Kreatív kiegészítők esküvői fotózáshoz? Mutatjuk a legjobb ötleteket!

Az esküvői fotózás a nagy nap egyik elengedhetetlen mozzanata. Itt örökíthetitek meg egybekelésetek hangulatát nem csupán saját magatoknak, a családnak, de a még meg nem született gyermekeitek számára is. Ezért fontos, hogy az esküvői fotókon visszaköszönjön mindaz az érzésvilág, amely igazán a tiétek, amelyben jól érzitek magatokat. Mindezek megvalósításához használhattok különféle kiegészítőket, melyekkel még a fotózás hangulatát is feldobhatjátok. Nézzük is át, mik a szóba jöhető kiegészítők esküvői fotózáshoz!

Az, hogy milyen stílusú kiegészítőket választotok, az nagymértékben függ a ti személyiségetektől, világlátásotoktól és attól, mennyire vagytok bevállalósak. Fontos eldöntenetek azt, hogy mennyire akartok inkább a klasszikus, elegáns vonalon maradni, vagy épp ettől eltérni egy vagány és szokatlan stílus felé. Az esküvői fotózásban az a jó, hogy bármit megtehettek, akár többféle fotót is készíthettek, ha nem hagynátok ki sem az elegáns sem a merészebb kiegészítőket.

Kedvencek az esküvői fotózáson

Teljesen érthető, ha a nagy napon szeretnétek megörökíteni kisebb vagy nagyobb kedvenceiteket is, hiszen ők is életetek részét képezik, fontosak számotokra. Egyre divatosabb, hogy az ifjú pár a szeretett cicájukat, kutyájukat vagy más kedvencüket is bevonják a fotózásba. Ez nem csupán bensőséges hangulatot kölcsönöz a fotózásnak, hanem gyönyörű emlék lehet számotokra is.

Készíthettek elegáns, de vicces, játékos fotókat is, ami visszaadja kedvenceitekkel való kapcsolatotok hangulatát is.

Ha lóbolondok vagytok, semmiképp se hagyjátok ki ezt a gyönyörű négylábút sem a fotózáskor! Ha van sajátotok, akkor adott az ő „személye” is. Igazán fantáziadús és mutatós fotókat készíthettek vele. Viszont nem mindenki engedheti meg magának, hogy saját lova legyen, így ha szeretitek a lovakat és nem csak fotókról ismertétek őket eddig, kedvenc lovardátok biztosan hozzásegít benneteket ahhoz, hogy nagyszerű esküvői fotókat készíthessetek.

Fontos azonban, hogy a fotózás alkalmával mindenképp vegyétek figyelembe kedvenceitek igényeit, hogy az ő számukra ne legyen szenvedés ez az esemény.

Esküvői fotózás napernyővel

Ha a klasszikus és elegáns stílust szeretnétek megjeleníteni az esküvői fotózás alkalmával, nem hagyhatjátok ki a napernyőt! Pláne akkor, ha nyári esküvőt terveztek. Ebben az esetben a napernyő nem csupán egy kellék, hanem hasznos kiegészítő is lesz.

Szebbnél szebb napernyőket választhattok, hiszen egy egyre divatosabb kiegészítőről van szó. Mindenképp érdemes olyan darabot kinéznetek, amely a menyasszonyi ruhához is tökéletesen illik mind színben, mind stílusban. Vannak egyszerűbb és díszesebb változatok, a fodrostól a csipkésig és ezek kombinációit is megtalálhatjátok.

Az elegáns napernyő mellett jól mutat egy gyönyörű legyező is, amely igazán fantáziadúsan kihasználható. Készíthettek akár sokat sejtető, huncut fotókat is a legyező mögé „bújva”.

Ha esetleg esősre fordulna az idő az esküvő napján, használhattok a fotózáshoz színes esernyőket. Ezekkel lehet vicces vagy akár meghökkentő fotókat is készíteni. Az esernyő természetesen nem csak esőben nagyszerű kellék. Itt is választhattok különböző stílusokból és formákból. Pózolhattok óriás esernyő alatt is. Csak a ti képzeletetek szabhat határt választásotoknak.

Különleges virágos kiegészítők esküvői fotózáshoz

Gyönyörűséges és hangulatos virágos kellékeket is használhattok a fotózáson. Ezek azonban túlmutatnak az egyszerű kellék fogalmán, hiszen dekorációnak is beillenek az esküvői fotózás után.

Rendelhettek rendhagyó esküvői csokrot, mely nagyszerűen mutat a fotókon. Menyasszonyi csokor helyett választhattok akár erre a célra készült koszorút is, mely az esküvői fotókról sem maradhat le. Ez egy igazán különleges kiegészítő.

