Rocker pár vagytok, de Ti is álomesküvőt szeretnétek? Azon töröd a fejed, milyenek a legjobb kiegészítők rocker esküvőre?

Önmagatok szeretnétek maradni, és a nagy napon is képviselni rocker műfajotokat? Vagy éppen ez az a nap, amikor valami különleges, vagány szerepbe bújnál? A kulcs a részetekben rejlik, így fordíts kellő figyelmet arra, melyek a legjobb kiegészítők rocker esküvőre. Egy kis odafigyeléssel garantált a vendégek azonosulása is, még a legidősebb nagymama is élvezni fogja az összhangot!

Kiegészítők rocker esküvőreAz igazi stílus hű álomnap megalkotása a rocker esküvő kiegészítőkészletén múlik. Minden lépésnél belecsempészhettek kicsit a metál hagyományból, és egyedivé tehetitek az eseményt a kiegészítőkkel, a rocker esküvőtökre.

Kiegészítők rocker esküvőre: A pár megjelenése

Menyasszonyi ruha rocker esküvőre

A menyasszonyi ruha mindenképpen a személyiséged kifejezését szolgálja, így elsőként, mivel ugye Te vagy a főszereplő, ezt a történetet kell rocker kiegészítőkkel ellátni.

Maga a ruha nyugodtan lehet klasszikus, de ha a kiegészítőket szuperül odapakolod, akkor lesz igazán ütős a végeredmény! Nem mindegy például, milyen a ruha alja. Ajánlott a jó habos, bő aljú ruha, vagy pedig meríts ötletet a Guns and Roses November Rain című klipjéből. Nagyon csinos volt a menyasszony abban a ”combvillantós” menyasszonyi ruha darabban.

Egyébként nyugodtan dekorálhatod a ruhádat fekete tüllel, tollakkal, vagy akár az egész ruha lehet fekete, ha tényleg mindenkit le szeretnél nyűgözni személyiséged kiteljesedésével.

Menyasszonyi ruha rocker esküvőreHa még ennél is messzebbre mennél, akkor nyugodtan eltérhetsz a hagyományos fehér ruhától is és választhatsz színeset. Lehet bármilyen színvariáció, ami passzol hozzád, vagy épp az esküvő színeihez, de igazán bevállalósok a fekete ruhában is álomszépek lesznek.

Ahogy bármilyen más esküvői ruha tekintetében, itt is az a legfontosabb, hogy a ruha szabása passzoljon a testalkatodhoz. Ha ez megvan és kiválasztottad a tökéletes szabásvonalat, akkor lehet elgondolkodni, mivel turbózd fel.

Ha még nem tudod, milyen ruha passzolna hozzád, íme néhány bejegyzésünk, amik nagy segítségedre lesznek:

Menyecske ruha kiválasztása

A menyasszony megjelenéséhez nagyban hozzátartozik a menyecske ruha kiválasztása is, hiszen ez a ruhadarab éppoly fontos, mint az esküvői ruháé volt.

Ebben a kérdésben is lehetsz egésze formabontó! Az esküvői hagyományok szerint a klasszikus menyecske ruha színe a piros. Ez simán vállalható egy rocker lagzin is, amennyiben a hétköznapokban is kedveled ezt a színt. Ha nem is az élénkpiros a kedvenced, biztosan találsz olyan árnyalatot, ami megfelel. De természetesen ebben a kérdésben sem kötnek szabályok, választhatsz kék, zöld, színes, mintás vagy akár neon színű ruhát is. A lényeg – ebben az esetben is -, hogy passzoljon az alkatodhoz és érezd magad jól benne!

Menyecskeruhákhoz íme egy kis segítség:

Vőlegény öltöny

Mondanunk sem kell, hogy a vőlegény ruhájának kiválasztásában is rengeteg lehetőségetek van. Egy laza stílusú esküvőn nem is feltétlenül kell esküvői öltönyben gondolkodnotok, bőven elég lehet egy farmer, vagy fekete nadrág fehér inggel, kiegészítőkkel és egy vagány bőrkabáttal.

