elterjedtek hazánkban. Hasonló a platinához, azonban kevésbé sűrű anyagú, ezért könnyebb érzés hordani.

Lehet matt vagy fényes, kidolgozása a megrendelőtől függ. Felületén az idő előrehaladtával megjelenhetnek karcolások, azonban fényessége nem kopik. Boltban vásárolható ékszer tisztítóval vagy szappanos vízzel is könnyen kezelhető. Vegyszerekkel való munka esetén azonban mégis érdemes levenni.

Nemesacél karikagyűrűk

Acél karikagyűrűkA nemesacél gyűrűk azoknál a pároknál a legnépszerűbbek, akik tartós ékszert szeretnének jó áron. Nagyon hasonlít a nemesfémekhez, fényes jellege miatt akár fehéraranynak is tűnhet, azonban sokkal olcsóbb.

Nem kopik, és nem feketedik, ezért fenntartása nem időigényes. Antiallergén, így könnyen viselhető. A szennyeződéseket könnyen le lehet törölni, de ha komolyabb tisztítást szeretnénk, akkor erre a célra való folyadékot is lehet vásárolni.

Cirkónium karikagyűrűk

Ha modernebb jellegű gyűrűt szeretnél, akkor érdemes megnézned néhány darabot cirkóniumból. Eredetileg szürkés-fehéres színű anyag, azonban egyre népszerűbbek a fekete cirkónium gyűrűk is, amelyek egy kémiai folyamatnak köszönhetik színüket.

A cirkónium gyűrűk nagyon strapabíróak, ellenállnak a korróziónak, valamint kevésbé karcolódnak, mint az arany vagy az ezüst. Antiallergén, ezért érzékeny bőrűek is bátran viselhetik. Ápolása hasonló, mint a titán ékszereké.

Volfrám karbid karikagyűrűk

A volfrám karbid a titánnál is keményebb anyag, így a karcmentesség évtizedekig garantált. Azoknak ajánlott, akik szeretik az egyszerű, letisztult stílust.

Antiallergén, így nem okoz bőrproblémákat. Ápolása nem igényel különösebb gondot, egy ronggyal egyszerűen letörölhető. Ékszerész általi újrafényezés nem lehetséges, mivel rendkívül kemény anyagról van szó, de általában nem is szükséges, mert nagyon hosszú ideig megtartja eredeti állapotát.
Karikagyűrűk esküvőre

Kerámia karikagyűrűk

A kerámia gyűrűk nagyon különleges megjelenésűek. Magában foglalják a titán és a volfrám karbid legjobb tulajdonságait: könnyű, nehezen karcolódik és törik, azonban árban sokkal kedvezőbb.

Tisztán tartásuk egyszerűen megoldható egy nedves törlőkendővel, hogy a felületi piszkot eltüntessük.

Damaszkacél karikagyűrűk

A damaszkacél karikagyűrűk különleges eljárással készülnek. Két különböző fémet rétegelnek egymásra többlépcsős folyamatban, és így kovácsolják az anyagot. A végeredmény egy különleges, faerezethez hasonló mintázat lesz.

Jó tulajdonsága, hogy egyszerre rendkívül kemény és strapabíró, de egyben hajlékony anyag is. Még különlegesebbé tehető arany berakással vagy kövekkel.

Karbantartása nem igényel különösebb odafigyelést, mindennapi viseléssel is megtartja fényességét, és évtizedek alatt sem fog elkopni.

Minden anyagnak megvannak a maga jó tulajdonságai, Nektek csak el kell dönteni, melyiket tartjátok kedvezőbbnek saját szempontjaitok alapján. Ha az anyagválasztás sikerült, akkor már csak a gyűrűk kialakításán kell gondolkoznotok.

Nincs könnyű dolgotok, hiszen tengernyi a lehetőség, de szánjatok rá időt, hogy az elkészült gyűrűitek életetek végig kísérhessenek Benneteket.

Esküvői inspirációk után kutatsz? Ne hagyd ki az Esküvői ötletek menüpontunk további cikkeit sem!

