Köszöntünk az Elkeltem Prémium Klub-ban! Örülnénk, ha Te is közénk tartoznál!

Mi is pontosan az Elkeltem Prémium Klub?

Két évvel ezelőtt kitűztünk egy célt magunk elé, mégpedig azt, hogy az Elkeltem.hu lesz az a weboldal, ami csak olyan esküvői szolgáltatókkal dolgozik együtt, akik ugyanolyan eltökéltséggel, szenvedéllyel és szakértelemmel végzik a munkájukat, mint mi. Vagyis igazi prémium minőséget képviselnek.

Az elmúlt két évben minden nap azon dolgoztunk, hogy ez a weblap a szakmai, informatikai, felhasználói és látvány téren is meg tudjon felelni a legmagasabb elvárásoknak is. Ami – büszkén jelenthetjük – sikerült.

Ezért döntöttünk úgy, hogy két év után most először kitárjuk kapuinkat és a piacon egyedülálló szolgáltatással készülve, lehetővé tesszük az Elkeltem.hu-n való megjelenést az esküvői szolgáltatók azon részének, akik mentalitásukkal és elhivatottságukkal azokat az értékeket képviselik, amiket mi.

Miért jó az Elkeltem Prémium Klub tagjának lenni?

 • Mert ha honlapunkon jelensz meg, olyan látogatóknak mutathatod meg vállalkozásodat, akik 100%-ban a célcsoportodba tartoznak.
 • Mert kiemelt megjelenést kap vállalkozásod a honlapon belül, így az Elkeltem.hu olvasói közvetlenül és gyorsan vehetik fel veled a kapcsolatot.
 • Mert a megjelenésed mellé lehetővé tesszük, hogy a vállalkozásodat egy PR cikk formájában is népszerűsítsd az oldalunk Blog részében. Sőt, még a megírásában is segítséget kapsz tőlünk!
 • Mert megjelenéseidet a saját közösségi média fiókjainkban is megosztjuk, kiegészítve ezzel vállalkozásod népszerűsítését.

Miért az Elkeltem Prémium Klub tagság a jó választás?

 • Mert az Elkeltem.hu egy profin keresőoptimalizált weboldal, ennek eredménye képpen pedig havi többezres látogatói bázissal rendelkezik.
 • Mert nem csak a honlap optimalizált, a megjelenéseid is azok lesznek. Garantáltan!
 • Mert tőlünk korrekt bánásmódra, profi kapcsolattartásra és teljes támogatásra számíthatsz. Mert Veled együtt Mi is prémium kategóriások vagyunk.
 • Mert itt csak olyan esküvői szolgáltatók vannak és lesznek, akik ugyan olyan profik, mint Te.

Miért bízunk jobban (és bízz Te is) a saját weboldalunkban, mint a közösségi médiában?

Azért, mert bármennyi energiát is fektetsz a céges social fiókjaidba, egyik sem a tiéd. Ha a vevőszerzésed alapjait ezekre helyezted, gondolj bele, mennyire leszel bajban, ha esetleg holnaptól mindegyik leáll…?

Ugye nagyon?

De az Elkeltem.hu akkor sem áll le, ha minden közösségi fiók megszűnik, és még akkor is tele lesz látogatókkal, ha egy sem kattint át a social fiókjainkból (mert nagyon jó helyen van a keresőkben)!

Mit kell tudnod az Elkeltem.hu-ról?

Az Elkeltem.hu nem hobbi oldal és nem „szerelemgyerek”. Az Elkeltem.hu-t szakemberek üzemeltetik. A technikai feltételeket a 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező webmesterünk szavatolja, míg a keresőoptimalizálást maga a tulajdonos. Sikerességére pedig éppen ennek a honlapnak a helyezései a bizonyítékok.

A honlap jelenleg 150 teljesen egyedi, hetente bővülő, esküvői témában releváns és hiteles cikkel rendelkezik, ezek hozzák az Elkeltem.hu olvasóbázisának ¾ részét.

Te Prémium kategóriásnak érzed magad?

Akkor csatlakozz hozzánk még ma!

Mivel mindenünk a hatékony cégműködés két extra szolgáltatást is tartogatunk a számodra!

 • Az Elkeltem Prémium Klub tagságod mellé felvételt kapsz privát, zárt csoportunkba is, ahol heti rendszerességgel olyan vállalkozás-, és honlapfejlesztési trükköket osztunk meg Veled, ami óriási piaci előnyhöz juttat Téged a versenytársaiddal szemben!
 • Emellé pedig – mivel a keresőoptimalizálás és a weblapkészítés a szenvedélyünk is – ajándékba, ingyen és bérmentve átnézzük a weboldaladat, kielemezzük, és összeállítunk Neked egy dokumentumot, amiben feltárjuk az esetleges gyenge pontjait és a javítani valókat!

Jöjjön az ára!

Mert ugye ez eddig mind szép és jó, de mint mindennek, ennek is vannak anyagi vonzatai! Megsúgom, ezt most szeretni fogod.

Az Elkeltem Prémium Klub tagsági díja egy hónapra mindössze 20.000 Forint, mely hosszú távú együttműködés esetén a második hónaptól ennek az összegnek a felére, vagyis 10.000 Forintra módosul.

És ha még nem döntöttél volna, íme néhány adat

0
Felhasználók
0
Munkamenetek
0
Oldalmegtekintések
0
Pinterest havi nézők

Mit kell tenned, hogy Te is Elkeltem Prémium Klub tag lehess?

Mint minden másban, az Elkeltem.hu csapata a partnerei kiválasztásában is maximális körültekintésre és igényességre törekszik.

Mit kérünk Tőled?

 • Elérhetőségeket (hogy fel tudjuk venni Veled a kapcsolatot)
 • Referenciákat (hogy tudjuk hogyan dolgozol)
 • Rövid bemutatkozást (hogy a Te szemeddel lássuk a vállalkozásod)
 • Honlapod címét (hogy ki tudjuk Neked elemezni)
 • Vállalkozói adószámot (csak, hogy minden rendben legyen)

Arra kérünk, a fent felsoroltakat küld el nekünk email-ben az info@elkeltem.hu email címre, vagy használd hozzá az alábbi űrlapot, mi pedig 48 órán belül felvesszük Veled a kapcsolatot!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező

Mit mondanak mások az elkeltem.hu-ról?

Szente Kata:
Hasznos, informatív tartalom és áttekinthető felület
Mindemellett inspiráló , lényegre törő és komplex útitárs a “kalandos úton” minden menyasszonynak, akár 12 hónapra😍
Béma Odett:
Brigi oldalát én is imádom, rengeteg infó van, nagyon sokat segít, gratulálok Brigi szuper az oldalad.
Czibulyás Ádám:
Brigi mindig kreatív. Ez csodásan megmutatkozik az ötleteiben és abban, ahogy a felmerülő problémákat kezeli. Figyelemmel kísérem az elkeltem.hu-t és azt kell mondjam, most még jobban odateszi magát.
Ha valaha eljutok odáig, hogy megnősülök, nincs az az isten, hogy ne az ő segítségét kérjem, amikor tele lesz a hócipőm. 😊

Garancia van?

Igen! Nekem az elégedettséged a legfontosabb, csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Ezért 100% elégedettségi garanciát vállalok!

Ha nem tetszik, küldesz nekem egy e-mailt, és visszafizetem a havidíjad!