Extrák a rocker jegyespár megjelenéséhez

Rocker kiegészítők esküvőre

Tetoválások

Ne feledkezz meg a tetoválásról! Biztosan van Nektek is, itt az idő hangsúlyozni! Olyan ruhát válassz, amely kiadja, megmutatja a tetkódat, s a vőlegény se takargassa, ha jól látható helyen szerepel. Szóval a felhajtott ujjú ing viselése kifejezetten ajánlott.

Bőrkabát

Ha a ruhát alkatodhoz képest már sikeresen kiválasztottad, a bőrdzseki, mint alap kiegészítő a rocker esküvőre, nem maradhat el. Szegecsekkel vagy anélkül, mindenképp kötelező a viselése. Ereszd szabadon a fantáziád, formáld még különlegesebbre, hiszen ezekből létezik egyedileg készíthető is, amit saját kérésre, saját szöveggel festetni is lehet. Add bele magad a részletekbe és bátran légy kreatív!

A vőlegény szintén viselhet bőrdzsekit, és attól függ, mennyire szeretnétek hangsúlyozni a rocker stílust, ugyanis akár a nadrágja is lehet farmer, szaggatott változatban. Az acélbetétes bakancs is szóba jöhet. Nagyon vagány apróság, de annál fontosabb kellék lehet egy halálfejes zokni viselése.

Kiegészítők rocker esküvői fotózásra

Ha az esküvői fotózásra gondolunk, akkor érdemes lehet beszerezni egy vagány motort – ha esetleg nem lenne – és egy külső helyszínre kivinni a rocker esküvő kiegészítőit is a fotózáshoz.

Igaz, nem feltétlen kiegészítő, de az erős smink, füstös szem kihangsúlyozza a megjelenés stílusát, főleg a fotókon látványos a hatása.

Kiegészítők rocker esküvőre: Az i-re a pont

A menyasszonyi cipő rocker stílusban

Rocker stílusú esküvői cipőMenyasszonyként viselhetsz fekete magassarkú cipőt, de ha az alkatodhoz illeszkedik, akkor a bakancs is nyugodtan belefér, legalábbis a fotókon, vagy a lakodalom fázisnál. Ha minél több ihletet szeretnél a megfelelő lábbeli kiválasztásához, olvasd el a menyasszonyi cipőkről szóló cikkünket is.

Ékszerek

Karkötők, és hajdísz minden mennyiségben, és jöhetnek a szegecsek is bátran. Arra viszont mindenképp figyelj, hogy ne légy karácsonyfa. Annyi és olyan stílusú kiegészítőt viselj, ami kiemeli a megjelenésedet és az esküvői frizurádat, mert ha túltolod, akkor ugyan emlékezetes lesz a végeredmény, de nem pozitív értelemben.

Menyasszonyi csokor

Ugyanígy a menyasszonyi csokor is tartalmazzon hasonló díszítőelemeket, feketére festett rózsát, feliratokkal, dalszövegekkel ellátott masnikat, gitáros díszítőelemeket. A harmónia és a stílus ötvözéséhez elengedhetetlen a kreativitás, ebben segít Neked korábbi, Menyasszonyi csokor című cikkünk.

Kis kedvencek egy rocker esküvőn? Miért ne?

Ha van például kutyusotok, vagy pedig a rokonságban egy olyan kiskedvenc, akinek szívesen adnátok szerepet is, szerepelhetne ő is a fényképen a szegecses vagány nyakörvében, amit a rocker esküvő kiegészítőjeként kapott. A szőrös kis ebek minden esküvőt feldobnak, ne hezitálj arról, szerepeljen-e a Ti nagy napotokon. Nézd meg a legcukibb kutyákat, akik gazdáikkal ünnepeltek a Nagy Napon!

