Olyan esküvőre vágysz, ami különleges mégis időt álló és sosem megy ki a divatból? Akkor a vintage esküvő pont Neked való!

A vintage esküvő népszerűsége az elmúlt években töretlen, hiszen ez a stílus egyrészt sosem válik unalmassá, másrészt rendkívül izgalmasan kombinálhatók az elemei és az egyszerűségével hódít!

Vintage esküvőTéged is elvarázsol az a hangulat, ami a Nagyi bútoraiból, a régi eszközökből és díszekből árad? Ez annak a biztos jele, hogy otthonosan mozogsz ebben a stílusban és bátran elképzelhetsz magadnak egy rusztikus esküvőt. A vintage esküvő az elmúlt években töretlenül hódít, és Te is biztosan meg fogod találni a hozzád illő kiegészítőket és ruhákat.

Milyen egy vintage esküvő?

A vintage szó jelentése: régies, kopottas, antik. A vintage esküvői stílus pontosan ezeket a jellemzőket hordozza magában. A régies jelleg mindenben megjelenik, a meghívótól kezdve a menyasszonyi sminken, frizurán, ruhán át egészen a dekorációig. Természetesen a fotózás és az elkészült fotók is ezt a stílust tükrözik a környezetnek és az utómunkának köszönhetően.

A vintage egy igen jellegzetes stílus. Akkor érdemes ezt választanotok, ha mindkettőtök egyéni ízlésébe beleférnek ezek a fajta ruhák és a környezet. Ne feledjétek, hogy nem csak a menyasszony, hanem a vőlegény megjelenése is ezt a stílust kell, hogy tükrözze. Fontos, hogy ebben mindketten jól érezzétek magatokat és megtaláljátok benne a saját helyeteket. Így tökéletes vintage pár lesztek a nagy napon.

Meghívók a vintage stílusban

A meghívó az első, ami esküvőtök stílusáról árulkodni fog a meghívott vendégek számára. A klasszikus és elegáns, arany betűkkel írt meghívók itt nem játszhatnak szerepet, hiszen most az antik jellegé a főszerep. A színvilág semmiképp sem élénk vagy hivalkodó, hanem épp az ellenkezője. A vintage esküvői meghívók színe a visszafogott pasztell, illetve a régies kinézet. A púderrózsaszín vagy a karamell nagyszerű választás lehet.

A meghívók dekorációja is különleges. Itt használhattok gyöngyöket, csipkéket vagy akár virágmintát is. Egy világos barnás lenvászon anyaggal és csipkével díszített meghívó is igazán stílusos és remekül beleillik ebbe a témába.

Ha van időd és érzel magadban elég kreativitást, akkor bátran rászánhatod magad, hogy saját kézzel készítsd el a meghívókat, mert a vintage esküvői meghívók kifejezetten alkalmasak arra, hogy ne „tömeggyártásban”, hanem teljesen egyedien készüljenek. Igaz, biztosan kicsit pepecselős lesz, de az biztos, hogy teljesen egyedi is.

Ha több információra van szükséged, olvasd el az Esküvői meghívók című bejegyzésünket is!

Esküvői ruhák vintage esküvőre

Fontos, hogy az ifjú pár megjelenése is a választott stílust tükrözze, és egymással harmóniában legyen. Természetesen itt is, mint minden más esküvőn, a menyasszony megjelenésén van az igazán nagy hangsúly.

Vintage menyasszonyi ruha

A menyasszonyi ruha semmiképp sem habos-babos hercegnős. A vintage menyasszony ennél sokkal visszafogottabb, de ezzel együtt kifinomultabb megjelenéssel rendelkezik. Ez nem azt jelenti, hogy egy ilyen stílusú esküvői ruha ne lehetne szép és elegáns. Épp ellenkezőleg. Az egyszerű szabásvonalat ellensúlyozza a ruha különleges anyaga és díszítése. A ruha színe általában nem hófehér (bár lehet fehér is), inkább ekrü vagy vaníliasárga.

