Köszöntünk az Elkeltem Prémium Klub-ban! Örülnénk, ha Te is közénk tartoznál!

Mi is pontosan az Elkeltem Prémium Klub?

Két évvel ezelőtt kitűztünk egy célt magunk elé, mégpedig azt, hogy az Elkeltem.hu lesz az a weboldal, ami csak olyan esküvői szolgáltatókkal dolgozik együtt, akik ugyanolyan eltökéltséggel, szenvedéllyel és szakértelemmel végzik a munkájukat, mint mi. Vagyis igazi prémium minőséget képviselnek.

Az elmúlt két évben minden nap azon dolgoztunk, hogy ez a weblap a szakmai, informatikai, felhasználói és látvány téren is meg tudjon felelni a legmagasabb elvárásoknak is. Ami – büszkén jelenthetjük – sikerült.

Ezért döntöttünk úgy, hogy két év után most először kitárjuk kapuinkat és a piacon egyedülálló szolgáltatással készülve, lehetővé tesszük az Elkeltem.hu-n való megjelenést az esküvői szolgáltatók azon részének, akik mentalitásukkal és elhivatottságukkal azokat az értékeket képviselik, amiket mi.

Miért jó az Elkeltem Prémium Klub tagjának lenni?

  • Mert ha honlapunkon jelensz meg, olyan látogatóknak mutathatod meg vállalkozásodat, akik 100%-ban a célcsoportodba tartoznak.
  • Mert kiemelt megjelenést kap vállalkozásod a honlapon belül, így az Elkeltem.hu olvasói közvetlenül és gyorsan vehetik fel veled a kapcsolatot.
  • Mert a megjelenésed mellé lehetővé tesszük, hogy a vállalkozásodat egy PR cikk formájában is népszerűsítsd az oldalunk Blog részében. Sőt, még a megírásában is segítséget kapsz tőlünk!
  • Mert megjelenéseidet a saját közösségi média fiókjainkban is megosztjuk, kiegészítve ezzel vállalkozásod népszerűsítését.

Miért az Elkeltem Prémium Klub tagság a jó választás?

  • Mert az Elkeltem.hu egy profin keresőoptimalizált weboldal, ennek eredménye képpen pedig havi többezres látogatói bázissal rendelkezik.
  • Mert nem csak a honlap optimalizált, a megjelenéseid is azok lesznek. Garantáltan!
  • Mert tőlünk korrekt bánásmódra, profi kapcsolattartásra és teljes támogatásra számíthatsz. Mert Veled együtt Mi is prémium kategóriások vagyunk.
  • Mert itt csak olyan esküvői szolgáltatók vannak és lesznek, akik ugyan olyan profik, mint Te.

Miért bízunk jobban (és bízz Te is) a saját weboldalunkban, mint a közösségi médiában?

Azért, mert bármennyi energiát is fektetsz a céges social fiókjaidba, egyik sem a tiéd. Ha a vevőszerzésed alapjait ezekre helyezted, gondolj bele, mennyire leszel bajban, ha esetleg holnaptól mindegyik leáll…?

Ugye nagyon?

De az Elkeltem.hu akkor sem áll le, ha minden közösségi fiók megszűnik, és még akkor is tele lesz látogatókkal, ha egy sem kattint át a social fiókjainkból (mert nagyon jó helyen van a keresőkben)!

Mit kell tudnod az Elkeltem.hu-ról?

Az Elkeltem.hu nem hobbi oldal és nem „szerelemgyerek”. Az Elkeltem.hu-t szakemberek üzemeltetik. A technikai feltételeket a 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező webmesterünk szavatolja, míg a keresőoptimalizálást maga a tulajdonos. Sikerességére pedig éppen ennek a honlapnak a helyezései a bizonyítékok.

A honlap jelenleg 170 teljesen egyedi, hetente bővülő, esküvői témában releváns és hiteles cikkel rendelkezik, ezek hozzák az Elkeltem.hu olvasóbázisának ¾ részét.

Te Prémium kategóriásnak érzed magad?

Akkor csatlakozz hozzánk még ma!