Extrák

Az apróbb részleteket tovább gondolva, a festett kendőket is ajánljuk, amit a csukóra kötve, hajba tűzve, vagy akár a nyakon viselve is felvehetsz. Vagy, a vőlegény a nadrágja derekánál is hordhatja, egy lánccal kiegészítve, az oldalán.

És ha már a részleteket említettük, ne feledkezzünk meg a köröm díszítésről. Körömépítő kollégánknak mindenképp jelezzük, milyen műfajban szeretnénk megjelenni az esküvőn, s ő garantáltan inspirálva lesz, s ellátja a menyasszonyi körmöket kis rózsákkal, szegecsekkel, akár ezüst karikával is kidíszíti. Ne féljünk a részletektől, itt az alkalom, hogy minden összeálljon a lehengerlő hatáshoz!

Kiegészítők rocker esküvői dekorációhoz

A ti megjelenéseteken túl további sarkalatos kérdés a díszítés, a meghívók, az egész esemény jellegzetességének meghatározása.

Rocker esküvői meghívó

Az első pillanattól kezdve vond be a vendégeidet a műfaji életérzésbe! Sokan kedves szerelmes idézeteket szerepeltetnek a meghívókon, Ti ezzel szemben idézhettek a kedvenc bandátok kedvenc dalának dalszövegéből. Fontos, hogy az üzenettel Ti magatok azonosuljatok és valóban szeressétek a kiemelt mondatot.

Természetesen a fekete boríték használata a legjobb ötlet, de mindenképp használj díszítést, nehogy temetési értesítőnek nézzék az esküvői meghívótokat. Díszíthetsz például kapcsokkal, apró szegecsekkel, a rózsa, vagy a nyíllal átlőtt szív emblémájával.

Ha igazán kreatív szeretnél lenni, még egy QR kódot is belecsempészhetsz a lapra, amit beolvasva az a zeneszám jön be az interneten, amelyikből idéztétek a dalszöveget.

Ha pedig több tippre van szükséged meghívó téren, nézd meg mire figyelj az esküvői meghívó megtervezésénél.

Rocker esküvői dekoráció

Rocker esküvői dekorációIdeális a díszítésbe is belecsempészni a rocker esküvő kiegészítőit. Például néhány sarokban díszítőelem lehet a gitár, amit a fotózáson is használtatok ugyebár. Ötletesen, akár az étkező asztalhoz a szalvéták díszítéséhez dobverőket lehet használni, s maga a szalvéta is, mint kiegészítő a rocker esküvőre, fekete színben pompázna.

De a szalvéta-kérdés más módon is feldobható, ha nem szeretnétek mindent besötétíteni. Szerepeljenek a rockszámok dalszövegei a szalvétákon, és készítsetek bőven belőle, mert a vendégek ahelyett, hogy használnák, így biztosan inkább haza szeretnének majd vinni belőle párat.

Ha már az asztaldíszítésnél tartunk, a legjobb poháralátét a bakelit lemezre emlékeztető motívum. Tökéletes kiegészítő egy rocker esküvőre, s akár még a kedvenc bandáitok nevét, lemezborítóját is rátehetitek erre a formára.

Egyedi és egyben szintén stílus hű, ha a terítőn is szerepelnek rocker stílusjegyek, akár szegecsek a peremén például.

A ceremónia gyertyás részeinél pedig szuper ötlet whisky-s poharakat vagy akár üvegeket használni gyertyatartónak.

Azt, hogy a fekete színből mit lehet kihozni egy rocker esküvőn, mennyi sötét lufit alkalmaztok, az csak rajtatok múlik, azonban a kiegészítők használatán még annál is több múlik, ha az összképet tekintjük.

A díszítésen, megjelenésen és zenén túl, az egész szertartás és az azt követő buli követheti a kialakított műfaj jellemzőit.