Fontos, hogy a menyasszonyi ruha a te saját stílusodat is tükrözze!Vintage esküvői ruha

Lényeges szempont, hogy a ruha kiemelje az alakodat. Az is fontos, hogy szívesen viselj a csipkét, gyöngyöket és a selyem is közel álljon hozzád. Természetesen az antik kiegészítők és ékszerek sem maradhatnak el.

Nem igazán tudod milyen szabású esküvői ruha illik hozzád? Ezek a bejegyzéseink segíteni fognak:

Menyasszonyi frizura

Ahogy a stílus, úgy a vintage menyasszony frizurája is különleges. Jellemzők a nagy hullámok, illetve a hajcsavarókkal kunkorított tincsek. Hosszú hajadat kontyba is tűzheted, de kiengedve is hordhatod az esküvőd napján. A rövid hajú menyasszonyoknak sem kell elkeseredniük, hiszen a gyöngyös és egyéb elegáns, antik hatású hajba való pántok garmadával állnak rendelkezésre.

Segítünk megkönnyíteni a frizura választást! Olvasd el a Menyasszonyi frizura című cikkünket is, amiben átvesszük, milyen arcformához, milyen hajköltemény illik leginkább!

A menyasszony sminkje

A menyasszonyi smink is jellegzetes, ezzel együtt könnyed. A szem és a száj hangsúlyos, ugyanakkor a szemek nem tussal, hanem inkább egy ennél halványabb árnyalattal kerülnek kiemelésre. Itt a mahagóni nagyszerű választás lehet. Ajkaidat a piros és a rózsa különböző árnyalataival teheted hangsúlyossá.

Esküvői öltöny vintage esküvőre

A vőlegény megjelenése mellett sem szabad elmennünk szó nélkül, hiszen az esküvő stílusa akkor lesz egységes és hangulatos, ha a vőlegény is magán hordja a jellegzetességeit a vintage hangulatnak.

Mivel ez a stílus sokkal szabadabb, könnyedebb, mint egy modern esküvő, így az öltöny esetében is eltekinthetünk a klasszikus öltöny-variációktól. Bátran lehet játszani a színekkel, csak úgy, mint a szabásvonalakkal. A Párod  hordhat akár csokornyakkendőt, sőt belefér még a kockás ing is, a nadrágtartó pedig már-már elengedhetetlen. A vintage stílus igazán egyedi megjelenést kölcsönöz az ifjú pár férfi tagja számára is.

Szerencsére ma már számtalan féle-forma öltöny közül lehet válogatni, így biztosan mindenki megtalálja a hozzá leginkább illő variációt.

Öltöny témában íme egy kis segítség:

Mit vegyenek fel a koszorúslányok?

Természetesen a koszorúslányok sem maradhatnak ki a vintage esküvőből. Az ő ruhájuk is jellemzően visszafogott szabású, de annál díszesebb. A ruhák pasztell árnyalatúak legyenek. Választhattok gyöngyökkel, csipkékkel díszített púderrózsaszínű vagy fagyisárga koszorúslány ruhákat. Az ő hajukba is kerülhetnek díszítő elemek, akár egy szép virágkoszorú is.

Bővebb infó a koszorúslányok megjelenéséhez:

Vintage esküvői dekoráció

Vintage esküvői dekorációItt is megjelennek az antik stílus elemei. Ez nem azt jelenti, hogy szedjétek elő a padlásról a nagyi pókhálós, romos bútorait, ugyanakkor egy szépen karban tartott, felújított korabeli stílusú asztal, székek vagy képkeret nagyszerű kiegészítőnek mutatkozik.

Mivel a vintage esküvő manapság igen népszerű, találhattok újonnan gyártott, de kopottasnak tűnő kiegészítőket is.