Kiegészítők rocker esküvőre

Rocker pár vagytok, de Ti is álomesküvőt szeretnétek? Azon töröd a fejed, milyenek a legjobb kiegészítők rocker esküvőre? Önmagatok szeretnétek[...]

Mi a dolga egy koszorúslánynak?

Koszorúslány útmutató – avagy mi a dolga egy koszorúslánynak? Ha az a szerencse ért, hogy te leszel a koszorúslány, akkor[...]

Vintage esküvő – egy esküvői stílus, ami lenyűgöz

Olyan esküvőre vágysz, ami különleges mégis időt álló és sosem megy ki a divatból? Akkor a vintage esküvő pont Neked[...]

Esküvői hagyományok: a menyasszonytánc

Menyasszonytánc: az esküvői hagyományok egyik legnépszerűbb eleme Ki ne hallott volna már az esküvői csokordobásról vagy a menyasszonytáncról? Az esküvői[...]

Pin up esküvői stílus: a retro, ami trendi

Mi az? Retro, ám mégis trendi és mérhetetlenül egyedi? Igen! A pin up esküvői stílus! Imádod a ’40-es, ’50-es évek[...]

Extrém esküvői ötletek: Esküdj a saját stílusodban!

Extrém esküvői ötletek, hogy a saját, egyedi stílusodban esküdhess! Kimondani a boldogító igent bungee jumping közben, a víz alatt, egy[...]

Esküvői meghívó: ezekre figyelj a tervezésnél!

Esküvői meghívó: az első betekintés az esküvői színfalak mögé Kész esküvői meghívó-mintákat nézegetsz, és egyszerűen nem tudsz választani? Nem is[...]

Tengerre Násznép! Vár a hajós esküvő!

Hangulatos, nyári, vízparti esküvőről álmodozol? Akkor a hajós esküvőt Neked találták ki! Ha még nem döntötted el, milyen tematika köré[...]

Különleges esküvő? Akkor fagyi, koktélok és fánk!

Különleges esküvőt szeretnétek? Akkor dobjátok fel a lagzit fagyival, koktélokkal és fánkkal! Azon gondolkozol, hogyan tudnád feldobni életed nagy napját[...]

Art Deco esküvő: összetéveszthetetlen stílus, ami mindenkit lenyűgöz!

Art Deco esküvő: összetéveszthetetlen stílus, ami mindenkit lenyűgöz! Odavagy a 1920-’30-as évekért? A jazzkorszak és a swing téged is elvarázsol?[...]

Környezetbarát esküvő – óvjuk a Földet az esküvőn is!

Vigyázz, kész, rajt… esküvőszervezés! A hetedhét országra szóló buli lehet környezetbarát esküvő is! Belegondoltál már, hogy egy kis tudatossággal, mennyivel[...]

Rocker esküvő: mert a rockerek is házasodnak

Ha Te is igazi rocker vagy, aki még a menyasszonyi ruhára is bőrkabátot venne, akkor a rocker esküvő az igazán[...]

Rose gold esküvő – páratlan elegancia és egyediség!

Elegáns mégis egyedi stílust keresel? Akkor a rose gold esküvő a megfelelő választás! A 2019-es Év esküvői színe a rose[...]

Téli esküvő – avagy az igazi jégvarázs

Vonz a téli táj szépsége? Elvarázsolnak a téli díszítések? Akkor a téli esküvő Neked való! Álmodj meg egy tündérmesét és[...]

Lánykérés ötletek, hogy garantáltan „IGEN” legyen a válasz

Tanácstalan vagy, hogyan szervezd meg a lánykérést? Adunk néhány klassz ötletet! A lánykérés minden pár életében fontos fordulópont, hiszen ez[...]

Esküvői zene – avagy ki húzza a talp alá valót a Nagy Napon?

Esküvői zene – avagy ki húzza a talp alá valót a Nagy Napon? Ha éppen az esküvői zene választásán őrlődsz,[...]