Ahhoz, hogy a vendégek is ízleljék a rocker esküvő hangulatát, az ültetési rendnél elnevezhetitek az asztalokat a kedvenc bandáitok után. Az ültető kártyákra a zenekari tagok nevét is odaírhatjátok, és egy kis olvasmányt a hátuljára arról, hogy ki is ő. Egyfajta kis mini-életrajz, így az ott ülő vendég máris közelebb érzi magát a rocker esküvő kiegészítői által a műfajhoz, s így hozzátok is.

Dekoráció témában íme egy kis segítség:

Zenekar vagy DJ rocker esküvőre?

Ha igazán belevaló módon közelítjük meg a műfaji kérdést, akkor biztosan jó választás lehet egy rockbandát meghívni, hogy játsszon az esküvőn, akár ceremóniára, akár az igen-t követő ünneplésre.

Az esküvői zene alapvetően meghatározó lehet, így egy kis Ossian, AC/DC, vagy bármilyen kedvencetek szóba kerülhet..

Ne feledjétek, ne sajnáljátok az időt a megfelelő zenék kiválasztásához, mert alapból odaperzsel a hangulatnak a zenei aláfestés. A rock zenéknek is vannak klasszikus, lírikusabb érzelmesebb dalaik, amelyek passzolhatnak például a bevonuláshoz.

A rocker esküvő fénypontja: Az esküvői torta

Rocker esküvői tortaTovábbi fontos elem az esküvői torta. Nem is kérdés, hogy a díszítésének tartalmaznia kell a bombasztikus rocker kiegészítőket, és a színe is lehet fekete, vagy fekete-fehér. Fekete cukor és rózsa-elemek a díszítésen, rocker pár a torta tetején, vagy csak sima gitár-forma, szegecsek marcipánból, vagy akár a kedvenc zenekarok emblémái is szuper kiegészítői lehetnek a rocker esküvő csemegéi között. Ha pedig a hangsúlyt a tortára tennéd, és elhajlasz az extrém változatok felé, inspirálódj az Extrém esküvői torták című cikkünkből.

Gyerekek egy rocker stílusú esküvőn? Hát persze!

Ha gyerekek is részt vesznek a nagy napon, biztosan nagyon élveznék, ha kapnának egy ideiglenes tetoválást, amit akár már a meghívóval együtt ki lehet küldeni. Ilyeneket fillérekért lehet csináltatni előre, és igazán látványos kiegészítő lehet rocker esküvőre. Így már ők is eleve vagányan és stílusosan érkezhetnének a nagy napra.

Ha lesz gyereksarok, vagy gyermekfelügyelet az esküvőn, akkor akár helyben is lehet készíteni lemosható tetkókat, vagy a lányoknak csillámtetkót. Biztosan élvezni fogják a kisebbek.

Ne feledd, rengeteg lehetőség és alkalom kínálkozik a rocker stílus kifejezéséhez az esküvőtökön. Egyvalamire figyelj, mindig minden összhangban legyen, és a legapróbb részletekre is nyugodtan szentelj figyelmet. Légy kreatív és magabiztos, így a végén feledhetetlen élményben lesz részletek. ami még egy hatalmas rock koncert élményéhez sem lesz hasonlítható!

Ha úgy érzed, nem merített ki teljes mértékben minden kérdést és elképzelést az összefoglalónk, olvasd el az Extrém esküvői ötletekről szóló korábbi írásunkat, amivel garantáltan végleg összeáll a kép életed legszebb napjának megalkotása révén.

Esküvői inspirációk után kutatsz? Ne hagyd ki az Esküvői ötletek menüpontunk további cikkeit sem!

Kiegészítők rocker esküvőre

Rocker pár vagytok, de Ti is álomesküvőt szeretnétek? Azon töröd a fejed, milyenek a legjobb kiegészítők rocker esküvőre? Önmagatok szeretnétek[...]

Mi a dolga egy koszorúslánynak?