Engedjétek szabadjára a fantáziátokat és bátran használjatok dekorációnak akár egy korabeli biciklit, amely virágokkal feldíszítve igazán hangulatos. Írhattok üdvözlő üzenetet a vendégeknek krétával táblára, de akár a menüválasztékot is feltüntethetitek ilyen módon.

Dekorációként használhattok virágokkal szépen feldíszített madárkalitkákat, régies bőröndöket, választhattok antik gyertyatartókat, nem csak az asztalra, hanem a földre is.

Ezeket a cikkeinket ajánljuk dekoráció témában:

Vintage dekoráció saját kézzel

Természetesen, ahogy a meghívóknál, a dekorációnál is szóba jöhet, hogy saját magad készíted el. Ehhez nem árt, ha kérsz némi segítséged a barátnőidtől vagy a koszorúslányoktól, hiszen nem kis falat egy komplett esküvői dekorációt elkészíteni, de ha nem vagytok idő szűkében, akkor bátran nekiállhattok.

Szóba jöhetnek akár a bolhapiacon vásárolt képkeretek, kannák és kosarak némi házi tuninggal, de a befőttesüvegekből készített gyertyatartók is fénykorukat élik.

+Tipp:
A dekoráció kiválasztásánál arra figyeljetek, hogy egységes legyen a megjelenés. Hiszen a régies stílus nem azt jelenti, hogy minden régit összegyűjtünk, ami csak szembe jön velünk.

Ha a saját készítésű dekort preferáljátok, akkor lehetőség szerint ragaszkodjatok ahhoz, hogy minden saját készítés legyen, vagy csak nagyon kevés készen, antikolva vásárolt. Ha inkább erre szakosodott boltban vennétek kiegészítőket, vagy dekorost is bevontok, akkor inkább minden bolti, vagy dekoros által hozott legyen.

Akármennyire antikolnak valamit a boltokban direkt erre a célra, akkor is látszódni fog, mi az, ami tényleg régi és mi az, ami nem. Ha nagyon vegyítitek az újat és a régit, el fognak ütni egymástól.

Vintage esküvői helyszín

Mint sok minden más, maga az esküvő helyszíne is nagyon fontos eleme az egész lagzi megszervezésének. Gondosan járjátok körül a témát, látogassatok el minél több helyre és azt válasszátok, aminek a hangulata rögtön megfog benneteket.

Ehhez nagyon sok jó ötletet találtok az Esküvői helyszínek menüpontunk alatt, de akár egy vérbeli Balatoni esküvőt is szervezhettek!

Emellett ezek a cikkeink is segíteni fognak:

Esküvői sütemények vintage stílusban

Vintage esküvői torta és süteményekAz esküvői torta elengedhetetlen kelléke a vintage stílusú esküvőnek is. A leginkább ide illők a meztelen torták, amik egyre népszerűbbek az ifjú párok körében, de a hagyományos marcipánnal bevont torták is beleférnek. A torta díszítése is lehet virágos, használhattok akár gyöngyöket vagy csipkés hatású dekorációkat is.
A torta mellett egyre divatosabbak a macaronok, cup cake-k, francia aprósütemények, de a jellegzetes magyar Esküvői sütemények sincsenek kizárva. A titok az ízléses tálalásban rejlik.

Válasszatok egy gyönyörű antik asztalt és használjátok desszertasztalként! Fontos, hogy a desszertek megjelenése is látványos legyen. Az asztalon helyezzétek fő helyre a tortát és köré a különböző, ízlésesen tálalt süteményeket, melyek színben és stílusban passzolnak egymáshoz és a tortához.

Az aprósütemények azért is praktikusak, mert a vendégek számára könnyen elfogyaszthatók, illetve tökéletesen alkalmasak a torta kiegészítésére is. Fontos tudni, hogy a tortát nem mindenki szereti, illetve akadhatnak olyanok is, akiknek a tortában lévő cukor, tej vagy más hozzávaló miatt nem ajánlott enni a tortából.

