Lépj be az esküvői szalonok varázslatos életébe és ismerj meg egy mesébe illő, barátságos kis szalont, ahol Téged is vár az Álomruhád! Bemutatjuk a Borostyán esküvői ruhaszalont!

Esküvői blogunk keretében, Kiss Evelinnel, a veszprémi Borostyán Esküvői Ruhaszalon tulajdonosával készítettünk személyes interjút. Evelin volt olyan kedves és válaszolt minden ruhákkal és bérléssel kapcsolatos kérdésünkre. Sőt, beengedett minket ebbe a gyönyörűszép és barátságos szalonba, amit méltán hívhatunk egy igazi kis ékszerdoboznak! Máris következik: Borostyán Esküvői Ruhaszalon – Interjú Kiss Evelinnel.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: Mióta foglalkozol esküvői ruhákkal?

Evelin: Ez a szalonunk februárban lesz 3 éve, hogy megnyílt. Korábban már foglalkoztunk esküvői ruhakölcsönzéssel közel 10 évig, 1990-tól 1999-ig. Ezután volt egy nagy szünet, majd 3 évvel ezelőtt volt egy lehetőségem megnyitni ezt a szalont, és ez a régi álom újra valóra vált.

Elkeltem.hu: Az első szalon, amit 25 évvel ezelőtt nyitottál a Kála nevet viselte. A Kálából hogyan lett végül Borostyán?

Evelin: Ez egy nagyon érdekes szituáció, ugyanis az én keresztnevem sokkal inkább megmaradt az embereknek, mint a Kála, így a szalon nevét szinte senki nem jegyezte meg. Tehát a Kála név nem volt annyira kötött, hogy mindenképp ragaszkodjunk hozzá. Így jött az ötlet, hogy nyissunk teljesen új lappal és névvel, és legyen az új szalon neve Borostyán.

Érdekesség képpen, azóta ugye felnőtt egy generáció, és akik akkor nálunk kölcsönöztek menyasszonyi ruhát, most a lányaikkal, fiaikkal térnek vissza. Tehát ugyan a Kála névvel olyan maradandót nem alkottunk, de ránk és a szalonra emlékeznek és visszatérnek.

Elkeltem.hu: És honnan jött az ötlet, hogy esküvői ruhákkal szeretnél foglalkozni?

Evelin: Ez is egy régebbi sztori. Úgy 1985-88 környékén még nem nagyon voltak divatban itthon a vállalkozások. Egy barátnőmnek 1990-ben volt az esküvője, segítettem neki esküvői ruhát keresni, de itt Veszprémben akkor még csak egy ruhaszalon volt, ahol az akkori ruhákból nem volt túl nagy a választék.

Ekkor jött az ötlet, hogy ha nyitnánk egy szalont, több és szebb ruhákkal, akkor az egy elég nagy hiányt tudna pótolni ezen a területen. Így meg is nyitottuk a Kálát, és valóban, szerettek minket a menyasszonyaink, ami abból is látszik ugye – ahogy fentebb említettem -, hogy az akkori vendégeink ma a gyerekeikkel térnek hozzánk vissza.

Elkeltem.hu: Az esküvői és a szalagavatós ruhákon kívül vannak esetleg koszorúslány, menyecske vagy örömanya ruhák is?

Evelin: Örömanya ruhát sokan keresnek nálunk, de per pillanat nincsenek. Abból az okból nincsenek, hogy mind színben, mind fazonban és méretben egy olyan széles skálát kellene nyújtanunk ezekből a ruhákból, amihez jelenleg nincs helyünk. Nem kizárt, hogy a jövőben egy ilyen területtel bővítenénk a szalont, de most ezeket az igényeket nem tudjuk kiszolgálni.

Koszorúslány ruhák vannak, bár nem túl nagy számban. Ezekkel a ruhákkal most az a helyzet, hogy egy stílusváltás megy végbe. Eddig az abroncsos ruhák voltak a divatosak, de most inkább a koktélruha jelleget keresik jobban. Szintén az a helyzet a koszorúslány ruhákkal, ami az örömanya ruhákkal, hogy olyan széles választékot kell nyújtani, amihez nincs elég helyünk.

Viszont az a jó hír, hogy bevezetésre került egy olyan rendszer, ha valakinek szüksége lenne, mondjuk 5 egyforma koszorúslány ruhára, és meg tudunk beszélni egy fazont, akkor nagyon szívesen elkészíttetjük. Így azokat is ki tudjuk szolgálni, akik nálunk szeretnék ezeket a ruhákat bérelni, mégsem kell egy igen nagy mennyiségű ruhát tárolnunk. Menyecske ruhánk pedig természetesen van, azokból bőven lehet válogatni.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: A Hozzád érkező menyasszonyok körülbelül hány ruhából tudnak válogatni? Mekkora a kínálat?

Evelin: Amikor nyitottunk kb 50-60 ruhánk volt, most ez a szám már 150-160 között van. Ebben benne vannak a szalagavatós, menyecske és menyasszonyi ruhák is.

A szalagavatós ruháink kifejezetten szalagavatóra készültek, tehát nem lestrapált menyasszonyi ruhákról van szó. Természetesen van, aki ezek közül választ menyasszonyi ruhát magának, hiszen egyrészt egy olcsóbb árkategória, másrészt pedig egy kényelmesebb viselet.

Menyasszonyi ruhát is lehet bérelni szalagavatóra, ilyen is elő szokott néha fordulni, de ebben az esetben vannak bizonyos esküvői ruhák, melyeket szalagavatóra nem lehet kölcsönözni. Egyszerűbben: minden szalagavatós ruha menyasszonyi ruha, de nem minden menyasszonyi ruha szalagavatós.

Elkeltem.hu: A honlapodon olvasható, hogy a ruháid mind magyar készítőtől vannak.

Evelin: Igen ez így van. Nekem úgymond az ars poetica-m, hogy Magyarországon mindent el lehet készíteni, tehát nem vagyok annak a híve, hogy egy külföldi tervező x-edik ruháját szerezzem be.

Van ruhakészítőnk, aki saját ruhaszalonnal is rendelkezik, ő készíti számunkra az alapmodelljeink jó részét. Mindent meg tudunk vele beszélni, mit hogyan szeretnénk.

Emellett vannak varrónőink is, akikkel együtt dolgozunk. A felmerülő külön kéréseket szívesen és profin megcsinálják a menyasszonyainknak.

Elkeltem.hu: Szóval, akkor jól értem, a szalonodban lévő ruhák a Ti elképzeléseitek és igényeitek szerint készülnek, kifejezetten Nektek?

Evelin: Igen, így van. Követjük az esküvői trendeket, divatot, így tudjuk, melyek azok a típusok, amik a leginkább keresettek. Emellett pedig őrizzük az egyediséget is, tehát nem tömegcikként futószalagon gyártott, hanem valóban egyedi ruháink várják a menyasszonyainkat.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: Az elmúlt 25 év alatt mennyit változtak a menyasszonyi ruhák és a menyasszonyok?

Evelin: Amikor mi az első szalont nyitottuk, nagyon divatosak voltak a tüll ruhák, tüll csipkés, nagyon fodros ruhák. 1993 körül kezdtek bejönni a szatén ruhák, kevés díszítéssel, majd mi egy időre kimaradtunk ebből a folyamatból, mostanában pedig a csipke és a pánt nélküli ruha a divat.

