Lépj be az esküvői szalonok varázslatos életébe és ismerj meg egy mesébe illő, barátságos kis szalont, ahol Téged is vár az Álomruhád! Bemutatjuk a Borostyán esküvői ruhaszalont!

Esküvői blogunk keretében, Kiss Evelinnel, a veszprémi Borostyán Esküvői Ruhaszalon tulajdonosával készítettünk személyes interjút. Evelin volt olyan kedves és válaszolt minden ruhákkal és bérléssel kapcsolatos kérdésünkre. Sőt, beengedett minket ebbe a gyönyörűszép és barátságos szalonba, amit méltán hívhatunk egy igazi kis ékszerdoboznak! Máris következik: Borostyán Esküvői Ruhaszalon – Interjú Kiss Evelinnel.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: Mióta foglalkozol esküvői ruhákkal?

Evelin: Ez a szalonunk februárban lesz 3 éve, hogy megnyílt. Korábban már foglalkoztunk esküvői ruhakölcsönzéssel közel 10 évig, 1990-tól 1999-ig. Ezután volt egy nagy szünet, majd 3 évvel ezelőtt volt egy lehetőségem megnyitni ezt a szalont, és ez a régi álom újra valóra vált.

Elkeltem.hu: Az első szalon, amit 25 évvel ezelőtt nyitottál a Kála nevet viselte. A Kálából hogyan lett végül Borostyán?

Evelin: Ez egy nagyon érdekes szituáció, ugyanis az én keresztnevem sokkal inkább megmaradt az embereknek, mint a Kála, így a szalon nevét szinte senki nem jegyezte meg. Tehát a Kála név nem volt annyira kötött, hogy mindenképp ragaszkodjunk hozzá. Így jött az ötlet, hogy nyissunk teljesen új lappal és névvel, és legyen az új szalon neve Borostyán.

Érdekesség képpen, azóta ugye felnőtt egy generáció, és akik akkor nálunk kölcsönöztek menyasszonyi ruhát, most a lányaikkal, fiaikkal térnek vissza. Tehát ugyan a Kála névvel olyan maradandót nem alkottunk, de ránk és a szalonra emlékeznek és visszatérnek.

Elkeltem.hu: És honnan jött az ötlet, hogy esküvői ruhákkal szeretnél foglalkozni?

Evelin: Ez is egy régebbi sztori. Úgy 1985-88 környékén még nem nagyon voltak divatban itthon a vállalkozások. Egy barátnőmnek 1990-ben volt az esküvője, segítettem neki esküvői ruhát keresni, de itt Veszprémben akkor még csak egy ruhaszalon volt, ahol az akkori ruhákból nem volt túl nagy a választék.

Ekkor jött az ötlet, hogy ha nyitnánk egy szalont, több és szebb ruhákkal, akkor az egy elég nagy hiányt tudna pótolni ezen a területen. Így meg is nyitottuk a Kálát, és valóban, szerettek minket a menyasszonyaink, ami abból is látszik ugye – ahogy fentebb említettem -, hogy az akkori vendégeink ma a gyerekeikkel térnek hozzánk vissza.

Elkeltem.hu: Az esküvői és a szalagavatós ruhákon kívül vannak esetleg koszorúslány, menyecske vagy örömanya ruhák is?

Evelin: Örömanya ruhát sokan keresnek nálunk, de per pillanat nincsenek. Abból az okból nincsenek, hogy mind színben, mind fazonban és méretben egy olyan széles skálát kellene nyújtanunk ezekből a ruhákból, amihez jelenleg nincs helyünk. Nem kizárt, hogy a jövőben egy ilyen területtel bővítenénk a szalont, de most ezeket az igényeket nem tudjuk kiszolgálni.

Koszorúslány ruhák vannak, bár nem túl nagy számban. Ezekkel a ruhákkal most az a helyzet, hogy egy stílusváltás megy végbe. Eddig az abroncsos ruhák voltak a divatosak, de most inkább a koktélruha jelleget keresik jobban. Szintén az a helyzet a koszorúslány ruhákkal, ami az örömanya ruhákkal, hogy olyan széles választékot kell nyújtani, amihez nincs elég helyünk.