Koszorúslány útmutató – avagy mi a dolga egy koszorúslánynak? Ha az a szerencse ért, hogy te leszel a koszorúslány, akkor[...]

Vintage esküvő – egy esküvői stílus, ami lenyűgöz

Olyan esküvőre vágysz, ami különleges mégis időt álló és sosem megy ki a divatból? Akkor a vintage esküvő pont Neked[...]

Esküvői hagyományok: a menyasszonytánc

Menyasszonytánc: az esküvői hagyományok egyik legnépszerűbb eleme Ki ne hallott volna már az esküvői csokordobásról vagy a menyasszonytáncról? Az esküvői[...]

Pin up esküvői stílus: a retro, ami trendi

Mi az? Retro, ám mégis trendi és mérhetetlenül egyedi? Igen! A pin up esküvői stílus! Imádod a ’40-es, ’50-es évek[...]

Extrém esküvői ötletek: Esküdj a saját stílusodban!

Extrém esküvői ötletek, hogy a saját, egyedi stílusodban esküdhess! Kimondani a boldogító igent bungee jumping közben, a víz alatt, egy[...]

Esküvői meghívó: ezekre figyelj a tervezésnél!

Esküvői meghívó: az első betekintés az esküvői színfalak mögé Kész esküvői meghívó-mintákat nézegetsz, és egyszerűen nem tudsz választani? Nem is[...]

Tengerre Násznép! Vár a hajós esküvő!

Hangulatos, nyári, vízparti esküvőről álmodozol? Akkor a hajós esküvőt Neked találták ki! Ha még nem döntötted el, milyen tematika köré[...]

Különleges esküvő? Akkor fagyi, koktélok és fánk!

Különleges esküvőt szeretnétek? Akkor dobjátok fel a lagzit fagyival, koktélokkal és fánkkal! Azon gondolkozol, hogyan tudnád feldobni életed nagy napját[...]

Art Deco esküvő: összetéveszthetetlen stílus, ami mindenkit lenyűgöz!

Art Deco esküvő: összetéveszthetetlen stílus, ami mindenkit lenyűgöz! Odavagy a 1920-’30-as évekért? A jazzkorszak és a swing téged is elvarázsol?[...]

Környezetbarát esküvő – óvjuk a Földet az esküvőn is!

Vigyázz, kész, rajt… esküvőszervezés! A hetedhét országra szóló buli lehet környezetbarát esküvő is! Belegondoltál már, hogy egy kis tudatossággal, mennyivel[...]

Rocker esküvő: mert a rockerek is házasodnak

Ha Te is igazi rocker vagy, aki még a menyasszonyi ruhára is bőrkabátot venne, akkor a rocker esküvő az igazán[...]

Rose gold esküvő – páratlan elegancia és egyediség!

Elegáns mégis egyedi stílust keresel? Akkor a rose gold esküvő a megfelelő választás! A 2019-es Év esküvői színe a rose[...]

Téli esküvő – avagy az igazi jégvarázs

Vonz a téli táj szépsége? Elvarázsolnak a téli díszítések? Akkor a téli esküvő Neked való! Álmodj meg egy tündérmesét és[...]

Lánykérés ötletek, hogy garantáltan “IGEN” legyen a válasz

Tanácstalan vagy, hogyan szervezd meg a lánykérést? Adunk néhány klassz ötletet! A lánykérés minden pár életében fontos fordulópont, hiszen ez[...]

Esküvői zene – avagy ki húzza a talp alá valót a Nagy Napon?

Esküvői zene – avagy ki húzza a talp alá valót a Nagy Napon? Ha éppen az esküvői zene választásán őrlődsz,[...]

Karikagyűrűk a klasszikustól a különlegesig

Karikagyűrűk klasszikustól a különlegesig: hogy könnyebb legyen eligazodni az esküvői gyűrűk között Az eljegyzési gyűrű a vőlegényed meglepetése, de a[...]