Ami érdekesség, hogy mi anno próbálkoztunk ekrü, ivory ruhákkal is, de nem volt rá kereslet. Viszont most egyre nagyobb rá az igény, és sok menyasszonynak például ezek a színárnyalatok sokkal jobban is állnak, mint a hófehér.

Elkeltem.hu: Gondolom elő szokott fordulni, hogy a menyasszony határozott elképzeléssel érkezik a ruhát illetően, de aztán a próbán kiderül, hogy nem az igazi. Mit szoktatok ilyenkor csinálni? Hogyan fogadják a menyasszonyok, ha másik típusú ruhát javasoltok neki?

Evelin: Igen, előfordul, hogy valamilyen okból a menyasszony nagyon ragaszkodik egy típusú, vagy színű ruhához, de ha tényleg nem az igazi, akkor minden esetben rá szoktuk vezetni, hogy próbáljon fel mást is.

Azt szoktuk mondani minden menyasszonynak, hogy bízzanak bennünk, a tudásunkban, hiszen mi is azt szeretnénk, ha valóban a tökéletes ruhát találnák meg nálunk. És úgy veszem észre, hogy egyrészt tényleg bíznak bennünk, és elég jól is fogadják, ha másik ruhát is figyelmükbe ajánlunk. A lényeg az, hogy tényleg úgy tudjon minden menyasszonyunk távozni, hogy igen, megtalálta a tökéletest.

Elkeltem.hu: Nálatok nem csak a kész ruhákból lehet választani, hanem ha jól tudom vállaltok egyedi elképzelés alapján is ruhakészítést. Mit kell erről tudni?

Evelin: Igen vállalunk. Ebben az esetben arra érdemes figyelni, hogy mind nekünk, mind a menyasszonynak találkozzanak az érdekeink. Tehát ha nem annyira extrém a méret vagy a fazon, akkor nagyon szívesen elkészíttetjük a ruhát. Ebben az esetben mindenkinek kedvező a helyzet, hiszen a menyasszony boldog, mert egyedi és ő viseli először a ruhát, nekem pedig szintén jó, mert lesz egy új ruha a szalonban.

Ebben pedig az a legnagyszerűbb, hogy ezt a megoldást a menyasszonyok alapkölcsönzési áron vehetik igénybe, tehát nem kell több százezret kifizetni a ruha varratására.

Természetesen a varratást akkor is vállaljuk, ha a menyasszony inkább megvenné a ruhát, tehát ennek sincs akadálya. Nálunk minden ruha megvásárolható, két áron dolgozunk, egy bérlési és egy eladási áron. Ennek ellenére azt szoktam javasolni, hogy ne vegyék meg a ruhákat, hiszen nem csak tisztítani nehéz a lakodalom után, de eladni is. Egyszerűbb a bérlés, az én feladatom a tisztítás és a hibák javítása is.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: Milyen kiegészítőket lehet nálatok választani a ruhákhoz?

Evelin: Ebben az évben mi minden kiegészítőt adunk a bérelt ruha mellé. Tehát alsószoknyát, bolerót, fátylat, kesztyűt, kistáskát is. Ezek azok, amik mind járnak a ruhához, sőt év végéig még a menyecske ruha kölcsönzése is ajándék.

Minden itt látható ékszer, fejdísz, hajdísz pedig megvásárolható. Ezekről azt kell tudni, hogy mindegyik kézműves alkotás, teljesen egyediek.

Elkeltem.hu: Milyen árban tudnak a menyasszonyok Nálatok ruhát bérelni?

Evelin: Az áraink úgy hiszem, a középmezőnybe tartoznak, ugyanis 90 ezertől 180 ezer forintig terjednek a bérleti árak. Tehát ez a 180 ezer a plafon, és mint említettem ebben az árban gyakorlatilag minden kiegészítő és a menyecske ruha is benne van.

Elkeltem.hu: Mik a ruha bérleti szerződésének a legfontosabb pontjai? És mik a teendők, ha a ruha a lagzi során megsérül?

Evelin: Minden esetben megbeszéljük, és a szerződésben szerepel is dátumszerűen, hogy melyik nap vihető el a ruha, és melyik nap kell visszahozni. Ez alap esetben péntektől hétfőig tart, de ha valami okból kifolyólag tovább lenne szükség a ruhára, akkor lehet csütörtöktől keddig is. Ennél hosszabb nem szokott lenni.

A szerződésben továbbá megjelöljük, melyik ruhát viszik el, illetve van egy foglaló összeg, amit fizetni kell, és ennek a foglalónak a jogi természetével kell tisztában lenni. Értem ez alatt, hogy ha valamiért a ruhát lemondja, mégsem viszi el, ezt az összeget nem tudjuk visszaadni, de mindezekről részletes tájékoztatást adunk személyesen a menyasszonynak.

A szerződés nem mellesleg azt is tartalmazza mik a teendők, ha a ruha megsérül. Ez nem szokott sűrűn előfordulni, de ha mégis, akkor a helyreállítási költséget kell megfizetni. Erre árlistánk nincsen, látnunk kell a hibát, akkor tudjuk megmondani, mennyibe kerül a javítása. Értelem szerűen, ha egy kis szakadást kell megcsinálnunk az egészen más, mintha az egész szoknyarészt le kell cserélnünk.

Elkeltem.hu: Mennyire divat manapság a fátyol?

Evelin: Igazából változó. Van, aki nagyon ragaszkodik hozzá és van, aki egyáltalán nem szeretne. Én azt szoktam mondani, hogy érdemes egy pár fátylat is próbálni a ruhákhoz, hiszen más alkalom úgysincs, amikor fátylat lehetne viselni.

Itt nálunk bőséggel lehet válogatni közülük, ezek is, mint a ruhák, egyedi, jó minőségű darabok és itthon készültek. Praktikus kialakításúak, hiszen fésűvel rögzíthetőek a hajba, ezért aki csak a szertartáson viselné, könnyen kiveheti, nem kell egész este bajlódni vele a lakodalomban.

Az a tapasztalatom, hogy többnyire szeretik a menyasszonyok a fátylakat. Vannak hosszabb és rövidebb fazonok is, de inkább a rövidebbeket, vagy a derékig érőt részesítik előnyben. Nagyon hosszú fátylaink nem is igazán vannak, de például tudunk adni külön uszályt. E szintén nagyon divatos és nem utolsó sorban praktikus is, hiszen a szertartásokon nagyon szép a hosszú uszály, de a lakodalomhoz, tánchoz könnyen le lehet gombolni a ruháról.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: Az esküvő előtt mennyi idővel előbb érdemes elkezdeni esküvői ruhát keresni, próbálni?

Evelin: Azt szoktam javasolni, hogy egy fél évvel korábban érdemes elkezdeni a ruhapróbákat. Ez elég idő arra, hogy elegendő mennyiségű ruhát meg tudjanak nézni, vagy akár több szalonban is körül tudjanak nézni és van idő az alakításokra is.

Természetesen, ha valaki előbb szeretne nekikezdeni a ruhaválasztásnak, annak sincsen semmi akadálya. Ha pedig beleszeret a menyasszony egy ruhába, akkor le kell foglalni, nem érdemes azzal foglalkozni, hogy sok idő van még az esküvőig.

Elkeltem.hu: A ruhapróbák milyenek szoktak lenni? Kikkel érkeznek a menyasszonyok?

Evelin: Én nagyon szeretem a próbákat, nagyon jó, családias, oldott hangulatban szoktak telni. Elég hosszú időt szánunk egy-egy menyasszonyra, így bőven van idő feloldódni és megmutatni a lehetőségeket a kísérőknek.

