Az esküvői fotózás hihetetlen élmény, hát még az elkészült képek. A képek, melyek történetet mesélnek el; egy szerelem, egy esküvő, egy pár történetét. Éppen ezért nem mindegy, ki is készíti el azokat a bizonyos esküvői képeket!

Ha még vacillálsz, melyik fotóst is bízd meg az esküvő megörökítésével, akkor feltétlen olvass tovább és ismerd meg Derzsi Sándor esküvői fotográfust, a Gofoto megálmodóját és alapítóját.

Sándor fotózás iránti rajongása már diákként kialakult, azóta hódol szenvedélyének. Ez a szakma iránti szeretet vezette végül az esküvői fotózás világába is, és nem csak a fényképezésnek hódol töretlenül, de a folyamatos képzéseknek is. Vallja, hogy a fotózás nem csak egy rendkívül kreatív munka, de folyamatos tanulást fejlődést igényel, ezért vesz rész időről időre különböző kurzusokon, amelyek segítségével nem csak szakmai felkészültségét, de kreativitását is tovább fejlesztheti.

Hogyan lesznek az elkészült képek az esküvő legszebb pillanatainak őrzői akár hosszú évtizedekig? Attól, hogy a fotós elkapja a szívet melengető momentumokat; a szerelmes pillantást, az őszinte nevetést vagy épp az örömkönnyeket.

„Az esküvőn az emberek igazán boldogok, és mivel minden ember, pár más és más, az esküvők között sincs két egyforma, éppen ezért remekül használhatom a kreativitásomat. Szeretek a párral személyesen is találkozni, hogy megismerjem őket, az érdeklődésüket, a személyiségüket, így az esküvő napján olyan fényképeket készíthetek, amelyek valóban rájuk jellemzőek”

– fogalmaz Sándor.

Ha még az esküvői fotós kiválasztása előtt állsz, fontos tudnod, hogy akkor leszel igazán elégedett a képekkel, ha a fotózás során valóban önmagatok tudtok lenni. Nincs szükség számotokra idegen beállításokra, feszengésre, sem kínos és erőltetett mosolygásra.

Amikor élvezitek a fotózást, elengeditek magatokat és hagyjátok, hogy megmutatkozzon az egymás iránti szerelmetek, az élettel telivé és megismételhetetlenné teszi a képeket, amelyeket akár évtizedek múltán is örömmel fogtok átlapozgatni.

Sándor szerint az egyik legfontosabb az esküvői fotózásban, hogy az esküvő után olyan minőségi képanyagot lássatok viszont, ami hűen őrzi meg életetek nagy napjának legboldogabb pillanatait.

„Mindenképpen fontosnak tartom, hogy olyan képeket adjak át a párnak, amely hűen őrzi meg az esküvő hangulatát, a pár és a vendégek jókedvét, az örömittas könnyeket és szívből jövő mosolyokat”

– fogalmaz Sándor, majd hozzátette:

„Ennek érdekében célom, hogy a párok barátként és ne csak egy szolgáltatóként tekintsenek rám. Egy baráttal mindenki felszabadultabb, ez pedig feltétlen szükséges a fotózás során, hiszen csak oldott légkörben lehet a tökéletes képeket elkészíteni.”

Amennyiben szeretnéd Sándor részletesebben is megismerni, honlapján, a gofoto.hu-n több információt is találsz róla, valamint megtekintheted korábbi munkáit is. Bátran vedd fel vele a kapcsolatot, és ne tartson vissza, hogy Sándor szolnoki lakos, hiszen nem csak Szolnokon, de az ország bármely pontján – sőt külföldön is – vállal fotózást, így, ha munkái és elhivatottsága számodra is szimpatikus, keresd elérhetőségein!

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

5/5 - (1 szavazás)