A fent említett mutatós aprósütemények pedig nem csak a látvány miatt jók, hanem azért is, mert sok lehetőséget ad, hogy a különböző élelmiszer érzékenységgel élőknek is kedvezzetek. Mostanában nagyon sok lehetőséget rejtenek magukban a mindenmentes sütemények, melyek a különböző élelmiszer érzékenységgel küzdők életét is megkönnyítik, plusz – hála az ügyeskezű cukrászoknak – bárki elfogyaszthatja.

Érdekel, milyen menüt választhatsz, ha élelmiszer érzékenyek is lesznek a násznép tagjai között? Akkor olvasd a Különleges esküvői menük című bejegyzésünket is!

Vintage esküvői fotózás

Vintage esküvői fotózásMinden esküvő lényeges eleme a fotózás, így van ez a vintage esküvő esetében is.

A fotózás kérdésében is érdemes a választott stílushoz illő helyszínt és dekorációkat, kiegészítőket használni. Egy régi pajta például igazán ideális hely a fotózásra, sőt akár szénabálák is megjelenhetnek a háttérben.

A napszak is fontos lehet, hiszen a kora esti fények, a lefelé ereszkedő napkorong is megfelelő hangulatot ad a fotózásnak.

A fotózáshoz érdemes olyan kiegészítőket választani, amelyek romantikus hatást keltenek. Egy gyönyörű, pasztellszínekben pompázó virághinta vagy egy virágokkal feldíszített kopottas ajtókeret ajtószárnyakkal is fantasztikusan mutat a háttérben. Ha szeretitek a képkereteket, akkor fotózkodjatok egy faragott, antik képkeret felhasználásával.

Népszerű és meseszép választás a csipkeernyő, melynél jobb kiegészítőt el se tudnánk képzelni a vintage stílushoz, nem utolsó sorban pedig a napsütés ellen is kimondottan hasznos. Szép, romantikus kellék lehet egy korabeli stílusú bicikli is. Bátran használjatok virágos kiegészítőket, régi vázákba, kosarakba elhelyezve.

Hasznos ötleteink a fotózáshoz:

Ékszerek, hajdíszek, apróságok vintage esküvőhöz

Tedd fel az i-re a pontot és a vintage esküvőre a koronát igazán hozzá illő kiegészítőkkel ékszerekkel. És hogy milyenek lehetnek ezek? Választhatsz igazán egyszerű ékszereket, melyek egyszerűségükkel egészítik ki kiválóan a menyasszonyi ruhád díszítését. A virágos hajdíszek is nagyon jól illenek a vintage stílushoz, így bátran választhatsz azok közül is.

Ha pedig teljesen egyedi ékszert szeretnél, akkor készíttethetsz hajócsipke karkötőt vagy nyakláncot, stílusuk passzolni fog az esküvőd stílusához is.

Ha nem hallottál még a hajócsipkéről, olvasd el a Hajócsipke esküvőre című bejegyzésünket is.

Ha a vintage esküvői stílust választjátok, akkor a szervezésnél szinte az egyetlen problémátok a bőség zavara lehet, hiszen rengeteg lehetőség áll rendelkezésetekre, melyek közül igazán nagy feladat választani. Az ötletek tárháza kimeríthetetlen és csak a ti képzeletek szabhat neki határt. Szervezzetek igazán Rátok szabott, egyedi és különleges esküvőt, ami egy életre élmény marad!

Esküvői inspirációk után kutatsz? Ne hagyd ki az Esküvői ötletek menüpontunk további cikkeit sem!

Esküvő tóparton? Mutatjuk, mire figyelj, hogy ne ússzon el a Nagy Nap!

A lehető legromantikusabb helyet keresed a nagy napra? Kifejezetten természetközeli helyszínre vágysz? Akkor a tóparti esküvő gondolata minden bizonnyal közel[...]