A virághinta semmiképp sem maradhat ki egy igazi romantikus esküvőből. Ezek különféle formájúak lehetnek. Akár szabályos kör vagy szív alakú is belefér. A virágok színét a ti ízlésetekhez, illetve az esküvő dekorációjához is érdemes igazítani. Egy virághintát használhattok a fotózáson akár keretként is, ha mögé álltok és úgy fotózkodtok.

Ha már képkeret, akkor legyen igazi. Válasszatok óriási, elegáns aranyozott, vagy akár vintage stílusú képkeretet az esküvői fotózáshoz. A keret lehet önmagában is díszes, faragott, de ha az nektek jobban tetszik, válasszatok egy egyszerű, sima keretet és dobjátok fel azt is virágokkal!

Lampionok és lufik az esküvői fotózáson

Fokozhatjátok az elegáns vagy bohókás hangulatot színes lampionokkal és/vagy lufikkal is. Ezek is használhatóak az esküvői dekorációhoz. A stílustól függően válasszátok meg a színeket, de vigyázzatok, hogy ne vigyétek túlzásba! A kevesebb több elve itt is érvényes.

Ha szeretitek a lampionokat, a fotózáson kívül különleges esemény lehet az esküvőn a lampionok röptetése. Az est leszálltával igazán látványos és romantikus esemény, mikor az égő lampionok felszállnak az égbe.

Esküvői fotózás vagány kiegészítőkkel

A tűző nyári napsütésben egyrészt nagyon hasznos, ha van nálatok napszemüveg, másrészt egy nagyon jópofa kiegészítő a fotózáshoz. Ha igazán vagány fotókat akartok, beszerezhettek erre az alkalomra többféle, színes napszemüveget.

Ha igazán merészek vagytok, akkor kihasználhatjátok az esküvőkön egyre terjedő tornacipős divatirányzatot. Ha a tornacipős stílus közel áll hozzátok a hétköznapokban is, a hagyományos esküvői cipők helyett választhatjátok ezt a lábbelit. Bármilyen szín szóba jöhet. Ez garantáltan feldobja a megjelenéseteket. Fotózáskor pózolhattok akár a cipőtökhöz illő színű napszemüvegben is. Ezeket a fotókat évekkel később is vidáman lapozgathatjátok, újra felelevenítve az esküvői fotózás mókás hangulatát.

Szuperhősök az esküvői fotózáson

Szuperhős esküvői stílus

Ha a Marvel vagy DC filmek megszállottjai vagytok, bátran vigyétek be ezeket a kiegészítőket is a fotózásba, de akár az egész esküvő témája is foroghat a szuperhősök körül. Higgyétek el, nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek is jól fognak szórakozni, hiszen ezekért a filmekért majdnem mindenki odavan.

A gyerekek imádni fogják a Pókemberes álarcokat vagy az Amerika Kapitányos kiegészítőket. Ha ennyire nem is akarjátok megeleveníteni a szuperhősöket az esküvőn, akkor is készíthettek néhány vicces fotót az épp házasodó Superman-ről, aki épp Batmant kérte fel tanúnak.

Ebbe a vicces fotózásba bevonhatjátok bevállalós barátaitokat, rokonaitokat is, így az esküvői fotózás egy igazán vidám közös élmény lesz számotokra.

Mindezekből láthatjátok, hogy igazán különleges, romantikus vagy akár mókás eseményt varázsolhattok az esküvői fotózásból. Ezt az élményt megoszthatjátok a hozzátok közel álló barátokkal, családtagokkal vagy akár kedvenceitekkel. Fontos, hogy olyan fotók készüljenek, melyek híven tükrözik az élményekkel teli nagy nap emlékét.

Ha a kreatív fotózás témája már megvan, de még a helyszínnel hadilábon álltok, böngésszetek az Esküvői fotózás helyszínek között, ha pedig kedvet kaptatok a szuperhősökhöz, nézzétek meg a Szuperhős esküvőről szóló bejegyzésünket is, amiben szuper ötleteket fogtok találni!

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

Két tanús polgári esküvő: Romantikus, meghitt és egyszerű

A házasságkötés egy varázslatos pillanat a szerelmespárok életében, tele izgalommal, örömmel és romantikával. A hagyományos nagy hacacáré helyett sokan választják[...]

Így válaszd ki a tökéletes magassarkút az esküvődre!

Az esküvőszervezés során minden részletnek tökéletesnek kell lennie, így a menyasszonyi cipő kiválasztása sem lehet kivétel. Ez a kis cipő[...]

5 hiba, amit a menyasszonyok mindig elkövetnek

Minden menyasszony, aki akár csak egy órát is eltöltött már az esküvőjének szervezésével, tudja, hogy a nagy nap megtervezése igen[...]

Hogyan találjuk meg a tökéletes esküvői cipőt? Gyakorlati útmutató

Az esküvői cipő minden menyasszony és vőlegény öltözékének szerves részét képezi. Bár a hölgyek esetben legtöbbször a ruha alatt rejtőzködnek,[...]