Viszont az a jó hír, hogy bevezetésre került egy olyan rendszer, ha valakinek szüksége lenne, mondjuk 5 egyforma koszorúslány ruhára, és meg tudunk beszélni egy fazont, akkor nagyon szívesen elkészíttetjük. Így azokat is ki tudjuk szolgálni, akik nálunk szeretnék ezeket a ruhákat bérelni, mégsem kell egy igen nagy mennyiségű ruhát tárolnunk. Menyecske ruhánk pedig természetesen van, azokból bőven lehet válogatni.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: A Hozzád érkező menyasszonyok körülbelül hány ruhából tudnak válogatni? Mekkora a kínálat?

Evelin: Amikor nyitottunk kb 50-60 ruhánk volt, most ez a szám már 150-160 között van. Ebben benne vannak a szalagavatós, menyecske és menyasszonyi ruhák is.

A szalagavatós ruháink kifejezetten szalagavatóra készültek, tehát nem lestrapált menyasszonyi ruhákról van szó. Természetesen van, aki ezek közül választ menyasszonyi ruhát magának, hiszen egyrészt egy olcsóbb árkategória, másrészt pedig egy kényelmesebb viselet.

Menyasszonyi ruhát is lehet bérelni szalagavatóra, ilyen is elő szokott néha fordulni, de ebben az esetben vannak bizonyos esküvői ruhák, melyeket szalagavatóra nem lehet kölcsönözni. Egyszerűbben: minden szalagavatós ruha menyasszonyi ruha, de nem minden menyasszonyi ruha szalagavatós.

Elkeltem.hu: A honlapodon olvasható, hogy a ruháid mind magyar készítőtől vannak.

Evelin: Igen ez így van. Nekem úgymond az ars poetica-m, hogy Magyarországon mindent el lehet készíteni, tehát nem vagyok annak a híve, hogy egy külföldi tervező x-edik ruháját szerezzem be.

Van ruhakészítőnk, aki saját ruhaszalonnal is rendelkezik, ő készíti számunkra az alapmodelljeink jó részét. Mindent meg tudunk vele beszélni, mit hogyan szeretnénk.

Emellett vannak varrónőink is, akikkel együtt dolgozunk. A felmerülő külön kéréseket szívesen és profin megcsinálják a menyasszonyainknak.

Elkeltem.hu: Szóval, akkor jól értem, a szalonodban lévő ruhák a Ti elképzeléseitek és igényeitek szerint készülnek, kifejezetten Nektek?

Evelin: Igen, így van. Követjük az esküvői trendeket, divatot, így tudjuk, melyek azok a típusok, amik a leginkább keresettek. Emellett pedig őrizzük az egyediséget is, tehát nem tömegcikként futószalagon gyártott, hanem valóban egyedi ruháink várják a menyasszonyainkat.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: Az elmúlt 25 év alatt mennyit változtak a menyasszonyi ruhák és a menyasszonyok?

Evelin: Amikor mi az első szalont nyitottuk, nagyon divatosak voltak a tüll ruhák, tüll csipkés, nagyon fodros ruhák. 1993 körül kezdtek bejönni a szatén ruhák, kevés díszítéssel, majd mi egy időre kimaradtunk ebből a folyamatból, mostanában pedig a csipke és a pánt nélküli ruha a divat.

Ami érdekesség, hogy mi anno próbálkoztunk ekrü, ivory ruhákkal is, de nem volt rá kereslet. Viszont most egyre nagyobb rá az igény, és sok menyasszonynak például ezek a színárnyalatok sokkal jobban is állnak, mint a hófehér.

Elkeltem.hu: Gondolom elő szokott fordulni, hogy a menyasszony határozott elképzeléssel érkezik a ruhát illetően, de aztán a próbán kiderül, hogy nem az igazi. Mit szoktatok ilyenkor csinálni? Hogyan fogadják a menyasszonyok, ha másik típusú ruhát javasoltok neki?

Evelin: Igen, előfordul, hogy valamilyen okból a menyasszony nagyon ragaszkodik egy típusú, vagy színű ruhához, de ha tényleg nem az igazi, akkor minden esetben rá szoktuk vezetni, hogy próbáljon fel mást is.

Azt szoktuk mondani minden menyasszonynak, hogy bízzanak bennünk, a tudásunkban, hiszen mi is azt szeretnénk, ha valóban a tökéletes ruhát találnák meg nálunk. És úgy veszem észre, hogy egyrészt tényleg bíznak bennünk, és elég jól is fogadják, ha másik ruhát is figyelmükbe ajánlunk. A lényeg az, hogy tényleg úgy tudjon minden menyasszonyunk távozni, hogy igen, megtalálta a tökéletest.

