Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék az örömszülőknek

Valami igazán kreatív szülőköszöntő ajándékkal szeretnétek meglepni szüleiteket a Nagy Napon? Azon gondolkoztok, mi okozhatna igazi boldogságot és meglepetést az örömszülőknek? Olyan szülőköszöntő ajándék, ami illik az érdeklődési körükhöz és a személyiségükhöz is!

Akkor a legjobb helyen jársz, mert ebben a cikkben összegyűjtöttük Neked egy csomó kreatív szülőköszöntő ajándékot, melyek – a hagyományos ajándékoktól eltérően – nem tárgyak, hanem élmények.

Az ifjú pár általában a polgári szertartás részeként köszöni meg a szülőknek az addigi gondoskodást, iránymutatást, szeretetet és törődést. A fiatalok rendszerint egy apró kedvességgel lepik meg ilyenkor az örömszülőket.

A szülőköszöntő ceremónia azonban nem kötelező, hogy a polgári esküvő része legyen. Vannak párok, akik a szertartás előtt vagy épp után ejtik meg ezt a kedves gesztust. Bármelyik lehetőséget választjátok, az biztos, hogy érdemes valami igazán figyelmes ajándékkal meglepnetek a szüleiteket.

Ez lehet hagyományosan egy szép virágcsokor az örömanyák számára a kedvenc virágaikból, vagy egy üveg egyedi palackozású bor, melynek címkéje árulkodik a különleges alkalomról.

Abban az esetben azonban, ha valami különleges, egyedi és személyre szóló ajándékot választanátok, ha eltérnétek a virágboxoktól és a „kézzel fogható” ajándékoktól, bátran válogassatok az alábbi ötletek közül.

Kreatív szülőköszöntő ajándékok azoknak, akik újat tanulnának

Egyre népszerűbbek azok az ajándékok, melyek új ismereteket nyújtanak a megajándékozott számára. Sokan vannak, akik már régóta gondolkoznak egy tanfolyamon vagy képzésen, de saját maguktól nem költenének rá. Ilyen esetben nagyszerű ajándék lehet egy izgalmas és érdekes tanfolyam.

Ilyen lehet például az örömapák számára egy sör- vagy pálinkafőző tanfolyam, ahol kedvenc szeszes italukkal kapcsolatban bővíthetik ki a tudásukat. Jó ötlet lehet egy koktélkészítő tanfolyam vagy egy barista képzés is, amennyiben valamelyik szülőnek van ilyen irányú érdeklődése és ideje a tanfolyamra.

Az örömanyák részére egy főzőkurzus vagy sütőtanfolyam lehet nagy élmény, ahol új ötletekkel, fogásokkal, receptekkel bővíthetik már meglévő repertoárjukat.

Szülőköszöntő ajándék ötletek, ha a szüleid imádnak lazulni

Vannak, akik számára az jelent nagy élményt, ha egy szép környezetben pihenhetik ki a tevékeny hétköznapjaikat. Melyik örömanya ne lelné örömét egy szépségápolás csomagban, ahol kényeztető és megszépítő kezelésekben van része?

Egy pihentető masszázs is olyasvalami, amit megérdemelnek a szülők. Ha azonban valami teljesebb élményt ajándékoznátok, akkor lepjétek meg őket egy wellnesshétvégével. Ha mindkettőtök szülei jól kijönnek egymással, akkor jó ötlet lehet egy ilyen hétvége négyesben, hogy még jobban megismerhessék egymást.

Ha nem csak a pihenés, hanem az egészség is fontos, akkor biztosan örülnének egy gyógyfürdőben eltöltött napnak vagy hétvégének is.

Szülőköszöntő ajándékok kulturális élményekkel a fókuszban

Ha szüleitek szeretik a kulturális programokat, akkor lepjétek meg őket egy színház- vagy koncertjeggyel. Az opera- vagy színházbérlet is nagyszerű ötlet, ha szívesen járnak rendszeresen.

Választhattok az érdeklődési körüknek megfelelő érdekes kiállításokat is, vagy olyat, amelyik különleges élményt tartogatnak számukra. Ilyen lehet például a Láthatatlan Kiállítás.

A humor kedvelőinek egy stand up comedy előadás egészen biztosan meghatározó élmény lesz. Otthonülő örömszülőknek pedig nagyszerű meglepetés lehet egy előfizetés a kedvenc magazinjukra.

Lendületes és örökmozgó szüleitek vannak? Nekik valók az alábbi szülőköszöntő meglepetések!

Aktív, fiatalos és örökmozgó szülők számára kiváló ajándék lehet egy bowlingozás vagy akár egy szabadulószobás élmény is.