Karikagyűrűk a klasszikustól a különlegesig

Karikagyűrűk klasszikustól a különlegesig: hogy könnyebb legyen eligazodni az esküvői gyűrűk között Az eljegyzési gyűrű a vőlegényed meglepetése, de a[...]

Menyasszonyi csokor típusok, formák

Minden amit tudni akartál – és érdemes – a menyasszonyi csokor típusairól! A menyasszonyi csokor kiválasztása legalább olyan fontos, mint[...]

Külföldi esküvő egyszerűbben, mint gondolnád

Tanácsok, ötletek egy felejthetetlen külföldi esküvő megszervezéséhez! Játszadozol a gondolattal, hogy egy egzotikus, külföldi helyszínen mondod ki a boldogító „igen”-t?[...]

Szuperhős esküvői stílus

Képregényhősök az esküvőn? Töretlenül hódít a szuperhős esküvői stílus! Az elsők között foglalod le a helyet a moziban, amikor kijön[...]

Lánybúcsú ötletek, tippek, tanácsok

Ötletek, tippek az emlékezetes lánybúcsú megszervezéséhez Itt az ideje megszervezni a lánybúcsút? Akkor ne amerikai filmekben látható jelenetekből inspirálódj! Inkább[...]

Esküvői hagyományok és szokások

Esküvői hagyományok és szokások, melyek a mai napig jelen vannak az esküvőkön Ki ne hallott volna már az esküvői csokordobásról[...]

Esküvői babonák, amik beépültek az esküvői szokások közé

Ismert és kevésbé ismert esküvői babonák Amióta csak esküvőket tartanak, léteznek az esküvőhöz, házassághoz kapcsolódó babonák is. Ezek közül sok,[...]

Esküvői játékok kreatívan

Kreatív esküvői játékok kicsiknek és nagyoknak, hogy az egész násznép jól szórakozzon! Szeretnéd feldobni a lakodalom hangulatát, de nem jut[...]

Esküvői gyermekfelügyelet

Esküvői gyermekfelügyelet: gondtalan szórakozás kicsiknek és nagyoknak Ha úgy gondolod, hogy az esküvő szervezése során a legapróbb részletekre is odafigyeltél,[...]

Blogunk is számtalan hasznos tartalommal vár!

Így válaszd ki a tökéletes magassarkút az esküvődre!

Az esküvőszervezés során minden részletnek tökéletesnek kell lennie, így a menyasszonyi cipő kiválasztása sem lehet kivétel. Ez a kis cipő[...]

5 hiba, amit a menyasszonyok mindig elkövetnek

Minden menyasszony, aki akár csak egy órát is eltöltött már az esküvőjének szervezésével, tudja, hogy a nagy nap megtervezése igen[...]

Hogyan találjuk meg a tökéletes esküvői cipőt? Gyakorlati útmutató

Az esküvői cipő minden menyasszony és vőlegény öltözékének szerves részét képezi. Bár a hölgyek esetben legtöbbször a ruha alatt rejtőzködnek,[...]

Esküvőszervezés stresszmentesen: Így ne bolondulj meg!

Az esküvőszervezés izgalmas és emlékezetes időszak lehet az életedben, de sajnos gyakran együtt jár vele a hatalmas stressz is. A[...]

10 esküvői ruhavásárlási illemszabály, amit minden menyasszonynak tudnia kell

Az esküvőszervezési folyamatnak az egyik legfontosabb és legizgalmasabb része az esküvői ruha megtalálása. A legjobb tervezők által készített részletgazdag darabok[...]

Tökéletes választás az örök szerelem megpecsételéséhez: Mesterséges gyémánt jegygyűrűk az ARTIDIA-tól

Számos hiedelem él az emberek tudatában a mesterséges és természetes gyémántokkal kapcsolatban, ami nemcsak az áruk, hanem a tartósságuk szempontjából[...]

Egy fénykép többet mond ezer szónál! A Gofoto-val örök emlék lesz az esküvői fotózás!

Az esküvői fotózás hihetetlen élmény, hát még az elkészült képek. A képek, melyek történetet mesélnek el; egy szerelem, egy esküvő,[...]