Elkeltem.hu: Nálatok nem csak a kész ruhákból lehet választani, hanem ha jól tudom vállaltok egyedi elképzelés alapján is ruhakészítést. Mit kell erről tudni?

Evelin: Igen vállalunk. Ebben az esetben arra érdemes figyelni, hogy mind nekünk, mind a menyasszonynak találkozzanak az érdekeink. Tehát ha nem annyira extrém a méret vagy a fazon, akkor nagyon szívesen elkészíttetjük a ruhát. Ebben az esetben mindenkinek kedvező a helyzet, hiszen a menyasszony boldog, mert egyedi és ő viseli először a ruhát, nekem pedig szintén jó, mert lesz egy új ruha a szalonban.

Ebben pedig az a legnagyszerűbb, hogy ezt a megoldást a menyasszonyok alapkölcsönzési áron vehetik igénybe, tehát nem kell több százezret kifizetni a ruha varratására.

Természetesen a varratást akkor is vállaljuk, ha a menyasszony inkább megvenné a ruhát, tehát ennek sincs akadálya. Nálunk minden ruha megvásárolható, két áron dolgozunk, egy bérlési és egy eladási áron. Ennek ellenére azt szoktam javasolni, hogy ne vegyék meg a ruhákat, hiszen nem csak tisztítani nehéz a lakodalom után, de eladni is. Egyszerűbb a bérlés, az én feladatom a tisztítás és a hibák javítása is.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: Milyen kiegészítőket lehet nálatok választani a ruhákhoz?

Evelin: Ebben az évben mi minden kiegészítőt adunk a bérelt ruha mellé. Tehát alsószoknyát, bolerót, fátylat, kesztyűt, kistáskát is. Ezek azok, amik mind járnak a ruhához, sőt év végéig még a menyecske ruha kölcsönzése is ajándék.

Minden itt látható ékszer, fejdísz, hajdísz pedig megvásárolható. Ezekről azt kell tudni, hogy mindegyik kézműves alkotás, teljesen egyediek.

Elkeltem.hu: Milyen árban tudnak a menyasszonyok Nálatok ruhát bérelni?

Evelin: Az áraink úgy hiszem, a középmezőnybe tartoznak, ugyanis 90 ezertől 180 ezer forintig terjednek a bérleti árak. Tehát ez a 180 ezer a plafon, és mint említettem ebben az árban gyakorlatilag minden kiegészítő és a menyecske ruha is benne van.

Elkeltem.hu: Mik a ruha bérleti szerződésének a legfontosabb pontjai? És mik a teendők, ha a ruha a lagzi során megsérül?

Evelin: Minden esetben megbeszéljük, és a szerződésben szerepel is dátumszerűen, hogy melyik nap vihető el a ruha, és melyik nap kell visszahozni. Ez alap esetben péntektől hétfőig tart, de ha valami okból kifolyólag tovább lenne szükség a ruhára, akkor lehet csütörtöktől keddig is. Ennél hosszabb nem szokott lenni.

A szerződésben továbbá megjelöljük, melyik ruhát viszik el, illetve van egy foglaló összeg, amit fizetni kell, és ennek a foglalónak a jogi természetével kell tisztában lenni. Értem ez alatt, hogy ha valamiért a ruhát lemondja, mégsem viszi el, ezt az összeget nem tudjuk visszaadni, de mindezekről részletes tájékoztatást adunk személyesen a menyasszonynak.

A szerződés nem mellesleg azt is tartalmazza mik a teendők, ha a ruha megsérül. Ez nem szokott sűrűn előfordulni, de ha mégis, akkor a helyreállítási költséget kell megfizetni. Erre árlistánk nincsen, látnunk kell a hibát, akkor tudjuk megmondani, mennyibe kerül a javítása. Értelem szerűen, ha egy kis szakadást kell megcsinálnunk az egészen más, mintha az egész szoknyarészt le kell cserélnünk.

Elkeltem.hu: Mennyire divat manapság a fátyol?

Evelin: Igazából változó. Van, aki nagyon ragaszkodik hozzá és van, aki egyáltalán nem szeretne. Én azt szoktam mondani, hogy érdemes egy pár fátylat is próbálni a ruhákhoz, hiszen más alkalom úgysincs, amikor fátylat lehetne viselni.

