Esküvői szolgáltatók: akikkel az álomesküvő nem álom többé

Most kezdesz neki az esküvőd szervezésének? Azt sem tudod, hol kezdd, hiszen sosem csináltál még ilyet? Még az is kérdés, hogy egyáltalán milyen esküvői szolgáltatók vannak, akik segíthetnek az esküvőd kapcsán?

Akkor olvass tovább, mert felsorolásra kerülnek azok az esküvői szolgáltatók, akiket semmiképp sem érdemes kihagyni a buliból, ha az álomesküvő a cél.

Esküvői szolgáltatók, ceremónia szertartásvezetővelLegelőször is fontos, hogy rászánd az időt az esküvőd megszervezésére és alaposan informálódj az esküvőszervezés lépéseiről, menetéről.

Mivel az esküvőszervezés egy összetett feladat, és – hacsak nem vagy rendezvényszervező – nincs is benne nagy rutinod, nem érdemes sem elkapkodni, sem fél vállról venni a tennivalókat, hiszen így lesz olyan szuper a Nagy Nap, ahogy megálmodtátok.

Ez azt jelenti, hogy a választott időpont előtt nagyjából egy évvel (de legalább fél évvel) kezdd el az aktív szervezést.

Ez azért is lényeges, mert ha olyan szolgáltatókat akarsz szerződtetni, akik profik és értik a dolgukat, akkor hozzájuk bizony időben be kell jelentkezni, mert megtelik a naptárjuk.

Egy év soknak tűnhet, de ahogy haladsz a szervezéssel, te is meg fogod tapasztalni, hogy ez a 12 hónap bizony hamar elröppen.

Esküvői szolgáltatók, akik majd minden lagzin jelen vannak

Az esküvőszervező

Rögtön egy kakukktojással kezdjük a sort, hiszen az esküvőszervező kihagyható esküvői szolgáltató, azonban, ha van, akkor az elejétől az esküvő végéig veletek lesz. Innen nézve pedig egy igazán „nélkülözhetetlen” szolgáltatást nyújt számotokra.

Ha megengedheted magadnak és felkérsz egy esküvőszervezőt vagy egy esküvőszervező céget, ők profin megszervezik számodra a nagy napot. Ebben az esetben nem kell a különböző szolgáltatókkal való egyeztetéssel bajlódnod, hiszen ők megteszik ezt helyetted.

Ha ezt az utat választod, mindenképp olyan esküvőszervezőt válassz, akin érzed, hogy számára nem csak egy fizető ügyfél vagy a sok közül, hanem, hogy igazán figyel rád, rátok. A ti igényeitek és elképzeléseitek kell, hogy megadja az esküvőszervezés gerincét. Ehhez ő hozzáteszi a szakmai és egyéb tapasztalatait, hogy a végeredmény a tökéletes esküvőben teljesedjen ki. Érezni fogod már az ismerkedő beszélgetés során, hogy közös hullámhosszon vagytok-e vagy sem.

Olvasd el az Esküvőszervezőről szóló cikkünket is, melyben bővebben megtárgyaljuk miben segíthet Neked.

Abban az esetben, ha nem engedheted meg magadnak az esküvőszervező plusz költségét, vagy a fejedbe vetted, hogy a te nagy napodat te magad fogod megszervezni, akkor kiindulásképp az alábbi esküvői szolgáltatók terén fontos keresgélned.

Az esküvői DJ vagy zenekar

A jó zene a sikeres esküvő alapköve, hiszen akkor jó a buli, ha az ifjú pár és a násznép is jól mulat. Nincs annál fájdalmasabb élmény, mikor a DJ vagy zenekar nem tudja megtáncoltatni a vendégsereget. Akkor azonban, ha jó a zene, és fergeteges buli kerekedik, még az esetleges szervezési bakik is feledésbe merülnek.

