Az esküvő megszervezése igazán aprólékos feladat, sok türelmet, szervezést és odafigyelést igényel. Alapos tervezéssel, tájékozódással és a megfelelő időben való kezdéssel azonban tökéletesen meg lehet oldani.

Az alábbiakban bemutatok nektek egy szervezési alaptervet, melynek segítségével hónapokra lebontva láthatjátok mikor és mit érdemes elintéznetek, hogy az esküvői készülődés a lehető leggördülékenyebben menjen, és elkerülhessétek a felesleges kapkodást és stresszt.

Igaz, sokan már akár két évvel korábban is elkezdik az esküvőjük megszervezését, de az alábbiakban egy olyan mintát láthattok, ami a gyakoribb, egy éves időszakra van lebontva.

Ha Ti mégis azok közé tartoztok, akik már bő egy évvel korábban neki láttok megálmodni a Nagy Napot, akkor is bátran használjátok ezt a cikksorozatot. Az elvégzendő teendők sorrendje ugyan az, mintha 12 hónappal előbb kezdenétek, csak a feladatok elvégzésének időpontja változik.

Ugyan ez érvényes akkor is, ha rövidebb idő alatt szeretnétek szervezni, de ebben az esetben kalkuláljátok bele, hogy nagyobb lehet a stressz és a kapkodás, ezért érdemes inkább korábban megkezdeni a készülődést.

Jó készülődést és sok boldogságot kíván az elkeltem.hu!