Egyébként pontosan ezért szoktam kérni minden menyasszonytól, hogy foglaljanak időpontot. Így nincs csúszás, sietség, jobban át lehet gondolni a dolgokat, és mi is minden esetben egyszerre csak egy menyasszonnyal foglalkozunk.

Általában az anyukák szoktak jelen lenni a ruhapróbákon, de sokszor érkeznek barátnőkkel is. Azt szoktam javasolni, hogy olyanokkal érkezzenek, akiknek a véleménye fontos számukra.

Elkeltem.hu: Hogyan tudtok felkészülni a nem mindennapi méretekkel rendelkező hölgyekre?

Evelin: A ruhák alakíthatóságának szempontjából inkább a magasság szokott gondot jelenteni. Egy átlagosnál magasabb menyasszony esetében, bizonyos fazonú ruhákhoz hozzátoldani nem lehet, így az abroncs kerületével tudunk játszani, hiszen minél kisebb az abroncs, annál hosszabb a ruha. De vannak kifejezetten magas menyasszonyokra való ruháink, így ezt a problémát is meg tudjuk oldani.

Ezzel szemben, a ruhák oldalain nagyon sok állítási lehetőség van, így ugyanabból a ruhából akár két mérettel nagyobbat is tudunk csinálni. Ez sem szokott gondot jelenteni.

Természetesen fel vagyunk készülve a kismamákra is, hiszen ők is különleges szabású ruhát igényelnek. Vannak mell alatt húzott ruháink és hagyományos nagyszoknyás változatok is. Tudunk számukra olyan lehetőséget is biztosítani, hogy ha a választott ruhát az esküvőre a pocak miatt mégsem tudják fölvenni, akkor választhatnak másikat, amit az utolsó hetekben még méretre tudunk igazítani.

Elkeltem.hu: Mit javasolnál azoknak, akik nem az első esküvőjükre készülnek? Milyen ruhát válasszanak?

Evelin: Azt szoktam mondani, hogy olyat válasszanak, amiben jól érzik magukat. Szerintem nem kell foglalkozni vele, hogy a szomszédok az utcában, vagy mások mit mondanak. Akár az első, akár a második házasságuk, akkor is egy nagyon fontos nap, így mindenképpen megérdemlik, hogy ne mások vagy a pletyka határozza meg, milyen ruhát viselnek.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: Milyen színű ruhákat keresnek manapság a menyasszonyok? Csak a fehér és árnyalatai vagy színesben is gondolkodnak?

Evelin: Úgy veszem észre, hogy inkább a fehérhez és árnyalataihoz ragaszkodnak. Van nekünk is például egy meseszép mályva színű ruhánk, de nem nagyon merik bevállalni, ragaszkodnak a hagyományos fehér színhez.

Elkeltem.hu: Most a csipkés ruhák a legdivatosabbak. Szerinted jövőre milyen típus lesz a trend?

Evelin: Úgy látom, most kezdenek felbukkanni a 3D-s virágos, csipkés díszítésű ruhák, szerintem ezeket várhatjuk majd nagyobb számban. Ilyen ruhánk például nekünk is van, már próbálható, és majd meglátjuk, mennyire tetszik a menyasszonyainknak.

Valamint az estélyi fazon is egyre népszerűbb, ami nagyon díszes, csipkés, gyöngyös, de nem a nagyszoknyás fazon, hanem inkább a testhez simuló. Szerintem ezeket várhatjuk.

Elkeltem.hu: Extrém kérésekkel fordultak már hozzátok?

Evelin: Igen elő szokott fordulni, hiszen nyitottak vagyunk az egyedi igényekre.

A kedvenc ilyen „extrém” kérésem egy ekrü színű pöttyös ruha, ami ráadásul rövid, tehát térdig érő fazon. Ezt egyébként egy kismama menyasszonyunk kérésére csináltuk, nagyon jól állt neki, csupa piros kiegészítővel viselte, nagyon egyedi volt és azóta is a kedvenc ruháim közé tartozik.

De volt olyan is, amikor egy kifejezetten könnyű muszlin ruhát kért a menyasszony, teljesen kivágott háttal. A kész ruha is, és összességében az egész viselet gyönyörű volt és csodásan állt a hölgynek.
Kifejezetten extrém kérés, például búváresküvő nem volt még.

Elkeltem.hu: Milyen jótanácsaid vannak a menyasszonyoknak, akik még a ruhapróbák előtt állnak?

Evelin: Mindenkinek azt tudom tanácsolni, ami szerintem a legfontosabb, hogy legyenek nyitottak. Legyenek nyitottak más fazonokra, más díszítésekre is. Nem baj, ha van már egy elképzelésük, hogy mit szeretnének. Érdemes felpróbálniuk több ruhát, akkor is, ha már az első is nagyon tetszett.

A katalógusokban látott ruhákkal kapcsolatban pedig azt szeretném javasolni, hogy tartsák a hölgyek szem előtt, hogy ezekben az esetekben modelleket látnak a képeken. Kifejezetten úgy vannak beállítva és fényképezve, hogy a ruhák a legszebben álljanak, és élőben egészen más képet ad ugyanaz a ruha.

Elkeltem.hu: Egy próba alkalmával körülbelül hány ruhát érdemes próbálniuk a menyasszonyoknak?

Evelin: Általában legalább 6-7 ruhát fel szoktak nálunk próbálni a menyasszonyok. Szerintem ez már elegendő ahhoz, hogy tudjuk milyen stílus, szín áll a legjobban. Persze van olyan hölgy is, aki rögtön az első ruhába beleszeret, de ebben az esetben is szoktam javasolni, hogy nézzen meg más ruhákat is.

Emellett persze annak sincsen akadálya, hogy több ruhapróba legyen. Van olyan menyasszony is, aki 2-3 alkalommal is visszajön, még valakinek a véleményét is kikéri, vagy csak egyszerűen nehezen tud dönteni.

Elkeltem.hu: Milyen akciókkal várjátok a menyasszonyokat? Van, ami állandó, vagy visszatérő?

Evelin: Rendszeresen futnak játékaink a facebook oldalunkon, időről időre kerülnek fel új akciók, játékok. Továbbá a kiárusított ruháinkat is facebook-on találják az érdeklődők.

Elkeltem.hu: A nyitvatartásotok hétfőtől szombatig tart. Adtok időpontot nyitvatartási időn kívül is?

Evelin: Természetesen igen. Az egyik erősségünk, hogy rugalmasak vagyunk, így akkor is szívesen segítünk, amikor egyébként zárva van a szalon. Az a tapasztalat, hogy hétvégente jobban ráérnek ruhákat próbálni a menyasszonyok, ezért arra is volt már példa, hogy szombat délutánra adtunk időpontot, vagy épp vasárnap szerették volna visszahozni a ruhát.

Elkeltem.hu: Az ügyfeleitek között volt már híresség?

Evelin: Igazi híresség még nem volt, de akire én igazán büszke vagyok, aki az egyik modellünk a honlapon is. Őt úgy hívják, hogy Vlasits Barbara és ő a Pécsi Nemzeti Színház egyik színésznője.
Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Azt azért még hozzátenném, hogy élőben ugyan még nem járt nálunk híresség, de egy híres ruhánk van. Ez pedig Radics Gigi, a Dal című műsor elődöntőjében viselt ruhája. Ez egy Rabócsi Renáta által tervezett ruha, melyet Gigivel együtt anno egy jótékonysági árverésre ajánlottak fel. Mi ezt a ruhát megvettük, ezzel támogattunk egy alapítványt.