Kiegészítők rocker esküvőre

Rocker pár vagytok, de Ti is álomesküvőt szeretnétek? Azon töröd a fejed, milyenek a legjobb kiegészítők rocker esküvőre? Önmagatok szeretnétek[...]

Mi a dolga egy koszorúslánynak?

Koszorúslány útmutató – avagy mi a dolga egy koszorúslánynak? Ha az a szerencse ért, hogy te leszel a koszorúslány, akkor[...]

Vintage esküvő – egy esküvői stílus, ami lenyűgöz

Olyan esküvőre vágysz, ami különleges mégis időt álló és sosem megy ki a divatból? Akkor a vintage esküvő pont Neked[...]

Esküvői hagyományok: a menyasszonytánc

Menyasszonytánc: az esküvői hagyományok egyik legnépszerűbb eleme Ki ne hallott volna már az esküvői csokordobásról vagy a menyasszonytáncról? Az esküvői[...]

Pin up esküvői stílus: a retro, ami trendi

Mi az? Retro, ám mégis trendi és mérhetetlenül egyedi? Igen! A pin up esküvői stílus! Imádod a ’40-es, ’50-es évek[...]

Extrém esküvői ötletek: Esküdj a saját stílusodban!

Extrém esküvői ötletek, hogy a saját, egyedi stílusodban esküdhess! Kimondani a boldogító igent bungee jumping közben, a víz alatt, egy[...]

Esküvői meghívó: ezekre figyelj a tervezésnél!

Esküvői meghívó: az első betekintés az esküvői színfalak mögé Kész esküvői meghívó-mintákat nézegetsz, és egyszerűen nem tudsz választani? Nem is[...]

Tengerre Násznép! Vár a hajós esküvő!

Hangulatos, nyári, vízparti esküvőről álmodozol? Akkor a hajós esküvőt Neked találták ki! Ha még nem döntötted el, milyen tematika köré[...]

Különleges esküvő? Akkor fagyi, koktélok és fánk!

Különleges esküvőt szeretnétek? Akkor dobjátok fel a lagzit fagyival, koktélokkal és fánkkal! Azon gondolkozol, hogyan tudnád feldobni életed nagy napját[...]

Art Deco esküvő: összetéveszthetetlen stílus, ami mindenkit lenyűgöz!

Art Deco esküvő: összetéveszthetetlen stílus, ami mindenkit lenyűgöz! Odavagy a 1920-’30-as évekért? A jazzkorszak és a swing téged is elvarázsol?[...]

Környezetbarát esküvő – óvjuk a Földet az esküvőn is!

Vigyázz, kész, rajt… esküvőszervezés! A hetedhét országra szóló buli lehet környezetbarát esküvő is! Belegondoltál már, hogy egy kis tudatossággal, mennyivel[...]

Rocker esküvő: mert a rockerek is házasodnak

Ha Te is igazi rocker vagy, aki még a menyasszonyi ruhára is bőrkabátot venne, akkor a rocker esküvő az igazán[...]

Rose gold esküvő – páratlan elegancia és egyediség!

Elegáns mégis egyedi stílust keresel? Akkor a rose gold esküvő a megfelelő választás! A 2019-es Év esküvői színe a rose[...]

Téli esküvő – avagy az igazi jégvarázs

Vonz a téli táj szépsége? Elvarázsolnak a téli díszítések? Akkor a téli esküvő Neked való! Álmodj meg egy tündérmesét és[...]

Lánykérés ötletek, hogy garantáltan „IGEN” legyen a válasz

Tanácstalan vagy, hogyan szervezd meg a lánykérést? Adunk néhány klassz ötletet! A lánykérés minden pár életében fontos fordulópont, hiszen ez[...]

Esküvői zene – avagy ki húzza a talp alá valót a Nagy Napon?

Esküvői zene – avagy ki húzza a talp alá valót a Nagy Napon? Ha éppen az esküvői zene választásán őrlődsz,[...]