Legelőször is gondold át, milyen stílusú zenét szeretnél te és a párod, de a vendégek zenei ízléséről se feledkezz meg! A legjobb, ha olyan zenei szolgáltatót választasz, aki többféle stílusban otthon van és akár egyéni kívánságokat is tud teljesíteni ott a helyszínen.

Ha még nem tudod, DJ vagy zenekar legyen a lagzin, olvasd el Esküvői zene című cikkünket, amiben átvesszük az egyes lehetőségek előnyeit.

Az esküvői helyszín kiválasztása – étterem, szálloda, pajta, szabadtér

Esküvői szolgáltatók, Rendezvényhelyszín választásaAz, hogy az esküvő és a lagzi hol zajlik, szintén sarkalatos pontja a szervezésnek. Mikor esküvői helyszínt választasz, a következő alapkérdéseket érdemes feltenned magadnak:

  • Hány fős lesz az esküvő?
  • Szabadtéri vagy fedett helyszínt szeretnél?
  • Mennyi és milyen korú gyerekekre lehet számítani?
  • Milyen stílusú esküvőt szeretnél?
  • Legyen-e szálláslehetőség is ott helyben a vendégek számára?
  • Milyen ételek legyenek az étlapon? Hagyományos vagy különleges?
  • Lesznek-e speciális étkezési igényű vendégek?

Ezek alapján az igények alapján el tudsz indulni az igazi és vágyott helyszín felé.

Ha még nem tudtál választani a helyszínek közül, olvasd el az Esküvői helyszín kiválasztása című cikkünket is, amiben több fontos tanácsunk is van, mi alapján válassz.

Az esküvői ruhaszalonok – menyasszonyi ruha, menyecske ruha, koszorúslány ruha, örömanya ruha és vőlegény öltöny

Egy esküvőre ruha is kell, de nem csupán menyasszonyi és menyecske ruha. A vőlegény öltözéke is fontos, a koszorúslányokat sem szabad elfelejteni és az örömanya ruhájának kiválasztása is okozhat fejtörést.

A legjobb, ha olyan szolgáltatót, ruhaszalont választasz, ahol többféle ruhát be tudsz szerezni. Sokkal egyszerűbb, ha a menyecske és koszorúslány ruhák is onnan származnak, ahonnan a menyasszonyi ruhád. Ebben az esetben nem kell annyi felé rohangálni.

A vőlegény öltözékét többnyire külön szolgáltatónál, öltönyháznál kell intézni. Rendkívül fontos, hogy az ő kiegészítői passzoljanak a te ruhádhoz, legyen szó akár a menyasszonyi vagy a menyecske ruháról.

Lényeges szempont még az is, hogy mit veszel fel a ruha alá. Mindenképp olyan fehérneműt válassz, amely nem csak esztétikai, hanem kényelmi szempontoknak is megfelel.

Különlegesség lehet, hogy mára olyan szolgáltatók, szalonok is megjelentek a piacon, akik az örömanyákat öltöztetik, hogy az ő megjelenésük is igazán alkalomhoz illő legyen.

Belegabalyodtál a ruhák útvesztőjébe? Az alábbi cikkeink segíteni fognak:Esküvői szolgáltatók, Esküvői ruhaszalon

Esküvői dekoráció és egyéb kiegészítők

Miután megvan a helyszín, az apróbb, de annál fontosabb részletek megszervezése is feladattá válik. A helyszínhez és az esküvő stílusához illő dekorációk és kiegészítők kiválasztását gondos átgondolásnak kell megelőznie, hogy a végén minden mindennel passzoljon és valóban olyan csodás végeredményt kapjatok, mint amit megálmodtatok. Nézzük át, mikből is fog összeállni a teljes kép!

Esküvői meghívó

Az esküvői meghívónak érdemes magán viselnie az esküvő főbb elemeit, stílusát, mintegy előfutárként. Jó, ha ugyan annál a szolgáltatónál meg tudjátok rendelni az ültető- és menükártyákat is. Ezeknek passzolniuk kell egymáshoz, a többi dekorációhoz és a terítékhez is.