Itt nálunk bőséggel lehet válogatni közülük, ezek is, mint a ruhák, egyedi, jó minőségű darabok és itthon készültek. Praktikus kialakításúak, hiszen fésűvel rögzíthetőek a hajba, ezért aki csak a szertartáson viselné, könnyen kiveheti, nem kell egész este bajlódni vele a lakodalomban.

Az a tapasztalatom, hogy többnyire szeretik a menyasszonyok a fátylakat. Vannak hosszabb és rövidebb fazonok is, de inkább a rövidebbeket, vagy a derékig érőt részesítik előnyben. Nagyon hosszú fátylaink nem is igazán vannak, de például tudunk adni külön uszályt. E szintén nagyon divatos és nem utolsó sorban praktikus is, hiszen a szertartásokon nagyon szép a hosszú uszály, de a lakodalomhoz, tánchoz könnyen le lehet gombolni a ruháról.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: Az esküvő előtt mennyi idővel előbb érdemes elkezdeni esküvői ruhát keresni, próbálni?

Evelin: Azt szoktam javasolni, hogy egy fél évvel korábban érdemes elkezdeni a ruhapróbákat. Ez elég idő arra, hogy elegendő mennyiségű ruhát meg tudjanak nézni, vagy akár több szalonban is körül tudjanak nézni és van idő az alakításokra is.

Természetesen, ha valaki előbb szeretne nekikezdeni a ruhaválasztásnak, annak sincsen semmi akadálya. Ha pedig beleszeret a menyasszony egy ruhába, akkor le kell foglalni, nem érdemes azzal foglalkozni, hogy sok idő van még az esküvőig.

Elkeltem.hu: A ruhapróbák milyenek szoktak lenni? Kikkel érkeznek a menyasszonyok?

Evelin: Én nagyon szeretem a próbákat, nagyon jó, családias, oldott hangulatban szoktak telni. Elég hosszú időt szánunk egy-egy menyasszonyra, így bőven van idő feloldódni és megmutatni a lehetőségeket a kísérőknek.

Egyébként pontosan ezért szoktam kérni minden menyasszonytól, hogy foglaljanak időpontot. Így nincs csúszás, sietség, jobban át lehet gondolni a dolgokat, és mi is minden esetben egyszerre csak egy menyasszonnyal foglalkozunk.

Általában az anyukák szoktak jelen lenni a ruhapróbákon, de sokszor érkeznek barátnőkkel is. Azt szoktam javasolni, hogy olyanokkal érkezzenek, akiknek a véleménye fontos számukra.

Elkeltem.hu: Hogyan tudtok felkészülni a nem mindennapi méretekkel rendelkező hölgyekre?

Evelin: A ruhák alakíthatóságának szempontjából inkább a magasság szokott gondot jelenteni. Egy átlagosnál magasabb menyasszony esetében, bizonyos fazonú ruhákhoz hozzátoldani nem lehet, így az abroncs kerületével tudunk játszani, hiszen minél kisebb az abroncs, annál hosszabb a ruha. De vannak kifejezetten magas menyasszonyokra való ruháink, így ezt a problémát is meg tudjuk oldani.

Ezzel szemben, a ruhák oldalain nagyon sok állítási lehetőség van, így ugyanabból a ruhából akár két mérettel nagyobbat is tudunk csinálni. Ez sem szokott gondot jelenteni.

Természetesen fel vagyunk készülve a kismamákra is, hiszen ők is különleges szabású ruhát igényelnek. Vannak mell alatt húzott ruháink és hagyományos nagyszoknyás változatok is. Tudunk számukra olyan lehetőséget is biztosítani, hogy ha a választott ruhát az esküvőre a pocak miatt mégsem tudják fölvenni, akkor választhatnak másikat, amit az utolsó hetekben még méretre tudunk igazítani.

Elkeltem.hu: Mit javasolnál azoknak, akik nem az első esküvőjükre készülnek? Milyen ruhát válasszanak?

Evelin: Azt szoktam mondani, hogy olyat válasszanak, amiben jól érzik magukat. Szerintem nem kell foglalkozni vele, hogy a szomszédok az utcában, vagy mások mit mondanak. Akár az első, akár a második házasságuk, akkor is egy nagyon fontos nap, így mindenképpen megérdemlik, hogy ne mások vagy a pletyka határozza meg, milyen ruhát viselnek.

Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Elkeltem.hu: Milyen színű ruhákat keresnek manapság a menyasszonyok? Csak a fehér és árnyalatai vagy színesben is gondolkodnak?

Evelin: Úgy veszem észre, hogy inkább a fehérhez és árnyalataihoz ragaszkodnak. Van nekünk is például egy meseszép mályva színű ruhánk, de nem nagyon merik bevállalni, ragaszkodnak a hagyományos fehér színhez.

Elkeltem.hu: Most a csipkés ruhák a legdivatosabbak. Szerinted jövőre milyen típus lesz a trend?

Evelin: Úgy látom, most kezdenek felbukkanni a 3D-s virágos, csipkés díszítésű ruhák, szerintem ezeket várhatjuk majd nagyobb számban. Ilyen ruhánk például nekünk is van, már próbálható, és majd meglátjuk, mennyire tetszik a menyasszonyainknak.

Valamint az estélyi fazon is egyre népszerűbb, ami nagyon díszes, csipkés, gyöngyös, de nem a nagyszoknyás fazon, hanem inkább a testhez simuló. Szerintem ezeket várhatjuk.

Elkeltem.hu: Extrém kérésekkel fordultak már hozzátok?

Evelin: Igen elő szokott fordulni, hiszen nyitottak vagyunk az egyedi igényekre.

A kedvenc ilyen „extrém” kérésem egy ekrü színű pöttyös ruha, ami ráadásul rövid, tehát térdig érő fazon. Ezt egyébként egy kismama menyasszonyunk kérésére csináltuk, nagyon jól állt neki, csupa piros kiegészítővel viselte, nagyon egyedi volt és azóta is a kedvenc ruháim közé tartozik.

De volt olyan is, amikor egy kifejezetten könnyű muszlin ruhát kért a menyasszony, teljesen kivágott háttal. A kész ruha is, és összességében az egész viselet gyönyörű volt és csodásan állt a hölgynek.
Kifejezetten extrém kérés, például búváresküvő nem volt még.

Elkeltem.hu: Milyen jótanácsaid vannak a menyasszonyoknak, akik még a ruhapróbák előtt állnak?

Evelin: Mindenkinek azt tudom tanácsolni, ami szerintem a legfontosabb, hogy legyenek nyitottak. Legyenek nyitottak más fazonokra, más díszítésekre is. Nem baj, ha van már egy elképzelésük, hogy mit szeretnének. Érdemes felpróbálniuk több ruhát, akkor is, ha már az első is nagyon tetszett.

A katalógusokban látott ruhákkal kapcsolatban pedig azt szeretném javasolni, hogy tartsák a hölgyek szem előtt, hogy ezekben az esetekben modelleket látnak a képeken. Kifejezetten úgy vannak beállítva és fényképezve, hogy a ruhák a legszebben álljanak, és élőben egészen más képet ad ugyanaz a ruha.

Elkeltem.hu: Egy próba alkalmával körülbelül hány ruhát érdemes próbálniuk a menyasszonyoknak?

Evelin: Általában legalább 6-7 ruhát fel szoktak nálunk próbálni a menyasszonyok. Szerintem ez már elegendő ahhoz, hogy tudjuk milyen stílus, szín áll a legjobban. Persze van olyan hölgy is, aki rögtön az első ruhába beleszeret, de ebben az esetben is szoktam javasolni, hogy nézzen meg más ruhákat is.

Emellett persze annak sincsen akadálya, hogy több ruhapróba legyen. Van olyan menyasszony is, aki 2-3 alkalommal is visszajön, még valakinek a véleményét is kikéri, vagy csak egyszerűen nehezen tud dönteni.

Elkeltem.hu: Milyen akciókkal várjátok a menyasszonyokat? Van, ami állandó, vagy visszatérő?

Evelin: Rendszeresen futnak játékaink a facebook oldalunkon, időről időre kerülnek fel új akciók, játékok. Továbbá a kiárusított ruháinkat is facebook-on találják az érdeklődők.

Elkeltem.hu: A nyitvatartásotok hétfőtől szombatig tart. Adtok időpontot nyitvatartási időn kívül is?