Menyasszonyi csokor típusok, formák

Minden amit tudni akartál – és érdemes – a menyasszonyi csokor típusairól! A menyasszonyi csokor kiválasztása legalább olyan fontos, mint[...]

Külföldi esküvő egyszerűbben, mint gondolnád

Tanácsok, ötletek egy felejthetetlen külföldi esküvő megszervezéséhez! Játszadozol a gondolattal, hogy egy egzotikus, külföldi helyszínen mondod ki a boldogító „igen”-t?[...]

Szuperhős esküvői stílus

Képregényhősök az esküvőn? Töretlenül hódít a szuperhős esküvői stílus! Az elsők között foglalod le a helyet a moziban, amikor kijön[...]

Lánybúcsú ötletek, tippek, tanácsok

Ötletek, tippek az emlékezetes lánybúcsú megszervezéséhez Itt az ideje megszervezni a lánybúcsút? Akkor ne amerikai filmekben látható jelenetekből inspirálódj! Inkább[...]

Esküvői hagyományok és szokások

Esküvői hagyományok és szokások, melyek a mai napig jelen vannak az esküvőkön Ki ne hallott volna már az esküvői csokordobásról[...]

Esküvői babonák, amik beépültek az esküvői szokások közé

Ismert és kevésbé ismert esküvői babonák Amióta csak esküvőket tartanak, léteznek az esküvőhöz, házassághoz kapcsolódó babonák is. Ezek közül sok,[...]

Esküvői játékok kreatívan

Kreatív esküvői játékok kicsiknek és nagyoknak, hogy az egész násznép jól szórakozzon! Szeretnéd feldobni a lakodalom hangulatát, de nem jut[...]

Esküvői gyermekfelügyelet

Esküvői gyermekfelügyelet: gondtalan szórakozás kicsiknek és nagyoknak Ha úgy gondolod, hogy az esküvő szervezése során a legapróbb részletekre is odafigyeltél,[...]

Blogunk is számtalan hasznos tartalommal vár!

Így válaszd ki a tökéletes magassarkút az esküvődre!

Az esküvőszervezés során minden részletnek tökéletesnek kell lennie, így a menyasszonyi cipő kiválasztása sem lehet kivétel. Ez a kis cipő[...]

5 hiba, amit a menyasszonyok mindig elkövetnek

Minden menyasszony, aki akár csak egy órát is eltöltött már az esküvőjének szervezésével, tudja, hogy a nagy nap megtervezése igen[...]

Hogyan találjuk meg a tökéletes esküvői cipőt? Gyakorlati útmutató

Az esküvői cipő minden menyasszony és vőlegény öltözékének szerves részét képezi. Bár a hölgyek esetben legtöbbször a ruha alatt rejtőzködnek,[...]

Esküvőszervezés stresszmentesen: Így ne bolondulj meg!

Az esküvőszervezés izgalmas és emlékezetes időszak lehet az életedben, de sajnos gyakran együtt jár vele a hatalmas stressz is. A[...]

10 esküvői ruhavásárlási illemszabály, amit minden menyasszonynak tudnia kell

Az esküvőszervezési folyamatnak az egyik legfontosabb és legizgalmasabb része az esküvői ruha megtalálása. A legjobb tervezők által készített részletgazdag darabok[...]

Tökéletes választás az örök szerelem megpecsételéséhez: Mesterséges gyémánt jegygyűrűk az ARTIDIA-tól

Számos hiedelem él az emberek tudatában a mesterséges és természetes gyémántokkal kapcsolatban, ami nemcsak az áruk, hanem a tartósságuk szempontjából[...]

Egy fénykép többet mond ezer szónál! A Gofoto-val örök emlék lesz az esküvői fotózás!

Az esküvői fotózás hihetetlen élmény, hát még az elkészült képek. A képek, melyek történetet mesélnek el; egy szerelem, egy esküvő,[...]

Hogyan illesztheted az alakodhoz a férfi esküvői nadrág szabását?