Elkeltem.hu: Veszprémben több esküvői ruhaszalon is van. Mivel tudtok kitűnni a versenytársak közül?

Evelin: Legfőbb erényünknek a szalon és a próbák családias, oldott hangulatát tartom. Emellett, pedig az áraink és a szolgáltatások minősége az, ami hozzánk hozza a menyasszonyokat. Természetesen az sem elhanyagolható, hogy tényleg minden egyedi kívánságra odafigyelünk, mind a ruhák kapcsán, mind az egyéb kényelmi szolgáltatások kapcsán, mint például a nyitvatartási időn kívüli ügyfélfogadás.

A szalonban lévő ruhák pedig azért tűnnek ki, mert tényleg magyar termékek, egyedi darabok, tartósak, könnyen alakíthatók, és magas szintű minőséget képviselnek.

Elkeltem.hu: Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?

Evelin: Két dolgot tudnék kiemelni.
Az egyik az, hogy ez egy rendkívül kreatív foglalkozás. Az alkotási folyamat, a szépségek létrehozása egy állandó ötletgazdag gondolkodást igényel és ezt szeretem.

A másik dolog pedig az, hogy nagyon szeretem, hogy itt mindig nagyon boldog emberek vannak. Itt mindig olyan emberekkel találkozunk, akik ragyognak. Ragyog a menyasszony, mikor kiválasztja a ruhát, ragyog, amikor rá van igazítva, és természetesen ragyog az esküvő után, mikor visszahozza a ruhát.
Ehhez a ragyogáshoz mi is hozzájárulunk.

Egy kedves menyasszonyunk írta nekünk pár soros üzenetben, ami azt hiszem, jól összefoglalja, hogy miért is szeretem:  
„Csak azt tudja az ember biztosan megtartani, amit már másoknak adott.”

Ezúton is köszönjük Evelinnek azt a két órát, amit ránk szánt és ilyen részletességgel válaszolt a kérdéseinkre. További sikeres munkát és sok boldog menyasszonyt kívánunk!

Bizton állíthatjuk, hogy igen nagy élmény volt Evelinnel beszélgetni. Nem csak azért, mert egy végtelenül kedves Hölgy, hanem azért is, mert sugárzik róla, hogy nem csak ért a szakmájához, de valóban szereti is csinálni.

Menyasszonyok, Nektek pedig egy tanácsunk van: Látogassátok meg a Borostyán Esküvői Ruhaszalont Veszprémben, vagy a www.borostyaneskuvo.com oldalt, és menjetek mihamarabb Evelinhez ragyogni!

Találd meg a hozzád illő menyasszonyi ruhát!

Menyasszonyi ruha homokóra alkatra

Menyasszonyi ruha homokóra alkatra: találd meg a hozzád illő esküvői ruhát! Ha igazán hozzád illő menyasszonyi ruhára vágysz, mindenképp figyelembe[...]

Elolvasom
Menyasszonyi ruha alma alkatra

Menyasszonyi ruha alma alkatra: hogyan találd meg a Hozzád passzoló ruhát? Te is hetek óta nézegeted a menyasszonyi ruha képeket?[...]

Elolvasom
Menyasszonyi ruha körte alkatra

Menyasszonyi ruha körte alkatra: melyik esküvői ruha illik Hozzád? Ruhapróbán voltál és álmaid ruhája nem úgy állt rajtad, ahogy elképzelted?[...]

Elolvasom
Menyasszonyi ruha telt alkatra

Menyasszonyi ruha telt alkatra: mert Neked is jár a tökéletes esküvői ruha! Elkapott a pánik, hogy a telt alakodra nem[...]

Elolvasom

Ne hagyd ki az Esküvői ruha témánk többi cikkét sem!

Koszorúslány ruha fazonok minden alkatra

Milyen koszorúslány ruha fazonok közül válogathatsz a Nagy Napra? Elvesztél a variációk között? Nem tudod kitalálni, melyek a legjobb koszorúslány[...]

Elolvasom
A stílusos menyasszonyi fátyol ismérvei

Feldobnád az esküvői ruhádat egy csinos kiegészítővel, de nem tudod milyen menyasszonyi fátyol illene hozzád? Hercegnős, dívás? Drámai vagy inkább[...]

Elolvasom
Esküvői öltöny viselése mesterfokon

Esküvői öltöny viselése mesterfokon: de hogyan csináld? Az esküvőre való felkészülés során általában a legtöbb figyelmet a menyasszony kapja. De[...]

Elolvasom
Menyasszonyi ruha viselése: hibák, amiket ne kövess el

Milyen hibákat ne kövess el a menyasszonyi ruha viselése közben? Minden menyasszony a tökéletességre törekszik, mégis vannak olyan hibák, amiket[...]

Elolvasom
Az esküvői öltöny kiválasztása

Az esküvői öltöny kiválasztása nem is olyan egyszerű, mint az ember gondolná! Ha valaki megkérdezi, mi tesz egy esküvőt igazán[...]

Elolvasom
Menyasszonyi ruhapróba: 7 kérdés, 7 válasz +1 jótanács

Menyasszonyi ruhapróba. Két szó, ami elég, hogy felállítsam az esküvői diagnózisodat! E szavak hallatán egyfelől izgalomba jössz, alig várod, hogy[...]

Elolvasom
Menyasszonyi ruha telt alkatra

Menyasszonyi ruha telt alkatra: mert Neked is jár a tökéletes esküvői ruha! Elkapott a pánik, hogy a telt alakodra nem[...]

Elolvasom
Menyasszonyi ruha körte alkatra

Menyasszonyi ruha körte alkatra: melyik esküvői ruha illik Hozzád? Ruhapróbán voltál és álmaid ruhája nem úgy állt rajtad, ahogy elképzelted?[...]

Elolvasom
Menyasszonyi ruha alma alkatra

Menyasszonyi ruha alma alkatra: hogyan találd meg a Hozzád passzoló ruhát? Te is hetek óta nézegeted a menyasszonyi ruha képeket?[...]

Elolvasom
Menyasszonyi ruha homokóra alkatra

Menyasszonyi ruha homokóra alkatra: találd meg a hozzád illő esküvői ruhát! Ha igazán hozzád illő menyasszonyi ruhára vágysz, mindenképp figyelembe[...]

Elolvasom
5+1 káprázatos menyecske ruha stílus

5+1 káprázatos menyecske ruha stílus, hogy biztosan megtaláld a számodra tökéleteset! Az esküvő stílusa változhat, a menyecske ruha viszont állandó[...]

Elolvasom
Menyasszonyi ruha, ami valóban Hozzád illik

Álmod egy meseszép menyasszonyi ruha, de amit kinéztél, nem tudod jól állna e? Összekavarodtál a számtalan ruhafazon között? Előfordul, hogy[...]

Elolvasom
Menyecske ruha Rád szabva

Menyecske ruha fazonok, stílusok, tanácsok, hogy könnyebb legyen megtalálni az igazit! Nem tudsz dönteni, hogy hagyományos vonalon maradj, vagy ki[...]

Elolvasom
Esküvői öltöny variációk

Milyen esküvői öltönyt válasszunk a vőlegénynek? Variációk, stílusok, ötletek egy helyen! Az esküvő szervezésekor szinte elsőként jut eszünkbe a tökéletes[...]