Táncoslábú pároknak egy zenés-táncos hajóút óriási élményt adhat.

Azoknak, akik a természetben érzik igazán jól magukat, egy hétvége a Bakonyban vagy a Mátrában fantasztikus lehetőség a feltöltődésre.

Nem kétség, hogy Ti ismeritek legjobban a szüleiteket, így biztosan ki tudtok találni valami olyan aktív programot, ami érdeklődési körükbe vág és szívesen vesznek majd részt rajta.

Szülőköszöntő ajándékok sportos és bevállalós örömszülőknek

Előfordulhat, hogy a szüleitek aktív, sportos életet élnek és imádják a különböző kalandokat, melyek igazi adrenalinbombaként hatnak. Ebben az esetben meglephetitek őket egy kalandtúrával valamelyik kalandparkban.

Ha szeretik a sebességet, akkor egy bobozás a biztonságos száguldás élményével biztosan mosolyt csal az arcukra. Ha inkább saját magukhoz ragadnák az irányítást, akkor a gokart lehet számukra egy izgalmas tapasztalat.

Abban az esetben, ha inkább madártávlatból szemlélnék a világot, egy sétarepülés a lehető legjobb választás.

Vannak, akik a virtuális élményeket szeretnék inkább kipróbálni. Az ő számukra a különböző szimulátorokat ajánljuk, ahol 100%-os biztonsággal szerezhetik meg azokat az élményeket. amelyekre a való világban kevésbé lenne lehetőségük. Ilyen például a repülőgép vagy versenyautó vezetés.

Plusz egy személyes ötlet!

Az élményajándék nem csupán olyan lehet, amire a szüleid el tudnak menni, vagy amit meg tudnak tanulni. Amikor anno a saját esküvőm kapcsán ötleteltem, mit adhatnék Édesanyámnak, akkor jutott eszembe egy egyszerű, ám annál személyesebb ötlet.

Én az Anyukám számára egy levelet adtam. Egy személyes, kézzel írt levelet, amiben felelevenítettem gyermek-, és fiatalkorom élményeit, számba vettem, mennyi mindent kaptam Édesanyámtól, és mennyire hálás vagyok azokért a dolgokért, amiket kaptam, amikre tanított. Mondanom sem kell, milyen könnyes fogadtatása volt a meglepetésemnek…!

Szerintem nincs annál sem kreatívabb, sem személyesebb, ha Te magad, a saját szavaiddal elmondod, miért vagy hálás, mennyi mindent kaptál a szüleidtől. Sem tandemugrás, sem semmilyen wellness élmény nem tudja ugyan azt a hálát kifejezni és azt a meghatottságot elérni, mint egy szívből jövő üzenet. Próbáld ki bátran!

Az örömszülőket meglephetitek egyenként külön-külön ajándékokkal is, vagy párosával, ha találtok olyan ötletet, amelyik mindkettejük érdeklődési körébe bele tartozik.

Párosával úgy is meglephetitek őket, hogy az örömapákat valami közös, férfias ajándékkal örvendeztetitek meg, míg az örömanyák valami csajos programmal gazdagodnak.

Legyetek ötletesek, kreatívak, és adjatok személyre szóló ajándékokat! Bármelyik lehetőséget választjátok, a legfontosabb azonban, hogy szívből adjátok, hiszen akkor lesz igazán nagy sikere a meglepetésnek.

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

Esküvő tóparton? Mutatjuk, mire figyelj, hogy ne ússzon el a Nagy Nap!

A lehető legromantikusabb helyet keresed a nagy napra? Kifejezetten természetközeli helyszínre vágysz? Akkor a tóparti esküvő gondolata minden bizonnyal közel[...]

Két tanús polgári esküvő: Romantikus, meghitt és egyszerű

A házasságkötés egy varázslatos pillanat a szerelmespárok életében, tele izgalommal, örömmel és romantikával. A hagyományos nagy hacacáré helyett sokan választják[...]

Így válaszd ki a tökéletes magassarkút az esküvődre!

Az esküvőszervezés során minden részletnek tökéletesnek kell lennie, így a menyasszonyi cipő kiválasztása sem lehet kivétel. Ez a kis cipő[...]

5 hiba, amit a menyasszonyok mindig elkövetnek

Minden menyasszony, aki akár csak egy órát is eltöltött már az esküvőjének szervezésével, tudja, hogy a nagy nap megtervezése igen[...]

Hogyan találjuk meg a tökéletes esküvői cipőt? Gyakorlati útmutató

Az esküvői cipő minden menyasszony és vőlegény öltözékének szerves részét képezi. Bár a hölgyek esetben legtöbbször a ruha alatt rejtőzködnek,[...]