A férfi esküvői ruhatárából nem hiányozhat a jól illeszkedő öltönyön és az elegáns, minőségi cipőkön kívül az alkalomhoz illő esküvői[...]

Esküvői csokor kiválasztása lépésről lépésre

A szépség a részletekben rejlik, és a menyasszonyi csokor egy olyan esküvői részlet, amelyre érdemes figyelmet fordítani. Bármilyen egyszerűnek is[...]

Budapesten kötötték a legtöbb házasságot 2022-ben

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján Budapesten kötötték a legtöbb házasságot a tavalyi évben. Összesen 10.420 esküvő történt. Budapestet[...]

Szükséges rossz vagy biztonsági háló a házassági szerződés?

Bár az esküvőszervezés időszakában, mikor úszik az ember a szerelem rózsaszín tengerében, a legvadabb rémálmainkban sem merül fel a válás[...]

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű? Erre figyelj az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor!

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása egy férfi életének egyik legfontosabb pillanata. Azonban a döntést megelőzi az agyalással és kérdezősködéssel jócskán megtöltött[...]

Elegáns férfi öltözet esküvőre – Figyelj a hózentróger viselés szabályaira!

Mi a közös Šurdában, Zsákos Bilbóban, a Keresztapában és Larry Kingben? Kedvenc kiegészítőjük a hózentróger! Te próbáltad már? A sokadik[...]

Ezért lesz a te gyűrűd az esküvőtök sztárja!

Nem kell húszkarátos gyémántot viselned azért, hogy felfigyeljenek a gyűrűdre a vendégek. Az esküvő napján szinte mindenki a menyasszonyt figyeli.[...]

Jó shape-ben az esküvődön

Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nagy napon? Vagy még az eljegyzés előtt álltok és azzal szeretnél jó benyomást kelteni[...]

Esküvő a szabadban: Nagyszerű tippek és mesés ötletek

Egy esküvő a szabadban – a legtöbb ifjú pár számára biztosan a legszebb álom. De melyek azok a lehetőségek, amelyek[...]

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő”

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő” A szabadtéri esküvők mindig is népszerűek voltak, de az otthon, a saját kertben tartott[...]

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek Vidák Annamária vagyok, a Hani Design megálmodója. 2015 óta készítek Fotó Díszkönyveket, 2019[...]

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék a szülőknek

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék az örömszülőknek Valami igazán kreatív szülőköszöntő ajándékkal szeretnétek meglepni szüleiteket a Nagy Napon? Azon gondolkoztok,[...]

A legnépszerűbb esküvői kellékek egyike: a chiavari szék

Magyarországon a legnépszerűbb esküvői kellékek közé tartoznak a chiavari székek Elegáns, könnyű, stabil, megfizethető – ezek a tulajdonságok egyaránt illenek[...]

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz!

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz! Abban bizonyára mindenki egyetért, hogy a lakodalom egyik legfontosabb része a jó[...]

Hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt?

Benned is felmerült a kérdés, hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt? A koronavírus tavaszi, első hulláma rengeteg esküvőnek[...]

Bohókás esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvője

Bohókás, természetközeli esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvőjének története Egy egyszerűbb esküvőt megszervezni is hónapok elfoglaltsága. Mire a megfelelő[...]

Esküvői virágdekoráció: mit, hogyan, mennyiért?

Tudj meg mindent az esküvői virágdekorációról! Szeretnél egy igazán személyes, nem csak a helyszínhez, hanem a személyiségetekhez is passzoló virágdekorációt[...]

A csodálatos Emily Soutache: sujtás esküvői ékszerek

Álomesküvőre álomékszer? Bemutatjuk a sujtás esküvői ékszereket! Szeretnél egy, a ruhádhoz és az egyéniségedhez is passzoló egyedi ékszert, mely nagyszerűen[...]

5/5 - (260 szavazat)