Esküvői meghívók témában ezeket a cikkeinket javasoljuk:

Esküvői dekoráció – esküvői dekoratőr

Az esküvői dekoráció szempontjából lényeges, hogy olyan szolgáltatót válasszatok, aki kellőképpen kreatív és képes kivitelezni mindazt, ami a ti fejetekben képként megjelenik, ha az esküvőtökre gondoltok. Lényeges, ha tematikus esküvőt szeretnétek, hogy az adott szolgáltató otthon legyen abban a stílusban és gondoljon olyasmikre is, ami nektek eszetekbe sem jutna.

Esküvői szolgáltatók, Esküvői dekorációHa nem tudod pontosan mi fán terem a dekoratőr, akkor Esküvői dekoratőr című cikkünk segíteni fog. Esetleg az esküvő stílusában szorulsz segítségre? Ezeket ajánljuk:

Menyasszonyi csokor és virág kiegészítők

A virágokról sem szabad megfeledkeznünk, hiszen a menyasszonyi csokor alapkelléke minden esküvőnek. Ennek kiválasztása, megtervezése és kivitelezése is kreativitást igényel. Pláne, ha a dekorációt is szeretnétek virágdíszekkel feldobni.

Megismernéd a csokrok és virágdekorációk variációit? Íme a segítség:

Esküvői torta és édességek

Esküvői szolgáltatók, Esküvői torta és süteményekAz esküvői torta a lagzi egyik fénypontja, és még akár dekorációnak is beillik. Természetesen csak addig, amíg ez a finomság el nem fogy. Ebből kifolyólag az esküvői tortát és egyéb aprósüteményeket gyártó szolgáltatóval szemben igen magasak a követelmények. Legyen szép, finom és még egészséges is! Ehhez kell ám csak a kreativitás!

Mivel nálunk jársz, abban a szerencsében részesülsz, hogy egy kattintással kaphatsz inspirációt az alábbi témákban:

A smink és a frizura

Menyasszonyként a megjelenésed kell, hogy tükrözze saját stílusodat. Ezért válassz olyan sminkest és fodrászt, aki nem a saját elképzeléseit kívánja rajtad megvalósítani, hanem képes alkalmazkodni a te igényeidhez, elképzeléseidhez és a saját stílusodhoz. Ráadásul még ügyes is. Így biztos lehetsz benne, hogy megjelenésed tökéletes lesz.

Olvasd el az Esküvői frizura című cikkünket is!

Esküvői fotós

A Nagy Nap eseményeit, a legszebb pillanatokat valakinek mindenképp meg kell örökíteni. Célszerű, ha erre nem egy vendéget, vagy rokont kérsz fel, hanem egy profi esküvői fotóst, így biztos lehetsz benne, hogy a végeredményben nem fogsz csalódni.

Amikor leültök a fotósjelölttel beszélgetni, érezzétek, hogy képben van, hogy rátok tud hangolódni. Fontos, hogy legyenek saját ötletei, elképzelései, melyek passzolnak a ti igényeitekhez.

A fotós mellett fogadhattok videóst is, aki a legfontosabb mozzanatok hangulatát átadó esküvőfilmet készít majd.

A fotós kiválasztása cseppet sem egyszerű és szintén közre játszik a kémia is, de az Esküvői fotós kiválasztása című cikkünkben összeszedtük Neked a legfontosabb szempontokat, amik alapján egyszerűbb lesz megtalálni a megfelelő szolgáltatót.

Milyen szolgáltatókat választhatsz még?

Esküvői szolgáltatók, Ceremóniamester és vőfély

Szertartásvezető

Ha igazán személyre szabott esküvői szertartást szeretnétek, a szertartásvezető személye is fontos. Az ő közreműködésével a szertartás hangulata és stílusa is emlékezetes marad.

Egy szertartásvezető könnyebben igazodik a Ti egyéni igényeitekhez, mint egy anyakönyvvezető, időbeosztásához mérten bárhol, bármikor megtarthatja a szertartást.