Karikagyűrűk a klasszikustól a különlegesig

Karikagyűrűk klasszikustól a különlegesig: hogy könnyebb legyen eligazodni az esküvői gyűrűk között Az eljegyzési gyűrű a vőlegényed meglepetése, de a[...]

Menyasszonyi csokor típusok, formák

Minden amit tudni akartál – és érdemes – a menyasszonyi csokor típusairól! A menyasszonyi csokor kiválasztása legalább olyan fontos, mint[...]

Külföldi esküvő egyszerűbben, mint gondolnád

Tanácsok, ötletek egy felejthetetlen külföldi esküvő megszervezéséhez! Játszadozol a gondolattal, hogy egy egzotikus, külföldi helyszínen mondod ki a boldogító „igen”-t?[...]

Szuperhős esküvői stílus

Képregényhősök az esküvőn? Töretlenül hódít a szuperhős esküvői stílus! Az elsők között foglalod le a helyet a moziban, amikor kijön[...]

Lánybúcsú ötletek, tippek, tanácsok

Ötletek, tippek az emlékezetes lánybúcsú megszervezéséhez Itt az ideje megszervezni a lánybúcsút? Akkor ne amerikai filmekben látható jelenetekből inspirálódj! Inkább[...]

Esküvői hagyományok és szokások

Esküvői hagyományok és szokások, melyek a mai napig jelen vannak az esküvőkön Ki ne hallott volna már az esküvői csokordobásról[...]

Esküvői babonák, amik beépültek az esküvői szokások közé

Ismert és kevésbé ismert esküvői babonák Amióta csak esküvőket tartanak, léteznek az esküvőhöz, házassághoz kapcsolódó babonák is. Ezek közül sok,[...]

Esküvői játékok kreatívan

Kreatív esküvői játékok kicsiknek és nagyoknak, hogy az egész násznép jól szórakozzon! Szeretnéd feldobni a lakodalom hangulatát, de nem jut[...]

Blogunk is számtalan hasznos tartalommal vár!

Esküvő tóparton? Mutatjuk, mire figyelj, hogy ne ússzon el a Nagy Nap!

A lehető legromantikusabb helyet keresed a nagy napra? Kifejezetten természetközeli helyszínre vágysz? Akkor a tóparti esküvő gondolata minden bizonnyal közel[...]

Két tanús polgári esküvő: Romantikus, meghitt és egyszerű

A házasságkötés egy varázslatos pillanat a szerelmespárok életében, tele izgalommal, örömmel és romantikával. A hagyományos nagy hacacáré helyett sokan választják[...]

Így válaszd ki a tökéletes magassarkút az esküvődre!

Az esküvőszervezés során minden részletnek tökéletesnek kell lennie, így a menyasszonyi cipő kiválasztása sem lehet kivétel. Ez a kis cipő[...]

5 hiba, amit a menyasszonyok mindig elkövetnek

Minden menyasszony, aki akár csak egy órát is eltöltött már az esküvőjének szervezésével, tudja, hogy a nagy nap megtervezése igen[...]

Hogyan találjuk meg a tökéletes esküvői cipőt? Gyakorlati útmutató

Az esküvői cipő minden menyasszony és vőlegény öltözékének szerves részét képezi. Bár a hölgyek esetben legtöbbször a ruha alatt rejtőzködnek,[...]

Esküvőszervezés stresszmentesen: Így ne bolondulj meg!

Az esküvőszervezés izgalmas és emlékezetes időszak lehet az életedben, de sajnos gyakran együtt jár vele a hatalmas stressz is. A[...]

10 esküvői ruhavásárlási illemszabály, amit minden menyasszonynak tudnia kell

Az esküvőszervezési folyamatnak az egyik legfontosabb és legizgalmasabb része az esküvői ruha megtalálása. A legjobb tervezők által készített részletgazdag darabok[...]