Mivel mindenünk a hatékony cégműködés két extra szolgáltatást is tartogatunk a számodra!

  • Az Elkeltem Prémium Klub tagságod mellé felvételt kapsz privát, zárt csoportunkba is, ahol heti rendszerességgel olyan vállalkozás-, és honlapfejlesztési trükköket osztunk meg Veled, ami óriási piaci előnyhöz juttat Téged a versenytársaiddal szemben!
  • Emellé pedig – mivel a keresőoptimalizálás és a weblapkészítés a szenvedélyünk is – ajándékba, ingyen és bérmentve átnézzük a weboldaladat, kielemezzük, és összeállítunk Neked egy dokumentumot, amiben feltárjuk az esetleges gyenge pontjait és a javítani valókat!

Jöjjön az ára!

Mert ugye ez eddig mind szép és jó, de mint mindennek, ennek is vannak anyagi vonzatai! Megsúgom, ezt most szeretni fogod.

Az Elkeltem Prémium Klub tagsági díja egy hónapra mindössze 20.000 Ft + Áfa, mely hosszú távú együttműködés esetén a második hónaptól ennek az összegnek a felére, vagyis 10.000 Ft + Áfa-ra módosul.

És ha még nem döntöttél volna, íme néhány adat

0
Felhasználók
0
Munkamenetek
0
Oldalmegtekintések
0
Pinterest havi nézők

Mit kell tenned, hogy Te is Elkeltem Prémium Klub tag lehess?

Mint minden másban, az Elkeltem.hu csapata a partnerei kiválasztásában is maximális körültekintésre és igényességre törekszik, ezért minden partnerünkkel szerződést kötünk!

A kapcsolatot felveheted velünk email-ben az info@elkeltem.hu email címen, vagy használd az alábbi űrlapot, mi pedig 24 órán belül válaszolunk!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező

Mit mondanak mások az elkeltem.hu-ról?

Batta Andrea – esküvői sminkes:
Tavaly azaz 2019-ben szeptembertől vettem igénybe először Brigi szolgáltatását, s ezt egy személyes találkozónk előzte meg Veszprémben.
Annyira segítőkésznek láttam a személyét, hogy nem volt kérdés, nála fogom hírdetni magam online, mint esküvői szolgáltató.
Az Elkeltem.hu oldalon megjelent hírdetésem óta többen nézetetik a szakmai facebook oldalamat.
A statisztikai mutatókon keresztül is látni, hogy több érdeklődő figyel rám, mint eddig korábban, amikor még csak magam csináltam az online marketinget.
Megfigyeltem azt is, hogy a facebook oldalamon nőtt azon likeolók száma is (idegen likeok), akik nem is az én ismerőseim.
Ráadásul Brigi készített velem egy profi online interjút is valamint számos online marketing anyag elkészítésében is folyton segít nekem, amik mind nagyon szépek.
Jócskán megéri az ár amit fizetek a szolgáltatásért. Imádok Brigivel kölcsönösen együttműködni.
Az elégedett üzlet alapja, az igazi együttműködés és az adok-kapok elve. Nálunk ez remekül működik.
Szente Kata:
Hasznos, informatív tartalom és áttekinthető felület
Mindemellett inspiráló , lényegre törő és komplex útitárs a “kalandos úton” minden menyasszonynak, akár 12 hónapra😍
Béma Odett:
Brigi oldalát én is imádom, rengeteg infó van, nagyon sokat segít, gratulálok Brigi szuper az oldalad.
Czibulyás Ádám:
Brigi mindig kreatív. Ez csodásan megmutatkozik az ötleteiben és abban, ahogy a felmerülő problémákat kezeli. Figyelemmel kísérem az elkeltem.hu-t és azt kell mondjam, most még jobban odateszi magát.
Ha valaha eljutok odáig, hogy megnősülök, nincs az az isten, hogy ne az ő segítségét kérjem, amikor tele lesz a hócipőm. 😊

Garancia van?

Igen! Nekem az elégedettséged a legfontosabb, csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Ezért 100% elégedettségi garanciát vállalok!

Ha nem tetszik, küldesz nekem egy e-mailt, és visszafizetem a havidíjad!