Azt azonban mindenképp fontos tudni, hogy a szertartásvezető által celebrált esküvő nem minősül hivatalos házasságnak, így azt előbb a Hivatalban anyakönyvvezető előtt el kell intézni.

Ha bővebben is kíváncsi vagy erre a szolgáltatásra, olvasd el Szertartásvezető című cikkünket is.

Vőfély

Meg kell említenünk még a vőfélyt is, hiszen ő az, aki instrukciókkal látja el a násznépet az esküvő különböző pontjain. Ő az, aki a hangulatot fokozza, ha arra van szükség, tehát nem csak praktikus, hanem kreatív szerepe is van az esküvőn. Mikor őt választjátok, figyeljetek arra, hogy közvetlen, humoros és kreatív személyisége legyen, aki akár a váratlan helyzetekben is megfelelően tud reagálni.

Ha bővebben is kíváncsi vagy, olvasd el Vőfély című bejegyzésünket is.

Ceremóniamester

Ha inkább modern hangulatú esküvőt szeretnél, kihagyva a népies elemeket a lagziról, vagy elegánsabb stílusú esküvőt szerveztek, akkor Nektek a ceremóniamester szolgáltatása lehet a megfelelő.

Modern vőfélyként is emlegetik őket, bár ez a megfogalmazás nem teljesen korrekt. Igaz, hogy hasonló a feladatkörük, mint egy vőfélynek, de egészen másképp végzik munkájukat, így nem beszélhetünk ugyan arról a szolgáltatásról.

Erről az esküvői szolgáltatóról a Ceremóniamester című bejegyzésünkben találsz bővebb tájékoztatást.

Kiegészítő esküvői szolgáltatók, szolgáltatások

Karikagyűrűk

Esküvői szolgáltatók, Karikagyűrűk és esküvői ékszerekAz eljegyzési gyűrű a vőlegény meglepetése volt, azonban a karikagyűrűk kiválasztása már közös feladat.

Számtalan variáció, anyag, és minta közül tudtok választani, vásárolhattok kész karikagyűrűket, de akár egyedileg is készíttethetitek őket ötvössel, ékszerkészítővel.

A választható anyagokról és azok tulajdonságairól sok hasznos információt találsz a Karikagyűrűk című bejegyzésünkben.

Esküvői gyermekfelügyelet

Attól függően hány kisgyermekre számítotok a vendégek között, érdemes elgondolkozni az esküvői gyermekfelügyeleten.

Pár gyerkőc esetén akár Ti magatok is megoldhatjátok, hogy csináltok nekik egy játszósarkot, játékokkal, színezőkkel, de több gyerek esetén nagy segítség lehet, ha gyermekfelügyelő(k) veszik át ezt a feladatot. Így sem Nektek, sem a vendégeknek nem kell azon aggódni, hogy a gyerekek mikor fognak elkezdeni unatkozni, és mindenki maximálisan élvezheti a lagzit.

Az Esküvői gyermekfelügyelet cikkünkben sok hasznos ötletet találsz.

Kiegészítők esküvői fotózáshoz

A kreatív esküvői fotózást több nagyon kreatív ötlettel fel lehet dobni. Bevethettek vicces vagy akár elegáns kiegészítőket, részt vehetnek a fotózáson házi kedvenceitek is. A lényeg, hogy legyetek kreatívak és a fotók tükrözzék a Ti személyiségeteket.

Ehhez segítségül hívhattok olyan szolgáltatókat, akiktől lufikat, vicces kellékeket, vagy épp horgolt csipkeernyőket szerezhettek be.

A kreatív ötletekért olvasd el a Kiegészítők esküvői fotózáshoz című cikkünket.

