Elérhetőségeink

Harmati-Nagy Brigitta
Tulajdonos, főszerkesztő

Email: brigitta@elkeltem.hu
Telefon: (+36) 20 251 0743

Harmati József
Tulajdonos, Webmester

Email: info@elkeltem.hu
Telefon: (+36) 20 251 0743

Szőnyi János
Rendszermarketing specialista

Email: szonyi.janos@vevocsinalo.hu
Telefon: (+36) 30 162 1337

 

Elkeltél?

Gratulálunk, és nagyon sok boldogságot kívánunk… – ami több, tettünk is azért, hogy boldog esküvőtök legyen: Használjátok az elkeltem.hu-t, és nem kell tömegével böngésznetek a weboldalakat, mert óriási munkamennyiséget fektettünk abba, hogy itt TÉNYLEG minden lényeges és valóban hasznos tanácsot egy helyre gyűjtve megtaláljatok, és ne kelljen a haszontalan, Számotokra felesleges információk kiszűrésével foglalkoznotok.

Pontosan hogyan csináljuk?

  1. Lépésről lépésre leírtuk Neked, hogy miket kell elintézned. Így biztosan semmi nem marad ki az szervezésből, ezt a gondot már le is vettük a válladról. Ha már korábban hozzákezdtél az esküvőd megszervezéshez, arról is meggyőződhetsz, hogy eddig mindent jól csináltál-e, vagy sem.
  2. Nem csak a felesleges információk áradatától igyekszünk megóvni Titeket, de – a munkánk rendkívül fontos részeként – a felesleges köröktől is, amit olyan esküvői szolgáltatók megkeresésével töltenétek, akik aztán több problémát vetnek fel, mint amennyit megoldanak. Így épp akkora gondot fordítottunk a megfelelő referenciákkal rendelkező szolgáltatók kiválasztására és bemutatására, melynek eredményeként a rendelkezésedre tudjuk bocsátani esküvői kisokosunkat. Nézd meg a partnerek egyéni minisite-ját, és vedd fel velük a kapcsolatot közvetlenül!
  3. Bizonyára sok ötlet kavarog a fejedben, ehhez igyekszünk további inspirációkat adni az esküvői ötletek menüpontunk alatt.
  4. A ruhák minden bizonnyal az esküvők egyik legfontosabb szereplői, ezért tökéletesen megértjük, hogy Te is nagy gondot fordítasz a kiválasztásukra. Esküvői ruhák menüpontunk alatt körbevezetünk Téged a ruhák forgatagában, a menyasszonyi ruháktól kezdve, az örömanya ruhákon keresztül a vőlegény öltözékéig. De nem érjük be ennyivel: Az esküvöi stylistodként abban is segítünk Neked, hogy milyen alkatra milyen szabású ruhát érdemes választanod.
  5. Az álomesküvőnek természetesen álomhelyszín kell: Esküvői helyszínek, valamint Balatoni esküvő menüinkben részletes leírásokat találsz Magyarország legfelkapottabb és legszebb esküvői helyszíneiről.
  6. Persze a fotózás sem maradhat ki, ezért felkutattunk és összegyűjtöttük Neked az ország legimpozánsabb esküvöi fotó helyszíneit is.
  7. Az tökéletes esküvő után pedig jöhet a tökéletes nászút! Ez már nem az esküvőd része, de fogadd el tőlünk nászajándékba úticél kollekciónkat, amit kifejezetten erre a célra állítottunk össze — ugyanazzal a körültekintő alapossággal, ahogy az esküvő szervezés gondjait oldottuk meg a Számodra.

Tehát:

  1. OLVASS MINKET
  2. TERVEZZ A TANÁCSAINKAT KÖVETVE
  3. FELEJTSD EL A STRESSZT!
5/5 - (139 szavazat)