Evelin: Természetesen igen. Az egyik erősségünk, hogy rugalmasak vagyunk, így akkor is szívesen segítünk, amikor egyébként zárva van a szalon. Az a tapasztalat, hogy hétvégente jobban ráérnek ruhákat próbálni a menyasszonyok, ezért arra is volt már példa, hogy szombat délutánra adtunk időpontot, vagy épp vasárnap szerették volna visszahozni a ruhát.

Elkeltem.hu: Az ügyfeleitek között volt már híresség?

Evelin: Igazi híresség még nem volt, de akire én igazán büszke vagyok, aki az egyik modellünk a honlapon is. Őt úgy hívják, hogy Vlasits Barbara és ő a Pécsi Nemzeti Színház egyik színésznője.
Borostyán Esküvői Ruhaszalon

Azt azért még hozzátenném, hogy élőben ugyan még nem járt nálunk híresség, de egy híres ruhánk van. Ez pedig Radics Gigi, a Dal című műsor elődöntőjében viselt ruhája. Ez egy Rabócsi Renáta által tervezett ruha, melyet Gigivel együtt anno egy jótékonysági árverésre ajánlottak fel. Mi ezt a ruhát megvettük, ezzel támogattunk egy alapítványt.

Elkeltem.hu: Veszprémben több esküvői ruhaszalon is van. Mivel tudtok kitűnni a versenytársak közül?

Evelin: Legfőbb erényünknek a szalon és a próbák családias, oldott hangulatát tartom. Emellett, pedig az áraink és a szolgáltatások minősége az, ami hozzánk hozza a menyasszonyokat. Természetesen az sem elhanyagolható, hogy tényleg minden egyedi kívánságra odafigyelünk, mind a ruhák kapcsán, mind az egyéb kényelmi szolgáltatások kapcsán, mint például a nyitvatartási időn kívüli ügyfélfogadás.

A szalonban lévő ruhák pedig azért tűnnek ki, mert tényleg magyar termékek, egyedi darabok, tartósak, könnyen alakíthatók, és magas szintű minőséget képviselnek.

Elkeltem.hu: Mi az, amit a legjobban szeretsz a munkádban?

Evelin: Két dolgot tudnék kiemelni.
Az egyik az, hogy ez egy rendkívül kreatív foglalkozás. Az alkotási folyamat, a szépségek létrehozása egy állandó ötletgazdag gondolkodást igényel és ezt szeretem.

A másik dolog pedig az, hogy nagyon szeretem, hogy itt mindig nagyon boldog emberek vannak. Itt mindig olyan emberekkel találkozunk, akik ragyognak. Ragyog a menyasszony, mikor kiválasztja a ruhát, ragyog, amikor rá van igazítva, és természetesen ragyog az esküvő után, mikor visszahozza a ruhát.
Ehhez a ragyogáshoz mi is hozzájárulunk.

Egy kedves menyasszonyunk írta nekünk pár soros üzenetben, ami azt hiszem, jól összefoglalja, hogy miért is szeretem:  
„Csak azt tudja az ember biztosan megtartani, amit már másoknak adott.”

Ezúton is köszönjük Evelinnek azt a két órát, amit ránk szánt és ilyen részletességgel válaszolt a kérdéseinkre. További sikeres munkát és sok boldog menyasszonyt kívánunk!

Bizton állíthatjuk, hogy igen nagy élmény volt Evelinnel beszélgetni. Nem csak azért, mert egy végtelenül kedves Hölgy, hanem azért is, mert sugárzik róla, hogy nem csak ért a szakmájához, de valóban szereti is csinálni.

Menyasszonyok, Nektek pedig egy tanácsunk van: Látogassátok meg a Borostyán Esküvői Ruhaszalont Veszprémben, vagy a www.borostyaneskuvo.com oldalt, és menjetek mihamarabb Evelinhez ragyogni!

Találd meg a hozzád illő menyasszonyi ruhát!

Ne hagyd ki az Esküvői ruha témánk többi cikkét sem!

Blogunk is számtalan hasznos tartalommal vár!

5/5 - (229 szavazat)

One thought on “Borostyán Esküvői Ruhaszalon – Interjú Kiss Evelinnel

  1. Várszegi Katalin says:

    Igazán sok mindent megtudtam a szalonról. Úgy látom, hogy érdemes lesz felkeresni. Nekem is lennének igényeim de ahogy olvastam lesz rá megoldás 🙂

Hozzászólások lezárva.