Köszönetajándék

Megoszlanak a vélemények szükséges-e köszönetajándékot adni a vendégeknek, de ha úgy érzitek, Ti szeretnétek, akkor számos ötlet és szolgáltató közül választhattok.
Készíttethettek mézeskalácsot, tehettek ki kis üveg mézet, egyedi csomagolású csokit, de akár szappant, fürdőbombát vagy más apróságot is kitalálhattok. Igazából annyi minden van, hogy lehetetlen lenne mindet felsorolni. Járjátok körbe a témát, válasszátok azt, ami a leginkább illik hozzátok.

Esküvői szolgáltatók, Extrák az esküvőn

Extra szolgáltatások az esküvőn

Az esküvői látványelemek és különlegességek sorának szinte sosincs vége, bármilyen elképzelésetek is van, szinte nincs olyan, amit ne lehetne megcsinálni. Ma már minden elképzelésre van szakosodott szolgáltató, aki a legvadabb ötleteiteket is megvalósítja.

Megfűszerezhetitek a Nagy Napot különleges bérelt autóval, tűzijátékkal, galambröptetéssel, jégszoborral, csoki-, vagy pezsgőszökőkúttal, selfie automatával és még rengeteg más dologgal.

Emellett saját megjelenésed is feldobhatod egyedi ékszerrel, stílusos, egyedileg készült kiegészítőkkel. Mint például hajócsipke, sujtás vagy emlékőr ékszerrel.

Ezekre külön szakosodott esküvői szolgáltatók állnak rendelkezésetekre, így csak választanotok kell a lehetőségek közül.

Ha ötletre lenne szükséged, olvasd el Különleges esküvői látványelemek című cikkünket is.

Az esküvői szolgáltatók kiválasztásakor mindenképp tartsd szem előtt, hogy ők azok, akik értetek vannak, és azért dolgoznak, hogy a ti napotok számotokra igazán tökéletessé váljon. Olyan kreatív, saját területét szakértően ismerő és szerető vállalkozók ők, akik nem csak a profi tudásukat, de szívüket-lelküket is beleteszik a ti esküvőtökbe.

Ne hagyd ki az Esküvőszervező kisokos menüpontunk további cikkeit sem!

Két tanús polgári esküvő: Romantikus, meghitt és egyszerű

A házasságkötés egy varázslatos pillanat a szerelmespárok életében, tele izgalommal, örömmel és romantikával. A hagyományos nagy hacacáré helyett sokan választják[...]

Elolvasom
Hogyan válassz esküvői szolgáltatót?

Összeszedtük, melyek azok a szempontok, amikre mindenképpen ügyeljetek, ha Összeszedtük, melyek azok a szempontok, amikre mindenképpen ügyeljetek, ha Összeszedtük, melyek[...]

Elolvasom
Esküvői szolgáltatók: az álomesküvő megvalósítói

Legelőször is fontos, hogy rászánd az időt az esküvőd megszervezésére. Ez azt jelenti, hogy a kitűzött időpont előtt legalább fél[...]

Elolvasom
A polgári esküvő menete

A polgári esküvő menete A-tól Z-ig Tervezitek az esküvőt? Szeretnétek összekötni az életeteket hivatalosan is? Jó lenne, ha a polgári[...]

Elolvasom
Ceremóniamester vagy vőfély? Hogyan válassz?

Ceremóniamester vagy vőfély? Nektek melyik az ideális az esküvőre? Egy esküvő megszervezése nem kis feladat, gondoskodnotok kell arról, hogy a[...]

Elolvasom
Mi fán terem az esküvői dekoratőr? Most kiderül!

Tökéletes esküvői dekorációt szeretnél, de nem tudod hogyan? A megoldás az esküvői dekoratőr! Egy álomesküvő megszervezése időigényes és tengernyi feladatból[...]

Elolvasom
Szerződéskötés esküvői szolgáltatókkal

Miért fontos lépés a szerződéskötés esküvői szolgáltatókkal? Mik szerepeljenek a szerződésben? Az esküvőszervezés (sajnos) nem csak annyit jelent, hogy a[...]