Elolvasom
Örömanya ruha: válassz könnyedén!

Örömanya ruha kiválasztása egyszerűen? Igen! Örömanyaként meghatódva segítettél esküvői ruhát választani, de azon, hogy Te mit veszel fel, még nem[...]

Elolvasom
Koszorúslány ruha variációk

Koszorúslány ruha variációk, hogy könnyebb legyen a választás A megfelelő koszorúslány ruha kiválasztása igen sok fejtörést tud okozni: valakinek nem[...]

Elolvasom

Blogunk is számtalan hasznos tartalommal vár!

Így válaszd ki a tökéletes magassarkút az esküvődre!

Az esküvőszervezés során minden részletnek tökéletesnek kell lennie, így a menyasszonyi cipő kiválasztása sem lehet kivétel. Ez a kis cipő[...]

5 hiba, amit a menyasszonyok mindig elkövetnek

Minden menyasszony, aki akár csak egy órát is eltöltött már az esküvőjének szervezésével, tudja, hogy a nagy nap megtervezése igen[...]

Hogyan találjuk meg a tökéletes esküvői cipőt? Gyakorlati útmutató

Az esküvői cipő minden menyasszony és vőlegény öltözékének szerves részét képezi. Bár a hölgyek esetben legtöbbször a ruha alatt rejtőzködnek,[...]

Esküvőszervezés stresszmentesen: Így ne bolondulj meg!

Az esküvőszervezés izgalmas és emlékezetes időszak lehet az életedben, de sajnos gyakran együtt jár vele a hatalmas stressz is. A[...]

10 esküvői ruhavásárlási illemszabály, amit minden menyasszonynak tudnia kell

Az esküvőszervezési folyamatnak az egyik legfontosabb és legizgalmasabb része az esküvői ruha megtalálása. A legjobb tervezők által készített részletgazdag darabok[...]

Tökéletes választás az örök szerelem megpecsételéséhez: Mesterséges gyémánt jegygyűrűk az ARTIDIA-tól

Számos hiedelem él az emberek tudatában a mesterséges és természetes gyémántokkal kapcsolatban, ami nemcsak az áruk, hanem a tartósságuk szempontjából[...]

Egy fénykép többet mond ezer szónál! A Gofoto-val örök emlék lesz az esküvői fotózás!

Az esküvői fotózás hihetetlen élmény, hát még az elkészült képek. A képek, melyek történetet mesélnek el; egy szerelem, egy esküvő,[...]

Hogyan illesztheted az alakodhoz a férfi esküvői nadrág szabását?

A férfi esküvői ruhatárából nem hiányozhat a jól illeszkedő öltönyön és az elegáns, minőségi cipőkön kívül az alkalomhoz illő esküvői[...]

Esküvői csokor kiválasztása lépésről lépésre

A szépség a részletekben rejlik, és a menyasszonyi csokor egy olyan esküvői részlet, amelyre érdemes figyelmet fordítani. Bármilyen egyszerűnek is[...]

Budapesten kötötték a legtöbb házasságot 2022-ben

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján Budapesten kötötték a legtöbb házasságot a tavalyi évben. Összesen 10.420 esküvő történt. Budapestet[...]

Szükséges rossz vagy biztonsági háló a házassági szerződés?

Bár az esküvőszervezés időszakában, mikor úszik az ember a szerelem rózsaszín tengerében, a legvadabb rémálmainkban sem merül fel a válás[...]

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű? Erre figyelj az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor!

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása egy férfi életének egyik legfontosabb pillanata. Azonban a döntést megelőzi az agyalással és kérdezősködéssel jócskán megtöltött[...]

Elegáns férfi öltözet esküvőre – Figyelj a hózentróger viselés szabályaira!

Mi a közös Šurdában, Zsákos Bilbóban, a Keresztapában és Larry Kingben? Kedvenc kiegészítőjük a hózentróger! Te próbáltad már? A sokadik[...]

Ezért lesz a te gyűrűd az esküvőtök sztárja!

Nem kell húszkarátos gyémántot viselned azért, hogy felfigyeljenek a gyűrűdre a vendégek. Az esküvő napján szinte mindenki a menyasszonyt figyeli.[...]

Jó shape-ben az esküvődön

Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nagy napon? Vagy még az eljegyzés előtt álltok és azzal szeretnél jó benyomást kelteni[...]

Esküvő a szabadban: Nagyszerű tippek és mesés ötletek

Egy esküvő a szabadban – a legtöbb ifjú pár számára biztosan a legszebb álom. De melyek azok a lehetőségek, amelyek[...]

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő”

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő” A szabadtéri esküvők mindig is népszerűek voltak, de az otthon, a saját kertben tartott[...]

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek Vidák Annamária vagyok, a Hani Design megálmodója. 2015 óta készítek Fotó Díszkönyveket, 2019[...]

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék a szülőknek

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék az örömszülőknek Valami igazán kreatív szülőköszöntő ajándékkal szeretnétek meglepni szüleiteket a Nagy Napon? Azon gondolkoztok,[...]

A legnépszerűbb esküvői kellékek egyike: a chiavari szék

Magyarországon a legnépszerűbb esküvői kellékek közé tartoznak a chiavari székek Elegáns, könnyű, stabil, megfizethető – ezek a tulajdonságok egyaránt illenek[...]

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz!

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz! Abban bizonyára mindenki egyetért, hogy a lakodalom egyik legfontosabb része a jó[...]

Hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt?

Benned is felmerült a kérdés, hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt? A koronavírus tavaszi, első hulláma rengeteg esküvőnek[...]

Bohókás esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvője

Bohókás, természetközeli esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvőjének története Egy egyszerűbb esküvőt megszervezni is hónapok elfoglaltsága. Mire a megfelelő[...]

Esküvői virágdekoráció: mit, hogyan, mennyiért?

Tudj meg mindent az esküvői virágdekorációról! Szeretnél egy igazán személyes, nem csak a helyszínhez, hanem a személyiségetekhez is passzoló virágdekorációt[...]

A csodálatos Emily Soutache: sujtás esküvői ékszerek

Álomesküvőre álomékszer? Bemutatjuk a sujtás esküvői ékszereket! Szeretnél egy, a ruhádhoz és az egyéniségedhez is passzoló egyedi ékszert, mely nagyszerűen[...]

Esküvői aprósütemények: a desszertasztalok sztárjai!

Esküvői aprósütemények: a desszertasztalok sztárjai! Azon fő a fejed, milyen esküvői aprósütemények legyenek a lagzin? Jó lenne valami különleges, ami[...]

Trabi Túra: életre szóló retro élmény akár az esküvődön is!

Trabi Túra: életre szóló retro élmény akár az esküvődön is! El tudnád képzelni, hogy egy retro Trabant legyen az esküvői[...]

Párkapcsolati tanácsok 6.rész: Az elmaradt esküvő esete

Te is tavasszal készültél férjhez menni? A te esküvőd is elmarad(t)? Ha az elmaradt esküvő esete Téged is érint és[...]

Esküvői idézetek – Top 100 idézet esküvői meghívóra

Eltévedtél az esküvői idézetek sűrű rengetegében? Az esküvői meghívó megtervezése egy fontos feladat, hiszen a meghívott vendégek a meghívón keresztül[...]

Esküvőszervezés koronavírus idején: Hogyan tovább? Van-e tovább?