Esküvőszervezés stresszmentesen: Így ne bolondulj meg!

Az esküvőszervezés izgalmas és emlékezetes időszak lehet az életedben, de sajnos gyakran együtt jár vele a hatalmas stressz is. A[...]

10 esküvői ruhavásárlási illemszabály, amit minden menyasszonynak tudnia kell

Az esküvőszervezési folyamatnak az egyik legfontosabb és legizgalmasabb része az esküvői ruha megtalálása. A legjobb tervezők által készített részletgazdag darabok[...]

Tökéletes választás az örök szerelem megpecsételéséhez: Mesterséges gyémánt jegygyűrűk az ARTIDIA-tól

Számos hiedelem él az emberek tudatában a mesterséges és természetes gyémántokkal kapcsolatban, ami nemcsak az áruk, hanem a tartósságuk szempontjából[...]

Egy fénykép többet mond ezer szónál! A Gofoto-val örök emlék lesz az esküvői fotózás!

Az esküvői fotózás hihetetlen élmény, hát még az elkészült képek. A képek, melyek történetet mesélnek el; egy szerelem, egy esküvő,[...]

Hogyan illesztheted az alakodhoz a férfi esküvői nadrág szabását?

A férfi esküvői ruhatárából nem hiányozhat a jól illeszkedő öltönyön és az elegáns, minőségi cipőkön kívül az alkalomhoz illő esküvői[...]

Esküvői csokor kiválasztása lépésről lépésre

A szépség a részletekben rejlik, és a menyasszonyi csokor egy olyan esküvői részlet, amelyre érdemes figyelmet fordítani. Bármilyen egyszerűnek is[...]

Budapesten kötötték a legtöbb házasságot 2022-ben

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján Budapesten kötötték a legtöbb házasságot a tavalyi évben. Összesen 10.420 esküvő történt. Budapestet[...]

Szükséges rossz vagy biztonsági háló a házassági szerződés?

Bár az esküvőszervezés időszakában, mikor úszik az ember a szerelem rózsaszín tengerében, a legvadabb rémálmainkban sem merül fel a válás[...]

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű? Erre figyelj az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor!

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása egy férfi életének egyik legfontosabb pillanata. Azonban a döntést megelőzi az agyalással és kérdezősködéssel jócskán megtöltött[...]

Elegáns férfi öltözet esküvőre – Figyelj a hózentróger viselés szabályaira!

Mi a közös Šurdában, Zsákos Bilbóban, a Keresztapában és Larry Kingben? Kedvenc kiegészítőjük a hózentróger! Te próbáltad már? A sokadik[...]

Ezért lesz a te gyűrűd az esküvőtök sztárja!

Nem kell húszkarátos gyémántot viselned azért, hogy felfigyeljenek a gyűrűdre a vendégek. Az esküvő napján szinte mindenki a menyasszonyt figyeli.[...]

Jó shape-ben az esküvődön

Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nagy napon? Vagy még az eljegyzés előtt álltok és azzal szeretnél jó benyomást kelteni[...]

Esküvő a szabadban: Nagyszerű tippek és mesés ötletek

Egy esküvő a szabadban – a legtöbb ifjú pár számára biztosan a legszebb álom. De melyek azok a lehetőségek, amelyek[...]

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő”

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő” A szabadtéri esküvők mindig is népszerűek voltak, de az otthon, a saját kertben tartott[...]

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek Vidák Annamária vagyok, a Hani Design megálmodója. 2015 óta készítek Fotó Díszkönyveket, 2019[...]

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék a szülőknek

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék az örömszülőknek Valami igazán kreatív szülőköszöntő ajándékkal szeretnétek meglepni szüleiteket a Nagy Napon? Azon gondolkoztok,[...]

A legnépszerűbb esküvői kellékek egyike: a chiavari szék

Magyarországon a legnépszerűbb esküvői kellékek közé tartoznak a chiavari székek Elegáns, könnyű, stabil, megfizethető – ezek a tulajdonságok egyaránt illenek[...]

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz!

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz! Abban bizonyára mindenki egyetért, hogy a lakodalom egyik legfontosabb része a jó[...]

Hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt?

Benned is felmerült a kérdés, hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt? A koronavírus tavaszi, első hulláma rengeteg esküvőnek[...]

Bohókás esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvője

Bohókás, természetközeli esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvőjének története Egy egyszerűbb esküvőt megszervezni is hónapok elfoglaltsága. Mire a megfelelő[...]

Esküvői virágdekoráció: mit, hogyan, mennyiért?

Tudj meg mindent az esküvői virágdekorációról! Szeretnél egy igazán személyes, nem csak a helyszínhez, hanem a személyiségetekhez is passzoló virágdekorációt[...]

5/5 - (362 szavazat)