Bohókás, természetközeli esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvőjének története

Egy egyszerűbb esküvőt megszervezni is hónapok elfoglaltsága. Mire a megfelelő helyszín, minden szolgáltató lefoglalásra, a ruha, a dekoráció kiválasztásra kerül, sok időt emészt fel. De lehet egy esküvőt sallangmentesen, pár nap alatt is megrendezni. Szimbolikus, ám teljesen természetes, idegeskedéstől mentes esküvő lehetőségét is választhatjátok. Erre remek választás egy esküvő Portugáliában, mesés helyszínen!

Anett és István választása utóbbira esett. Az esküvőjüket végül egy gyönyörű, vadregényes tájon tartották, ami meglehetősen romantikusra és bohókásra sikerült.

A fiatal pár különleges, szimbolikus esküvőt tartott Portugáliában. Az esküvő különlegessége a meglepetés volt és a nem mindennapi helyszín.

István, a leendő férj szervezte le Krisztinával, az esküvőszervezővel teljesen titokban, anélkül, hogy Anett, a menyasszony tudott volna róla.

Cabo da Roca, Praia da Ursa szikláin, a korai naplementében mondták ki végül az IGENT. Ennél egyszerűbb, letisztultabb, romantikusabb már nem is lehetett volna. Bohóságát, egyszerűségét egy lakókocsi adta, aminek szintén nagy szerep jutott a nagy napon.

Hogyan jött az ötlet, hogy az esküvő Portugáliában legyen?

István úgy gondolta, hogy szívesen meglepné kedvesét egy kicsit különlegesebb esküvővel, a lánynak teljes meglepetést szerezve.

Mivel egy hivatalos esküvői ceremónia engedélyhez kötött, és minimum 4-3 hónappal a tényleges esküvői időpont előtt be kell jelenteni, így végül szimbolikus ceremóniára esett a választása.

Felkereste Krisztinát a fontosabb teendők elvégzésének megbízásával, aki ismeri a hely minden adottságát, előnyeit. Ő intézte a helyszínt, a fotóst és az apróbb részletekért is ő volt a felelős, míg István teljes titokban tartott mindent.

De Krisztinára hárult az olyan jelentőségteljes feladat is, hogy a nagy napra kiválassza Anett csokrát és álomruháját. A legnagyobb kihívás az volt talán, hogy mindent teljes meglepetésként kellett beszerezni, eltalálva a menyasszony stílusát, ízlését, pontos méretét, rá kellett érezni mindenre, hogy megfelelő legyen. Főként az esküvői ruhánál, ami az egyik legfontosabb, legjelentősebb egy esküvőnél a menyasszony számára.

A meglepetés esküvő

Az ara végül a ceremónia előtt öt perccel ismerte meg az egész ellene irányuló merénylet részleteit, nem kis meglepetésben részesülve.

Szerencsére nagyon jól sült el az egész és sikerült egy életre szóló élményt szerezni az ifjú párnak.

Minden megfelelő volt, minden a helyére került. A helyszín csodás volt és festői. A pár boldog és mosolygós, a hangulat pedig egyszerűen felejthetetlen. Mintha a fellegekben jártak volna.

Semmi sem vehette el a figyelmüket egymásról. Nem volt zavaró tényező, csak ők egymásnak. Érződött a szerelem, a boldogság. Meghitt volt és személyes.

A ruha végül örök emlékként megmaradt a menyasszonynak. A dekorációt sem kellett túlzásba vinni, egyszerű, minimalista volt, kagylókkal, csipkével.

És persze a naplemente, a lélegzetelállító sziklák, az óceán festői aláfestést nyújtott háttérként a boldogító igen kimondásakor és az utána következő fotózáskor is.

A ceremónia során gyűrűt cserélt az ifjú pár, majd egy közös koccintás következett pezsgővel. Nem kellett különböző elvárásoknak megfelelniük, másoknak eleget tenniük, egyszerűen csak megélték a pillanat minden szépségét és egymásra figyeltek, jól érezték maguk egymás társaságában.

A fiatal pár 5 napig tartózkodott Portugália partjain, megtartva rögtön a nászutat is.

Ha meseszép helyen szeretnél esküvőt tartani, válaszd Portugáliát. Hidd el, megéri! Ha már kimondtad az igent vagy nem tudjátok kivárni a 4-3 hónapot az engedéllyel, akkor tartsatok szimbolikus esküvőt. A hangulat felejthetetlen lesz garantáltan!

Anett és István felejthetetlen esküvőjének résztvevői:

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

Szavazz erre a cikkre