Tökéletes választás az örök szerelem megpecsételéséhez: Mesterséges gyémánt jegygyűrűk az ARTIDIA-tól

Számos hiedelem él az emberek tudatában a mesterséges és természetes gyémántokkal kapcsolatban, ami nemcsak az áruk, hanem a tartósságuk szempontjából[...]

Egy fénykép többet mond ezer szónál! A Gofoto-val örök emlék lesz az esküvői fotózás!

Az esküvői fotózás hihetetlen élmény, hát még az elkészült képek. A képek, melyek történetet mesélnek el; egy szerelem, egy esküvő,[...]

Hogyan illesztheted az alakodhoz a férfi esküvői nadrág szabását?

A férfi esküvői ruhatárából nem hiányozhat a jól illeszkedő öltönyön és az elegáns, minőségi cipőkön kívül az alkalomhoz illő esküvői[...]

Esküvői csokor kiválasztása lépésről lépésre

A szépség a részletekben rejlik, és a menyasszonyi csokor egy olyan esküvői részlet, amelyre érdemes figyelmet fordítani. Bármilyen egyszerűnek is[...]

Budapesten kötötték a legtöbb házasságot 2022-ben

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján Budapesten kötötték a legtöbb házasságot a tavalyi évben. Összesen 10.420 esküvő történt. Budapestet[...]

Szükséges rossz vagy biztonsági háló a házassági szerződés?

Bár az esküvőszervezés időszakában, mikor úszik az ember a szerelem rózsaszín tengerében, a legvadabb rémálmainkban sem merül fel a válás[...]

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű? Erre figyelj az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor!

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása egy férfi életének egyik legfontosabb pillanata. Azonban a döntést megelőzi az agyalással és kérdezősködéssel jócskán megtöltött[...]

Elegáns férfi öltözet esküvőre – Figyelj a hózentróger viselés szabályaira!

Mi a közös Šurdában, Zsákos Bilbóban, a Keresztapában és Larry Kingben? Kedvenc kiegészítőjük a hózentróger! Te próbáltad már? A sokadik[...]

Ezért lesz a te gyűrűd az esküvőtök sztárja!

Nem kell húszkarátos gyémántot viselned azért, hogy felfigyeljenek a gyűrűdre a vendégek. Az esküvő napján szinte mindenki a menyasszonyt figyeli.[...]

Jó shape-ben az esküvődön

Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nagy napon? Vagy még az eljegyzés előtt álltok és azzal szeretnél jó benyomást kelteni[...]

Esküvő a szabadban: Nagyszerű tippek és mesés ötletek

Egy esküvő a szabadban – a legtöbb ifjú pár számára biztosan a legszebb álom. De melyek azok a lehetőségek, amelyek[...]

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő”

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő” A szabadtéri esküvők mindig is népszerűek voltak, de az otthon, a saját kertben tartott[...]

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek Vidák Annamária vagyok, a Hani Design megálmodója. 2015 óta készítek Fotó Díszkönyveket, 2019[...]

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék a szülőknek

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék az örömszülőknek Valami igazán kreatív szülőköszöntő ajándékkal szeretnétek meglepni szüleiteket a Nagy Napon? Azon gondolkoztok,[...]

A legnépszerűbb esküvői kellékek egyike: a chiavari szék

Magyarországon a legnépszerűbb esküvői kellékek közé tartoznak a chiavari székek Elegáns, könnyű, stabil, megfizethető – ezek a tulajdonságok egyaránt illenek[...]

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz!

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz! Abban bizonyára mindenki egyetért, hogy a lakodalom egyik legfontosabb része a jó[...]

Hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt?

Benned is felmerült a kérdés, hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt? A koronavírus tavaszi, első hulláma rengeteg esküvőnek[...]

Bohókás esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvője

Bohókás, természetközeli esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvőjének története Egy egyszerűbb esküvőt megszervezni is hónapok elfoglaltsága. Mire a megfelelő[...]

5/5 - (315 szavazat)