Legyen az esküvői fotózás is egy életre szóló élmény!

Álomszép fotózási helyszínt keresel, ahol biztosan meseszép képek készülnek majd? A megoldás: Esküvői fotózás Tata – Agostyáni Arborétum!

Ismerd meg az Agostyáni Arborétumot

Az arborétum Agostyán község határában fekszik, Tatától alig 8 kilométernyire. Maga a hely már az 1900-as évek elején is különlegesnek számított. Ezt az Eszterházy család is felismerte, így ők kezdték el a ma már ott szinte őshonosnak nevezhető szlavóntölgyeket és vörösfenyőket betelepíteni. Ezek számítanak az ottani legöregebb fafajoknak. Azonban csak mintegy 50 évvel később, 1953-ban, az MTA (Magyar Tudományos Akadémia) által meghirdetett honosítási pályázat által kezdődött meg az újabb fafajok, virágok betelepítése.

Lépj be az Arborétumba!

A különleges, faragott székely kapun át belépve, mintha belecsöppennénk egy természetfilm kellős közepébe. A látvány magáért beszél. Láthatunk itt tulipánfákat, selyemfenyőket, duglaszokat, vasfákat és még sok-sok más lenyűgözően szép növényt. Az országban egyedülálló módon több fenyőféléből álló kisebb erdőt láthat az, aki ellátogat ide.

Esküvői fotózás Tata – Agostyáni Arborétum

Ha a nagy nap alkalmából esküvői fotózás helyszín után kutattok, akkor az Agostyáni Arborétumban tökéletes helyen jártok! Az arborétum nagyszerű helyet nyújt azok számára, akik a természetben, valóban páratlanul szép környezetben kívánják elkészíteni közös életük első fotóit.

És ne feledkezzünk meg magáról a nagy napról se!

Ha az álomesküvő számotokra olyan, ahol az igent a szabad ég alatt mondanátok, akkor szintén tökéletes lehet az arborétum számotokra.

Esküvő helyszínt foglalhattok a környéken is, ugyanakkor, előzetes egyeztetés után, arra is van mód, hogy felhúzott sátrak alatt, a természetben mondjátok ki a boldogító igent.

Az impozáns örökzöldek, virágzó cserjék, és a trillázó madarak csoda szép miliőt biztosítanak esküvői szertartások megrendezéséhez, valamint esküvői fotózáshoz.

Évszakok varázsa

Évszaktól függően mindig bámulatos látványt tud nyújtani az arborétum, így bármikorra is tervezzük az esküvői fotózást, vagy akár a jegyes fotózást, egészen biztosak lehetünk benne, hogy sem a helyszínben, sem az elkészült képekben nem fogunk csalódni.

  • Télen a hófödte és az örökzöldekkel körül ölelt táj csodás hátteret tud biztosítani az esküvői fotó alapjának. A menyasszonyi ruha hiába fehér, lélegzetelállító kontrasztot tud létrehozni, ha megfelelő beállításokat alkalmazunk.
  • Ha viszont melegebb időben szeretnétek ellőni a képeket, az év további időszakai is tökéletes alkalmat adnak erre. Még nyáron is, hála a völgy hatásának, az arborétum a legnagyobb kánikulában is kellemes, hűvös klímájú.
  • Ősszel, mikor a levelek sárgába és barnába fordulnak, majd a fák elkezdik őket elhullajtani, igazi levélszőnyeg jön létre. A csodás színkavalkád, a szikrázó napsütés, a lágy szellő mind megfelelő kellékei annak, hogy szemtanúi legyenek két lélek eggyé válásának.

Romantika a javából

A fák között megbújó tavacska – a völgyön átfutó Hidegkúti forrás vizét összegyűjtő patak útjába gátat építve két tó jött létre a kedvező éghajlat fenntartása érdekében-igazi kincs az arborétum szívében.

A tökéletes kékeszöld víztükrén megcsillanó lemenő napfény sugara még a legfagyosabb szíveket is képes megmelengetni. A naplementével a háttérben, egy mesés fehér menyasszonyi ruha és persze, az azt viselő hölgy káprázatos éke lesz az esküvői albumnak.

Így tehát nem érdemes sokáig törni a fejünket azon, miért is tökéletes helyszín az Agostyáni Arborétum. Csoda szép táj, lehengerlő környezet és mindez, itt, Magyarország északi részében megtalálható.

Ezeket a fotózási helyszíneket is szívből ajánljuk!

5/5 - (288 szavazat)