Milyen bonyodalmakat rejt és miért ne álljon le az esküvőszervezés koronavírus idején? Hogyan tovább? Van-e tovább? Milyen bonyodalmakat rejt a[...]

Esküvői pite: a Nagyi sütije modern köntösben

Te is úgy érzed, szinte már mindent láttál, ami esküvővel kapcsolatos? Az esküvői pite biztos nem volt még közöttük! Esküvői[...]

Hogyan válassz esküvői szolgáltatót?

Összeszedtük, melyek azok a szempontok, amikre mindenképpen ügyeljetek, ha Összeszedtük, melyek azok a szempontok, amikre mindenképpen ügyeljetek, ha Összeszedtük, melyek[...]

Esküvői szolgáltatók: az álomesküvő megvalósítói

Legelőször is fontos, hogy rászánd az időt az esküvőd megszervezésére. Ez azt jelenti, hogy a kitűzött időpont előtt legalább fél[...]

Párkapcsolati tanácsok 5.rész: Mitől megy tönkre a házasság?

Mitől megy tönkre a házasság? Nemrégiben nagy port kavart Schobert Norbi kinyilatkoztatása a nők túlsúlyával, szülés utáni elhízásával kapcsolatban. Minden[...]

Esküvő koronavírus idején

Esküvő koronavírus idején: hogyan kezeld, mire készülj? Az esküvőszervezés közepén jársz és aggodalommal tölt el a koronavírus okozta helyzet? A[...]

A polgári esküvő menete

A polgári esküvő menete A-tól Z-ig Tervezitek az esküvőt? Szeretnétek összekötni az életeteket hivatalosan is? Jó lenne, ha a polgári[...]

Koszorúslány ruha fazonok minden alkatra

Milyen koszorúslány ruha fazonok közül válogathatsz a Nagy Napra? Elvesztél a variációk között? Nem tudod kitalálni, melyek a legjobb koszorúslány[...]

Egészséges esküvői sütemények: Málnás sütés nélküli vegán sajttorta

Málnás sütés nélküli vegán sajttorta esküvőre Ugyan az esküvői torta elkészítésének igen kevesen rugaszkodnak neki saját kezűleg, de az aprósütemények[...]

Mindenmentes esküvői sütemények: sütit a násznépnek!

Vegán, laktózérzékeny, cukorbeteg, vagy épp gluténérzékeny vendégek a lagzin? Ekkor lépnek színre a mindenmentes esküvői sütemények! Tudatosan odafigyelsz az egészséges[...]

Kiegészítők rocker esküvőre

Rocker pár vagytok, de Ti is álomesküvőt szeretnétek? Azon töröd a fejed, milyenek a legjobb kiegészítők rocker esküvőre? Önmagatok szeretnétek[...]

A stílusos menyasszonyi fátyol ismérvei

Feldobnád az esküvői ruhádat egy csinos kiegészítővel, de nem tudod milyen menyasszonyi fátyol illene hozzád? Hercegnős, dívás? Drámai vagy inkább[...]

Mi a dolga egy koszorúslánynak?

Koszorúslány útmutató – avagy mi a dolga egy koszorúslánynak? Ha az a szerencse ért, hogy te leszel a koszorúslány, akkor[...]

Cake Norell esküvői torta készítés

Cake Norell – esküvői torta kreatívan Minden esküvő fénypontja a torta. Ez egy nagyon kényes pont, hiszen biztosan te is[...]

Párkapcsolati tanácsok 4.rész: Mitől működik a házasság?

Mitől működik a házasság? Egy biztos, magától semmiképp. Ha nem teszel mindennap a kapcsolatodért, ne számíts hosszú, boldog házasságra. De[...]

Vintage esküvő – egy esküvői stílus, ami lenyűgöz

Olyan esküvőre vágysz, ami különleges mégis időt álló és sosem megy ki a divatból? Akkor a vintage esküvő pont Neked[...]

Esküvői öltöny viselése mesterfokon

Esküvői öltöny viselése mesterfokon: de hogyan csináld? Az esküvőre való felkészülés során általában a legtöbb figyelmet a menyasszony kapja. De[...]

Betty Kreatív: esküvői meghívó és papíráru

Szeretnéd, ha valaki levenné a válladról az esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák gondját? Lehet, hogy olyan speciális és egyedi igényeid,[...]

Tökéletes esküvői smink Batta Andrea esküvői sminkestől

Szeretnél egy elhivatott esküvői sminkest, aki a Te igényeidet és adottságaidat veszi figyelembe és nem 5 réteg vakolatot ken rád?[...]

Menyasszonyi ruha viselése: hibák, amiket ne kövess el

Milyen hibákat ne kövess el a menyasszonyi ruha viselése közben? Minden menyasszony a tökéletességre törekszik, mégis vannak olyan hibák, amiket[...]

TICCI Esküvői Ruhaszalon – egyedi és különleges menyasszonyi ruhák

TICCI Esküvői Ruhaszalon – Rockabilly Clothing Igazán egyedi, különleges esküvői ruhát szeretnél? Imádod a vintage, retro, pin-up, rockabilly stílust? Akkor[...]

Esküvői hagyományok: a menyasszonytánc

Menyasszonytánc: az esküvői hagyományok egyik legnépszerűbb eleme Ki ne hallott volna már az esküvői csokordobásról vagy a menyasszonytáncról? Az esküvői[...]

Az esküvői öltöny kiválasztása

Az esküvői öltöny kiválasztása nem is olyan egyszerű, mint az ember gondolná! Ha valaki megkérdezi, mi tesz egy esküvőt igazán[...]

Ceremóniamester vagy vőfély? Hogyan válassz?

Ceremóniamester vagy vőfély? Nektek melyik az ideális az esküvőre? Egy esküvő megszervezése nem kis feladat, gondoskodnotok kell arról, hogy a[...]

A legtutibb kiegészítők esküvői fotózáshoz

Kreatív kiegészítők esküvői fotózáshoz? Mutatjuk a legjobb ötleteket! Az esküvői fotózás a nagy nap egyik elengedhetetlen mozzanata. Itt örökíthetitek meg[...]

Ispiláng Kézműves Műhely – Interjú Kriston-Bordi Zsuzsannával

“Ispiláng, ispiláng, ispilángi rózsa…” Te is szeretnéd valami különleges kiegészítővel feldobni az esküvői frizurádat? Vagy inkább egy csodaszép ékszerrel lepnéd[...]

5 esküvői stílus, ami garantáltan belopja magát a szívedbe

Mutatunk 5 esküvői stílust, ami rögtön a kedvenced lesz! Manapság rengetegféle esküvői stílus létezik, így nem kell aggódnotok, ha különleges[...]

Esküvői frizura: stílusok és fazonok arcformák szerint

Neked sikerült már kiválasztani az esküvői frizurádat? A gyönyörű menyasszonyhoz hozzá tartozik a megfelelően kiválasztott esküvői frizura is. A választék[...]

Pin up esküvői stílus: a retro, ami trendi

Mi az? Retro, ám mégis trendi és mérhetetlenül egyedi? Igen! A pin up esküvői stílus! Imádod a ’40-es, ’50-es évek[...]

Menyasszonyi ruhapróba: 7 kérdés, 7 válasz +1 jótanács

Menyasszonyi ruhapróba. Két szó, ami elég, hogy felállítsam az esküvői diagnózisodat! E szavak hallatán egyfelől izgalomba jössz, alig várod, hogy[...]

