Tanácstalan vagy, hogyan szervezd meg a lánykérést? Adunk néhány klassz ötletet!

A lánykérés minden pár életében fontos fordulópont, hiszen ez az első lépése annak, hogy hivatalosan is összekössék az életüket. Ha Te már elhatároztad magad, hogy megteszed ezt a nagy lépést, de nincs ötleted hogyan, akkor ismerd meg ötleteinket!

Egyedi lánykérés
Mindenki szeretné, hogy a lánykérés különleges, emlékezetes legyen – és persze igen legyen a válasz -, de mi számít különlegesnek? Hogyan találd ki, melyik verzió fog kedvesednek tetszeni?

Ezek azok a kérdések, amiben nem adhatunk Neked pontos választ, hiszen Te ismered legjobban a párodat. Tudnod kell, hogy mi az, ami összeillik a személyiségével és mi az, ami nem. Ha tudod – és miért ne tudnád – mit szeret, akkor már csak néhány kreatív ötlet kell a megvalósításhoz. Lássuk!

Milyen legyen a lánykérés hangulata?

Csendes vagy világraszóló?

Ha a párod visszafogottabb, szégyenlősebb, akkor egy csendesebb, meghittebb lánykérés való nektek. De ha szereti a feltűnést, a grandiózus gesztusokat, akkor akár kezdheted is szervezni a flash mobot.

Közönséggel vagy kettesben?

Alapvetően az első dolog, amit át kell gondolnod, hogy szemtanúk előtt teszed-e fel a kérdést, vagy nem. Vannak, akik a tökéletes leánykérést egy családi összejövetelen képzelik el, de vannak, akik úgy gondolják, ez egy intim, csak a párra tartozó esemény.

Ha úgy gondolod, a párod szívesen élné meg ezt a pillanatot másokkal együtt, akkor szervezhetsz családi-baráti összejövetelt, és bevonhatsz akár idegeneket is egy nagyobb meglepetés kieszelésekor.

Ha a barátnőd jobban örülne, ha csak ketten lennétek jelen a lánykérésen, az még nem jelenti azt, hogy ne lehetne azt is feldobni kicsit.

Kreatív ötletek a nagy pillanathoz

A lánykérés a legszerényebbtől a leglátványosabbig terjedhet. Mára már külön cégek szakosodnak arra, hogy a vőlegény segítségére legyenek nem csak az ötletelésben, hanem a teljes lánykérés megszervezésében.

Amikor úgy döntesz, hogy megkéred a párod kezét, az lehetőséget ad arra, hogy szabadon szárnyaljon a fantáziád, hiszen a lánykérés az egyik legjobban személyre szabható esemény. Nézzünk néhányat a lehetőségek közül!

Romantikus gyertyafényes lánykérés

Romantikus lánykérésAmi mindenkinek elsőre eszébe jut: gyertyafényes vacsora. Elcsépeltnek hangozhat a sok romantikus film után, de mondjuk inkább azt, hogy klasszikus. Ha különleges helyen teszitek ezt, akkor máris sikerült dobni a hangulaton.

A vacsora upgrade verziója, ha külföldre utaztok. Pár napos kiruccanás oda, ahol először voltatok nyaralni kettesben, és máris emlékezetesebb lesz a pillanat.

Meglepő és kreatív lánykérés

Ha nagyon kreatív szeretnél lenni, van energiád és kedved egy kicsit ügyködni a dolgon, akkor kitervelhetsz valami teljesen egyedit.

Például ha reggelente munka előtt együtt kávéztok és olvassátok az újságot, akkor szerkessz egy „hamis” újságot. Beleírhatsz egy látszólag teljesen átlagos cikket, de a végébe belefogalmazod a nagy kérdést. Majd teljesen hétköznapi módon nyújtsd oda neki az újságot, és mondd, hogy találtál egy érdekes cikket, olvassa el ő is. A végére nagyon meg fog lepődni!

Cuki segítők

Ha a kedvesednek van házikedvence, akkor máris van egy aranyos segítőtársad! Erősítsd a gyűrűt a kutyus vagy a cica nyakörvére, rejtsd el a tengerimalac házikójában, vagy kösd rá a papagája csörgő-zörgő játékára.

Hatalmas meglepetés

Vannak, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni, ezért a lánykérést is élveznék hasonló szituációban.

Egyre gyakoribbak a flash mobok, és az ahhoz hasonlító, idegenek bevonásával történő lánykérések. Ez sok tervezést és szervezést igényel, hogy minden tökéletesen koordinálva menjen. Viszont ha meg van a kellő elszántság, akkor semmi nem állhatja útját, hogy hatalmas meglepetést okozz életed szerelmének.

Profi segítség

Arra is van lehetőséged, hogy profi csapattal tervelj ki valamit. Ha belefér a költségvetésedbe, akkor kérheted egy olyan cég segítségét, ami lánykérések lebonyolítására szakosodott.

Ha szeretnéd, hogy egy hamis rendőr igazoltasson, majd miután már a frászt hozta a párodra, Te feltennéd a kérdést, akkor akár még ezt is megszervezik neked. De ha elvinnéd horgászni a barátnődet, akkor búvárt is felbérelnek, aki a tóban ráakasztja a horogra a dobozkát, és azt húzza ki a barátnőd. Ha pedig egy repülőgépből ejtőernyővel kiugorva képzeled el a pillanatot, akkor arra is van lehetőség!

Számtalan lehetőség, de a szerelem a legfontosabb!

Temérdek sok alternatíva közül válogathatsz, de ha rászánod a kellő időt és gondolkodást, akkor biztosan sikerül kitalálni valami olyat, ami mindkettőtök számára felejthetetlen pillanatot eredményez. Azt azonban ne feledd, habár a szép körítés is hozzájárul az élményhez, a párod számára úgy is az lesz a fontos, hogy Te vagy az, aki felteszi neki “A” kérdést.

Esküvői inspirációk után kutatsz? Ne hagyd ki az Esküvői ötletek menüpontunk további cikkeit sem!

Blogunk is számtalan hasznos tartalommal vár!

5/5 - (267 szavazat)