Elolvasom
Polgári esküvő: a hivatalos házasságkötés útja

A hivatalos házasságkötés feltétele a polgári esküvő megtartása. De hogyan is kezdj neki? Ha elhatároztátok magatokat, hogy szeretnétek életeteket hivatalosan[...]

Elolvasom
Esküvői tanúk és koszorúslányok

Mit is csinálnak pontosan az esküvői tanúk és koszorúslányok? A lagzi fontos résztvevői az esküvői tanúk és koszorúslányok. Feladataik nem[...]

Elolvasom
Egyházi esküvő

Mi a különbség a Római katolikus és a Református egyházi esküvő között? Melyik hogyan zajlik? A polgári szertartás hivatalos hangulatának[...]

Elolvasom
Házasságkötés törvényi feltételei

Mik a házasságkötés törvényi feltételei? Mitől lesz egy házasság hivatalos? Már javában tervezed az esküvőd színkompozícióját? Kiválasztottad a koszorúslányok ruháját[...]

Elolvasom
Esküvőszervező: biztos kezekben a Nagy Nap

Honnan tudhatod, hogy szükséged van esküvőszervező segítségére? Most kezded az esküvőd szervezését, de elakadtál már az elején? Rengeteg ötleted van,[...]

Elolvasom
Vőfély: a hagyományos esküvők lelke

A hagyományőrző esküvők lelke és hangulatfelelőse a vőfély Az esküvőszervezés közepén jársz és nem tudod eldönteni ki koordinálja a Nagy[...]

Elolvasom
Ceremóniamester: a modern esküvők koordinátora

Miben lehet segítségedre egy ceremóniamester? Szükséged van valakire, aki segít levezényelni az esküvőt és egy karmester ügyességével hangolja össze az[...]

Elolvasom
Szertartásvezető: az egyedi esküvői szertartások záloga

Mit is csinál egy szertartásvezető? Miben segíthet Nektek? Ha szeretnétek elkerülni a sablonos esküvőt, de nem tudjátok hogyan… Ha egyedi[...]

Elolvasom

Blogunk is számtalan hasznos tartalommal vár!

Esküvő tóparton? Mutatjuk, mire figyelj, hogy ne ússzon el a Nagy Nap!

A lehető legromantikusabb helyet keresed a nagy napra? Kifejezetten természetközeli helyszínre vágysz? Akkor a tóparti esküvő gondolata minden bizonnyal közel[...]

Két tanús polgári esküvő: Romantikus, meghitt és egyszerű

A házasságkötés egy varázslatos pillanat a szerelmespárok életében, tele izgalommal, örömmel és romantikával. A hagyományos nagy hacacáré helyett sokan választják[...]

Így válaszd ki a tökéletes magassarkút az esküvődre!

Az esküvőszervezés során minden részletnek tökéletesnek kell lennie, így a menyasszonyi cipő kiválasztása sem lehet kivétel. Ez a kis cipő[...]

5 hiba, amit a menyasszonyok mindig elkövetnek

Minden menyasszony, aki akár csak egy órát is eltöltött már az esküvőjének szervezésével, tudja, hogy a nagy nap megtervezése igen[...]

Hogyan találjuk meg a tökéletes esküvői cipőt? Gyakorlati útmutató

Az esküvői cipő minden menyasszony és vőlegény öltözékének szerves részét képezi. Bár a hölgyek esetben legtöbbször a ruha alatt rejtőzködnek,[...]

Esküvőszervezés stresszmentesen: Így ne bolondulj meg!

Az esküvőszervezés izgalmas és emlékezetes időszak lehet az életedben, de sajnos gyakran együtt jár vele a hatalmas stressz is. A[...]

10 esküvői ruhavásárlási illemszabály, amit minden menyasszonynak tudnia kell

Az esküvőszervezési folyamatnak az egyik legfontosabb és legizgalmasabb része az esküvői ruha megtalálása. A legjobb tervezők által készített részletgazdag darabok[...]

