Téged is vár a Somogyi-dombság, és egy esküvő Kaposváron, ha lélegzetelállító esküvőre vágysz!

Ismerd meg Kaposvár jellegzetességeit, használd ki a Balaton közelségét, hogy a Te esküvőd is tökéletes legyen!

Kaposvár Somogy megye és a Kaposvári járás székhelye. A Kapos folyó két partján, a Somogyi-dombság területén festői környezetben fekszik. A Balaton mindössze 50 km távolságra van a várostól.

Kaposvár déli részén húzódik a Zselici Tájvédelmi körzet, északi részén pedig a 8 km hosszú Deseda-tó és a 30 hektáros arborétum.

Kaposvár ma

Kaposvár napjainkra a Dunántúl egyik legjelentősebb városa, közkedvelt kulturális és sportközpont.

A város kereskedelmi, idegenforgalmi és oktatási központja a Belváros. A városközpontban rengeteg zöld terület, parkok és fasorok találhatóak, a déli városrészeken elegáns villanegyedek, kertvárosias övezetek alakultak ki. Kaposvár déli részén húzódnak a Zselic lankái. Az északon található Deseda tó, mely igen kedvelt pihenőhely.

Kaposvár igazi iskolaváros, számos alapfokú és középfokú tanintézmény található itt, emellett itt működik a Kaposvári Egyetem is, mely Magyarország legmodernebb felsőoktatási iskolája. Emellett a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara is képzési központot üzemeltet a városban.

Kultúra Kaposváron

Kaposvárott igen élénk a kulturális élet, a Csiky Gergely Színház is itt működik, mely az ország egyik legnevesebb színháza. Emellett a város ad otthont többek között a Déryné Vándorszíntársulatnak, a Somogy Táncegyüttesnek, a Kaposvári Szimfonikus Zenekarnak, és a Szivárvány Kultúrpalotának is.

A város múzeumokban és kiállításokban is bővelkedik, sok más mellett itt találjuk a Rippl-Rónai Múzeumot, a Vaszary Képtárat és Emlékházat, a Somogyi Sportmúzeumot, a Babavilágot, ahol porcelánbaba gyűjteményt tekinthetünk meg és a Vasúti Emlékmúzeumot is.

Kaposvári programok

Kaposvár számos igen érdekes és szórakoztató programmal várja az ide látogatókat. Főbb rendezvényei közé tartozik a Kaposvári Tavaszi Fesztivál, a Rippl-Rónai Fesztivál, a Nemzetközi Lovasíjász Verseny, a Kaposvári Mézfesztivál, a Szentjakabi Nyári esték, de részt vehetünk a Káposztás Ételek Gasztronómiai Fesztiválján is.

Esküvő Kaposvár csodálatos helyszínein

Garantáltan felejthetetlen esküvőben lehet részünk, amennyiben Kaposvárt választjuk lagzink helyszínéül

Könnyű megközelíthetőségének és a Balaton közelségének köszönhetően igazán kiemelkedő lehetőségeket biztosít Kaposvár, hogy a lagzink valóban nagy siker legyen. Számos szebbnél-szebb étterem közül válogathatunk, ahol az esküvői vacsorát vagy magát a szertartást kültéri és beltéri helyszínen is lebonyolíthatjuk.

Kis esküvő, nagy esküvő

Akár kis létszámú, családias esküvőt szeretnénk, akár modernet, vagy nagy létszámú, szabadtéri lagzit, a városban minden lehetőségünk adott, hogy bámulatos álomesküvőt szervezzünk. Bármelyik esküvői stílus is áll hozzánk a legközelebb, biztosan megtaláljuk a számunkra tökéleteset, ahol nem csak az ifjú pár, de a násznép is felejthetetlen élményekkel lesz gazdagabb.

Fotózás a tóparton

Az esküvő fényképészek közében is közkedvelt hely Kaposvár, hiszen templomaival, gyönyörű épületeivel, palotáival, díszkutaival igazán csodálatos helyszínt biztosít az esküvői fotózás lebonyolításához.

A természet rajongói is kimeríthetetlen lehetőségek közül válogathatnak, hiszen a Deseda tó és a hozzá tartozó 30 hektáros arborétum gondoskodik a felejthetetlen esküvői fotózásról, mely után az elkészült képek méltó szereplői lesznek a családi fotóalbumnak.

Ismerj meg több esküvő helyszínt is!

5/5 - (382 szavazat)