Különleges esküvői menü – vegán és paleo ételek az esküvőn

Hogyan válassz különleges esküvői menüt, ha a vendégek között vegán és paleo étrendet követők is vannak? Ha a hétköznapokban is[...]

Különleges esküvői menü: Ételérzékenység az esküvőn

Hogyan válassz esküvői menüt, ha a vendégek között vannak ételérzékenyek? Manapság rengeteg szempontot figyelembe kell venni az esküvői menü megtervezésekor.[...]

Menyasszonyi ruha telt alkatra

Menyasszonyi ruha telt alkatra: mert Neked is jár a tökéletes esküvői ruha! Elkapott a pánik, hogy a telt alakodra nem[...]

Párkapcsolati tanácsok 3.rész: 7 dolog, amit tudnod kell házasság előtt

7 dolog, amit feltétlenül tudnod kell, mielőtt megházasodsz! Amikor szerelmes leszel, felveszed a rózsaszín szemüveget. Kedvesednek csak a jó oldalát[...]

Az esküvői vacsora fajtái

Milyen stílusú legyen az esküvői vacsora, ami Nektek és a vendégeknek is ideális? Ha az esküvői vacsora jellegén gondolkozol, először[...]

Menyasszonyi ruha körte alkatra

Menyasszonyi ruha körte alkatra: melyik esküvői ruha illik Hozzád? Ruhapróbán voltál és álmaid ruhája nem úgy állt rajtad, ahogy elképzelted?[...]

Magyarországi kastélyok, ahol élmény lesz az esküvői fotózás

7+1 legszebb magyarországi kastély, ahol élmény lesz az esküvői fotózás Még mindig nem tudod, hol legyen az esküvői fotózás? Bajban[...]

Menyasszonyi ruha alma alkatra

Menyasszonyi ruha alma alkatra: hogyan találd meg a Hozzád passzoló ruhát? Te is hetek óta nézegeted a menyasszonyi ruha képeket?[...]

Az esküvőszervezésről őszintén

Mi lenne, ha egy kicsit elfelejtenénk az esküvői trendeket, ötleteket és arra koncentrálnánk, ami a lényeg? Mi nők már gyerekkorunk[...]

Extrém esküvői ötletek: Esküdj a saját stílusodban!

Extrém esküvői ötletek, hogy a saját, egyedi stílusodban esküdhess! Kimondani a boldogító igent bungee jumping közben, a víz alatt, egy[...]

Menyasszonyi ruha homokóra alkatra

Menyasszonyi ruha homokóra alkatra: találd meg a hozzád illő esküvői ruhát! Ha igazán hozzád illő menyasszonyi ruhára vágysz, mindenképp figyelembe[...]

Esküvői meghívó: ezekre figyelj a tervezésnél!

Esküvői meghívó: az első betekintés az esküvői színfalak mögé Kész esküvői meghívó-mintákat nézegetsz, és egyszerűen nem tudsz választani? Nem is[...]

Pető Zsolt szertartásvezető: hogyan vezet a férfi?

Pető Zsolt szertartásvezető: Hogyan vezet a férfi, ha szertartásvezető?  Az esküvői szertartás a moderátorok Ferrarija. Csak olyanok üljenek bele, akik[...]

Tengerre Násznép! Vár a hajós esküvő!

Hangulatos, nyári, vízparti esküvőről álmodozol? Akkor a hajós esküvőt Neked találták ki! Ha még nem döntötted el, milyen tematika köré[...]

Mi fán terem az esküvői dekoratőr? Most kiderül!

Tökéletes esküvői dekorációt szeretnél, de nem tudod hogyan? A megoldás az esküvői dekoratőr! Egy álomesküvő megszervezése időigényes és tengernyi feladatból[...]

Párkapcsolati tanácsok 2.rész: 5 tévhit, amivel ne vágj bele a házasságba

Tudod, hogy milyen egy jó párkapcsolat, házasság? Tanultál erről az iskolában? Elmagyarázták vagy megmutatták a szüleid? Szerencsés vagy, ha a[...]

Különleges esküvő? Akkor fagyi, koktélok és fánk!

Különleges esküvőt szeretnétek? Akkor dobjátok fel a lagzit fagyival, koktélokkal és fánkkal! Azon gondolkozol, hogyan tudnád feldobni életed nagy napját[...]

Az esküvői fotós kiválasztása – 3+1 tuti tipp

Íme 3 tuti tipp +1 ráadás, hogy az esküvői fotós kiválasztása egy szempillantás legyen! Torták ezer féle íze, menyasszonyi ruhák[...]

Párkapcsolati tanácsok 1.rész: Problémák az esküvőszervezés közben

Esküvőre készülsz és azt sem tudod, hol áll a fejed? A felgyülemlett stresszt általában a kedveseden vezeted le? Gyakran összekaptok[...]

Petrits Édesség – Interjú Petrits Szilveszterrel

Maradandó és szép ajándékkal fejeznéd ki köszönetedet a szüleidnek, apró ám mégis szívhez szóló meglepetést adnál a vendégeidnek? Akkor a[...]

Art Deco esküvő: összetéveszthetetlen stílus, ami mindenkit lenyűgöz!

Art Deco esküvő: összetéveszthetetlen stílus, ami mindenkit lenyűgöz! Odavagy a 1920-’30-as évekért? A jazzkorszak és a swing téged is elvarázsol?[...]

Elvira Design interjú: kézzel horgolt csipkecsodák esküvőre

Egyedi és stílusos kiegészítőt szeretnél az esküvődre? Ráadásul magyar készítőtől? Akkor az Elvira Design ernyőit imádni fogod! A napokban Kontra[...]

Környezetbarát esküvő – óvjuk a Földet az esküvőn is!

Vigyázz, kész, rajt… esküvőszervezés! A hetedhét országra szóló buli lehet környezetbarát esküvő is! Belegondoltál már, hogy egy kis tudatossággal, mennyivel[...]

Szablya Ákos ceremónamester – a Hungarian Wedding Award győztese

Az elmúlt napokban nem mással készítettünk interjút, mint Szablya Ákos ceremóniamesterrel, aki a 2017-es Hungarian Wedding Award győztes ceremóniamestere! Cikkünkben[...]

A legcukibb kutyák, akik gazdáikkal ünnepeltek az esküvőn

Te is meghatódva nézegeted a képeket, ahol az állatok is jelen vannak gazdáik esküvőjén? Hát én is! Most elhoztam Neked[...]

Rocker esküvő: mert a rockerek is házasodnak

Ha Te is igazi rocker vagy, aki még a menyasszonyi ruhára is bőrkabátot venne, akkor a rocker esküvő az igazán[...]

Menyasszonyi cipő kiválasztása: hogyan találd meg a tökéleteset?

A megfelelő menyasszonyi cipő kiválasztása A tökéletes menyasszonyi cipő megtalálása nem is olyan egyszerű, mint elsőre tűnhet. Nem csak a[...]

Snappy Photobox – az esküvői bulik királya

Szeretnél valami „ultrakirály” szórakozást az esküvődre? Akkor a Snappy Photobox pont Neked való! A héten Jurás Ákossal, a Snappy Photobox[...]

Tökéletes arcbőr az esküvőre: A meseszép arcbőr 5 titka

Tökéletes arcbőr az esküvőre? Ezzel az 5 tippel egyáltalán nem lehetetlen! Te sem szeretnél zsíros és pattanásos arccal megjelenni az[...]