Hogyan illesztheted az alakodhoz a férfi esküvői nadrág szabását?

A férfi esküvői ruhatárából nem hiányozhat a jól illeszkedő öltönyön és az elegáns, minőségi cipőkön kívül az alkalomhoz illő esküvői[...]

Esküvői csokor kiválasztása lépésről lépésre

A szépség a részletekben rejlik, és a menyasszonyi csokor egy olyan esküvői részlet, amelyre érdemes figyelmet fordítani. Bármilyen egyszerűnek is[...]

Budapesten kötötték a legtöbb házasságot 2022-ben

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján Budapesten kötötték a legtöbb házasságot a tavalyi évben. Összesen 10.420 esküvő történt. Budapestet[...]

Szükséges rossz vagy biztonsági háló a házassági szerződés?

Bár az esküvőszervezés időszakában, mikor úszik az ember a szerelem rózsaszín tengerében, a legvadabb rémálmainkban sem merül fel a válás[...]

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű? Erre figyelj az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor!

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása egy férfi életének egyik legfontosabb pillanata. Azonban a döntést megelőzi az agyalással és kérdezősködéssel jócskán megtöltött[...]

Elegáns férfi öltözet esküvőre – Figyelj a hózentróger viselés szabályaira!

Mi a közös Šurdában, Zsákos Bilbóban, a Keresztapában és Larry Kingben? Kedvenc kiegészítőjük a hózentróger! Te próbáltad már? A sokadik[...]

Ezért lesz a te gyűrűd az esküvőtök sztárja!

Nem kell húszkarátos gyémántot viselned azért, hogy felfigyeljenek a gyűrűdre a vendégek. Az esküvő napján szinte mindenki a menyasszonyt figyeli.[...]

Jó shape-ben az esküvődön

Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nagy napon? Vagy még az eljegyzés előtt álltok és azzal szeretnél jó benyomást kelteni[...]

Esküvő a szabadban: Nagyszerű tippek és mesés ötletek

Egy esküvő a szabadban – a legtöbb ifjú pár számára biztosan a legszebb álom. De melyek azok a lehetőségek, amelyek[...]

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő”

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő” A szabadtéri esküvők mindig is népszerűek voltak, de az otthon, a saját kertben tartott[...]

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek Vidák Annamária vagyok, a Hani Design megálmodója. 2015 óta készítek Fotó Díszkönyveket, 2019[...]

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék a szülőknek

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék az örömszülőknek Valami igazán kreatív szülőköszöntő ajándékkal szeretnétek meglepni szüleiteket a Nagy Napon? Azon gondolkoztok,[...]

A legnépszerűbb esküvői kellékek egyike: a chiavari szék

Magyarországon a legnépszerűbb esküvői kellékek közé tartoznak a chiavari székek Elegáns, könnyű, stabil, megfizethető – ezek a tulajdonságok egyaránt illenek[...]

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz!

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz! Abban bizonyára mindenki egyetért, hogy a lakodalom egyik legfontosabb része a jó[...]

Hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt?

Benned is felmerült a kérdés, hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt? A koronavírus tavaszi, első hulláma rengeteg esküvőnek[...]

Bohókás esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvője

Bohókás, természetközeli esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvőjének története Egy egyszerűbb esküvőt megszervezni is hónapok elfoglaltsága. Mire a megfelelő[...]

Esküvői virágdekoráció: mit, hogyan, mennyiért?

Tudj meg mindent az esküvői virágdekorációról! Szeretnél egy igazán személyes, nem csak a helyszínhez, hanem a személyiségetekhez is passzoló virágdekorációt[...]

A csodálatos Emily Soutache: sujtás esküvői ékszerek

Álomesküvőre álomékszer? Bemutatjuk a sujtás esküvői ékszereket! Szeretnél egy, a ruhádhoz és az egyéniségedhez is passzoló egyedi ékszert, mely nagyszerűen[...]

5/5 - (143 szavazat)