Tökéletes választás az örök szerelem megpecsételéséhez: Mesterséges gyémánt jegygyűrűk az ARTIDIA-tól

Számos hiedelem él az emberek tudatában a mesterséges és természetes gyémántokkal kapcsolatban, ami nemcsak az áruk, hanem a tartósságuk szempontjából[...]

Egy fénykép többet mond ezer szónál! A Gofoto-val örök emlék lesz az esküvői fotózás!

Az esküvői fotózás hihetetlen élmény, hát még az elkészült képek. A képek, melyek történetet mesélnek el; egy szerelem, egy esküvő,[...]

Hogyan illesztheted az alakodhoz a férfi esküvői nadrág szabását?

A férfi esküvői ruhatárából nem hiányozhat a jól illeszkedő öltönyön és az elegáns, minőségi cipőkön kívül az alkalomhoz illő esküvői[...]

Esküvői csokor kiválasztása lépésről lépésre

A szépség a részletekben rejlik, és a menyasszonyi csokor egy olyan esküvői részlet, amelyre érdemes figyelmet fordítani. Bármilyen egyszerűnek is[...]

Budapesten kötötték a legtöbb házasságot 2022-ben

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján Budapesten kötötték a legtöbb házasságot a tavalyi évben. Összesen 10.420 esküvő történt. Budapestet[...]

Szükséges rossz vagy biztonsági háló a házassági szerződés?

Bár az esküvőszervezés időszakában, mikor úszik az ember a szerelem rózsaszín tengerében, a legvadabb rémálmainkban sem merül fel a válás[...]

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű? Erre figyelj az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor!

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása egy férfi életének egyik legfontosabb pillanata. Azonban a döntést megelőzi az agyalással és kérdezősködéssel jócskán megtöltött[...]

Elegáns férfi öltözet esküvőre – Figyelj a hózentróger viselés szabályaira!

Mi a közös Šurdában, Zsákos Bilbóban, a Keresztapában és Larry Kingben? Kedvenc kiegészítőjük a hózentróger! Te próbáltad már? A sokadik[...]

Ezért lesz a te gyűrűd az esküvőtök sztárja!

Nem kell húszkarátos gyémántot viselned azért, hogy felfigyeljenek a gyűrűdre a vendégek. Az esküvő napján szinte mindenki a menyasszonyt figyeli.[...]

Jó shape-ben az esküvődön

Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nagy napon? Vagy még az eljegyzés előtt álltok és azzal szeretnél jó benyomást kelteni[...]

Esküvő a szabadban: Nagyszerű tippek és mesés ötletek

Egy esküvő a szabadban – a legtöbb ifjú pár számára biztosan a legszebb álom. De melyek azok a lehetőségek, amelyek[...]

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő”

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő” A szabadtéri esküvők mindig is népszerűek voltak, de az otthon, a saját kertben tartott[...]

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek Vidák Annamária vagyok, a Hani Design megálmodója. 2015 óta készítek Fotó Díszkönyveket, 2019[...]

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék a szülőknek

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék az örömszülőknek Valami igazán kreatív szülőköszöntő ajándékkal szeretnétek meglepni szüleiteket a Nagy Napon? Azon gondolkoztok,[...]

A legnépszerűbb esküvői kellékek egyike: a chiavari szék

Magyarországon a legnépszerűbb esküvői kellékek közé tartoznak a chiavari székek Elegáns, könnyű, stabil, megfizethető – ezek a tulajdonságok egyaránt illenek[...]

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz!

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz! Abban bizonyára mindenki egyetért, hogy a lakodalom egyik legfontosabb része a jó[...]

Hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt?

Benned is felmerült a kérdés, hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt? A koronavírus tavaszi, első hulláma rengeteg esküvőnek[...]

Bohókás esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvője

Bohókás, természetközeli esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvőjének története Egy egyszerűbb esküvőt megszervezni is hónapok elfoglaltsága. Mire a megfelelő[...]

5/5 - (462 szavazat)