Esküvőszervezés stresszmentesen: Így ne bolondulj meg!

Az esküvőszervezés izgalmas és emlékezetes időszak lehet az életedben, de sajnos gyakran együtt jár vele a hatalmas stressz is. A[...]

10 esküvői ruhavásárlási illemszabály, amit minden menyasszonynak tudnia kell

Az esküvőszervezési folyamatnak az egyik legfontosabb és legizgalmasabb része az esküvői ruha megtalálása. A legjobb tervezők által készített részletgazdag darabok[...]

Tökéletes választás az örök szerelem megpecsételéséhez: Mesterséges gyémánt jegygyűrűk az ARTIDIA-tól

Számos hiedelem él az emberek tudatában a mesterséges és természetes gyémántokkal kapcsolatban, ami nemcsak az áruk, hanem a tartósságuk szempontjából[...]

Egy fénykép többet mond ezer szónál! A Gofoto-val örök emlék lesz az esküvői fotózás!

Az esküvői fotózás hihetetlen élmény, hát még az elkészült képek. A képek, melyek történetet mesélnek el; egy szerelem, egy esküvő,[...]

Hogyan illesztheted az alakodhoz a férfi esküvői nadrág szabását?

A férfi esküvői ruhatárából nem hiányozhat a jól illeszkedő öltönyön és az elegáns, minőségi cipőkön kívül az alkalomhoz illő esküvői[...]

Esküvői csokor kiválasztása lépésről lépésre

A szépség a részletekben rejlik, és a menyasszonyi csokor egy olyan esküvői részlet, amelyre érdemes figyelmet fordítani. Bármilyen egyszerűnek is[...]

Budapesten kötötték a legtöbb házasságot 2022-ben

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján Budapesten kötötték a legtöbb házasságot a tavalyi évben. Összesen 10.420 esküvő történt. Budapestet[...]

Szükséges rossz vagy biztonsági háló a házassági szerződés?

Bár az esküvőszervezés időszakában, mikor úszik az ember a szerelem rózsaszín tengerében, a legvadabb rémálmainkban sem merül fel a válás[...]

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű? Erre figyelj az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor!

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása egy férfi életének egyik legfontosabb pillanata. Azonban a döntést megelőzi az agyalással és kérdezősködéssel jócskán megtöltött[...]

Elegáns férfi öltözet esküvőre – Figyelj a hózentróger viselés szabályaira!

Mi a közös Šurdában, Zsákos Bilbóban, a Keresztapában és Larry Kingben? Kedvenc kiegészítőjük a hózentróger! Te próbáltad már? A sokadik[...]

Ezért lesz a te gyűrűd az esküvőtök sztárja!

Nem kell húszkarátos gyémántot viselned azért, hogy felfigyeljenek a gyűrűdre a vendégek. Az esküvő napján szinte mindenki a menyasszonyt figyeli.[...]

Jó shape-ben az esküvődön

Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nagy napon? Vagy még az eljegyzés előtt álltok és azzal szeretnél jó benyomást kelteni[...]

Esküvő a szabadban: Nagyszerű tippek és mesés ötletek

Egy esküvő a szabadban – a legtöbb ifjú pár számára biztosan a legszebb álom. De melyek azok a lehetőségek, amelyek[...]

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő”

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő” A szabadtéri esküvők mindig is népszerűek voltak, de az otthon, a saját kertben tartott[...]

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek Vidák Annamária vagyok, a Hani Design megálmodója. 2015 óta készítek Fotó Díszkönyveket, 2019[...]

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék a szülőknek

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék az örömszülőknek Valami igazán kreatív szülőköszöntő ajándékkal szeretnétek meglepni szüleiteket a Nagy Napon? Azon gondolkoztok,[...]

A legnépszerűbb esküvői kellékek egyike: a chiavari szék

Magyarországon a legnépszerűbb esküvői kellékek közé tartoznak a chiavari székek Elegáns, könnyű, stabil, megfizethető – ezek a tulajdonságok egyaránt illenek[...]

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz!

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz! Abban bizonyára mindenki egyetért, hogy a lakodalom egyik legfontosabb része a jó[...]

Hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt?

Benned is felmerült a kérdés, hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt? A koronavírus tavaszi, első hulláma rengeteg esküvőnek[...]

Bohókás esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvője

Bohókás, természetközeli esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvőjének története Egy egyszerűbb esküvőt megszervezni is hónapok elfoglaltsága. Mire a megfelelő[...]

5/5 - (340 szavazat)