Idézetek esküvői meghívóra: a TOP 10-es lista

Még keresed a megfelelő idézetet a meghívótokra? Íme a TOP10 kedvenc idézetünk! A meghívón szereplő idézet, vers, vagy más szöveg[...]

Interjú Wéber Veronika szertartásvezetővel

Halhatatlan szenvedély és lehetetlent nem ismerő elhivatottság! Ismerd meg Dányi-Wéber Veronika szertartásvezetőt, aki nem csak hatalmas tapasztalatát, és szívét-lelkét, hanem[...]

Mit viseljünk az esküvőn vendégként? Stílustanácsadó válaszol!

Mit viseljünk az esküvőn vendégként? Stílustanácsadó válaszol! Az esküvő nem csak a házasulandóknak fontos, hanem azoknak a vendégeknek is, akik[...]

RoseArt esküvői dekoráció: Interjú Kucsera Georginával

Kellene egy kis kreativitás az esküvői dekorációval kapcsolatban? Kifogytál az ötletekből? Vagy épp túl sok van? Akkor a RoseArt Esküvői[...]

Extrém esküvői torták amiktől Neked is leesik majd az állad

Valami igazán vagányat szeretnél? Inspirálódj igazán extrém esküvői tortákkal! Ha már kitűztétek az esküvő időpontját, akkor a lakodalom fénypontja, az[...]

Kadorka Weddings – interjú Szinovszki Dóra esküvőszervezővel

Fiatalos, elszánt és kreatív esküvőszervezőt kerestek? Akkor Kadorka Weddings! A héten Szinovszki Dórával, a Kadorka Weddings megálmodójával interjúztam, aki örömmel[...]

A Bree Virág és ami mögötte van – Interjú Kiss Brigivel, a Bree alapítójával

Ismerjétek meg a Bree Virág esküvői dekorációit, Brigit és a motiváló szellemiséget, aminek egyvelegeként bámulatos dekorációtok lesz a Nagy Napra![...]

5+1 káprázatos menyecske ruha stílus

5+1 káprázatos menyecske ruha stílus, hogy biztosan megtaláld a számodra tökéleteset! Az esküvő stílusa változhat, a menyecske ruha viszont állandó[...]

Rose gold esküvő – páratlan elegancia és egyediség!

Elegáns mégis egyedi stílust keresel? Akkor a rose gold esküvő a megfelelő választás! A 2019-es Év esküvői színe a rose[...]

Lagzi Gazdi – interjú Szente Kata ceremóniamesterrel

Kis lagzi, nagy lagzi – aki Nektek kell: Lagzi Gazdi! Akármekkora násznép is gyűlik össze az esküvőtök ünneplésére, biztosan kelleni[...]

Esküvői sütemények – kis sütikalauz

Te is belezavarodtál az esküvői sütemények forgatagába? Bármilyen édes is a feladat, hogy kiválasszuk a megfelelő desszerteket, épp annyira nehéz[...]

Téli esküvő – avagy az igazi jégvarázs

Vonz a téli táj szépsége? Elvarázsolnak a téli díszítések? Akkor a téli esküvő Neked való! Álmodj meg egy tündérmesét és[...]

Lánykérés ötletek – 5+1 ötlet a tökéletes pillanatért

Lánykérés ötletek, hogy ne csak a válasz, de az élmény is garantált legyen! Hozzám jössz feleségül? A kérdés könnyű, a[...]

Sajtból készült esküvői torta: új trend vagy lehetetlen ötlet?

Sajtból készült esküvői torta: új trend vagy lehetetlen ötlet? Azt már tudjuk, hogy sajtból van a Hold, de az esküvői[...]

Hogyan válassz DJ-t az esküvődre?

Hogyan válassz DJ-t az esküvődre, hogy garantáltan fergeteges legyen a buli? Szeretnéd tudni, mi a titka a hajnalig tartó esküvői[...]

Hajócsipke ékszerek esküvőre: időtlen elegancia és szépség!

Ragyogj hajócsipke ékszerekkel az esküvődön! Már minden esküvős cikket elolvastál, és úgy hiszed, az összes trendről és újdonságról hallottál? Azt[...]

Esküvői torta: az esküvő legédesebb része

Habos, natúr, kerek, magas, színes, virágos… esküvői torta variációk! Unod már a sok szerződéskötést, a folyamatos agyalást az ültetésrenden, és[...]

Tortaceremónia – interjú Geletei Katalinnal

Magyarországon elsőként egy igazán különleges esküvői torta megoldás: a Tortaceremónia! Sokat gondolkoztál már rajta, hogy milyen esküvői torta illene hozzátok,[...]

Leggyakoribb kérdések az esküvővel kapcsolatban: 11+1 kérdés és válasz

Mik a leggyakoribb kérdések az esküvővel kapcsolatban, amik szinte minden menyasszonynak fejtörést okoznak? Minden vágyad a tökéletes esküvő, de néhány[...]

Esküvői virágdíszek: 8+1 ötlet mit díszíthetsz virágokkal

Virágokkal díszítenél? Mutatjuk, milyen esküvői virágdíszek állnak a rendelkezésedre! Az esküvőről mindenkinek a virágok jutnak eszébe, szerencsénkre esküvői virágdíszek hosszú[...]

Örökszép Ékszer – Interjú Benyusz Csillával

Életünk legfontosabb emlékei is megkopnak az idővel…Kivéve, ha Emlékőr ékszerbe foglaljuk! Gondolkodtál már rajta, mi lenne, ha a legszebb emlékeid[...]

Különleges esküvői látványelemek

Volt már időd belegondolni abba, hogy milyen különleges esküvői látványelemeket szeretnél? Tedd félre az esküvői menetrendet és állj le a[...]

Interjú Slezák Zsuzsi esküvői fotográfussal

Nem lehet mindent lencsevégre kapni, de amit igen, azt Slezák Zsuzsi profin lefényképezi! Az esküvői fotós kiválasztása szinte az egyik[...]

Esküvői helyszín kiválasztása – 5+1 hasznos tipp a tökéletes döntésért

Mire figyelj, amikor az esküvői helyszín kiválasztása kerül sorra? Íme 5+1 hasznos tanács, amit érdemes megfogadni! Mindegyik étterem és vendéglő[...]

Borostyán Esküvői Ruhaszalon – Interjú Kiss Evelinnel

Lépj be az esküvői szalonok varázslatos életébe és ismerj meg egy mesébe illő, barátságos kis szalont, ahol Téged is vár[...]

Karikagyűrűk a klasszikustól a különlegesig

Karikagyűrűk klasszikustól a különlegesig: hogy könnyebb legyen eligazodni az esküvői gyűrűk között Az eljegyzési gyűrű a vőlegényed meglepetése, de a[...]

Menyasszonyi csokor típusok, formák

Minden amit tudni akartál – és érdemes – a menyasszonyi csokor típusairól! A menyasszonyi csokor kiválasztása legalább olyan fontos, mint[...]

Szuperhős esküvői stílus

Képregényhősök az esküvőn? Töretlenül hódít a szuperhős esküvői stílus! Az elsők között foglalod le a helyet a moziban, amikor kijön[...]

5/5 - (229 szavazat)

One thought on “Borostyán Esküvői Ruhaszalon – Interjú Kiss Evelinnel

  1. Várszegi Katalin says:

    Igazán sok mindent megtudtam a szalonról. Úgy látom, hogy érdemes lesz felkeresni. Nekem is lennének igényeim de ahogy olvastam lesz rá megoldás 🙂

Hozzászólások lezárva.