2 hónappal az esküvő előtt – már közel a cél

Gratulálok, már nagyon közel a cél! Már nem sok tennivaló van hátra! Ha aggódsz, hogy valamit elfelejtettél, vagy elakadtál a szervezésben, lássuk, mik a legfontosabb teendőid 2 hónappal az esküvő előtt!

Már nagyon közel a cél, a befektetett munka meghozza az eredményét és már csak nagyon kevés választ el életed egyik legboldogabb napjától. Még van pár fontos feladat, amiket el kell intézni, hogy az esküvő valóban olyan tökéletes legyen, ahogyan megálmodtátok.

Ruhapróbák

2 hónappal az esküvő előtt
Akár varratjátok, akár bérelitek a ruhákat, a menyasszonyi ruhát, a koszorúslányokét, és az örömanyáét, legalább két hónappal az esküvő előtt érdemes felpróbálni.

Nem érdemes kihagyni ezt a részt, hiszen a hónapok alatt változhat a súlyotok (sok hölgy kezd neki az esküvőszervezés során diétának). Egy gyors ruhapróba megfelelő alkalom, hogy méretben és formában is módosítsatok az elképzelt ruhákon.

A varratott ruhák eddig csak tervek voltak, itt az ideje a valóságban is megnézni az eredményt. Módosíthattok, kérhettek rá plusz kiegészítőket és még bőven van időtök minden javítást megcsináltatni. Így biztosan nem kell majd aggódnotok, hogy a Nagy Napra nem lesznek készen.

Ne feledkezzetek meg a vőlegényről sem. Ha számára is varrattátok az esküvői öltönyt, akkor neki is érdemes legalább 2 hónappal az esküvő előtt ellátogatni a varrodába, hogy minden ruhadarab tökéletes legyen.

Ezt olvastad már?

Kiegészítők kiválasztása

Az esküvőn viselt ruhákat igazán változatos és mutatós kiegészítőkkel dobhatjátok fel, nézelődjetek és válasszátok ki a kedvenceiteket.

2 hónappal az esküvő előttÉrdemes a ruhákat az ékszerekkel, kiegészítőkkel együtt is felpróbálni, hogy lássátok az összképet. Tartsátok szem előtt, hogy milyen ékszerek mennek a ruha mintájához, stílusához, és arra is, hogy az ékszerek harmonizáljanak a hajdísszel is.

Arról se feledkezzetek meg, milyen fehérneműt fogtok viselni a Nagy Napon. Kérjétek ki szakemberek tanácsát a boltokban, válasszatok előnyös és kényelmes darabokat.

Természetesen a kiegészítők választásánál se hagyjátok otthon a vőlegényt, hiszen ő is számos lehetőség közül válogathat, amivel földobhatja a ruháját.

Válasszatok számára egy különleges órát, vagy nyakkendőtűt, mandzsettagombot, de ha az esküvőtök tematikus, akkor témába vágó kiegészítőket is kereshettek.

Ismered a hajócsipke ékszereket? Ha nem akkor az alábbi cikkünkben megismerheted:

Házassági szerződés megkötése 2 hónappal az esküvő előtt

Ideje eldöntenetek, hogy szeretnétek-e házassági szerződést kötni. Elsőre talán idegennek és furának hangzik ennek a lehetősége is, hiszen szerelemből és nem szerződés miatt házasodtok.

Ennek ellenére érdemes elgondolkoznotok, hisz ez a szerződés nem egymás ellen, hanem egymásért készül. Adódhatnak olyan élethelyzetek, amikor jól jöhet, ha van egy ilyen szerződésetek.

Például, ha valamelyikőtök vállalkozó, bele lehet fogalmazni, hogy az esetleges tartozások, vagy csőd miatti kiadások a házastársat nem érintik, így például éppen egymás védelmében íródik a papír. Ezen kívül számos dolgot bele lehet írni.

Ha eldöntöttétek, hogy szeretnétek szerződést, vagy még hezitáltok, akkor bátran keressetek föl egy közjegyzőt, aki bővebben fel tud Titeket világosítani, és segít meghozni a végleges döntést.

Ne hagyd ki az Esküvőszervezés lépései cikksorozat többi részét sem!

 

12 hónappal az esküvő előtt

12 hónappal az esküvő előtt – vigyázz, kész, rajt! Megkérték a kezedet, de nem tudod[...]

Lássuk
11 hónappal az esküvő előtt

11 hónappal az esküvő előtt – izgalmas ugye? Rengeteg tennivaló vár Rád, kezd időben! Ha[...]

Lássuk
10 hónappal az esküvő előtt

10 hónappal az esküvő előtt – most kezdődik csak a java Elmerülsz a tennivalókban? Ha[...]

Lássuk
9 hónappal az esküvő előtt

9 hónappal az esküvő előtt – tennivalók tengere Igazán fontos döntések várnak Rád! Ha aggódsz,[...]

Lássuk
8 hónappal az esküvő előtt

8 hónappal az esküvő előtt – izgalmas tennivalók Most igazán fontos döntéseket kell hoznod! Ha[...]

Lássuk
7 hónappal az esküvő előtt

7 hónappal az esküvő előtt – fontos tennivalók Kezdenek kialakulni az esküvő részletei! Ha aggódsz,[...]

Lássuk
6 hónappal az esküvő előtt

6 hónappal az esküvő előtt – bőven akad még tennivaló Már biztosan Te is látod,[...]

Lássuk
5 hónappal az esküvő előtt

5 hónappal az esküvő előtt – fontos részletek ideje Kezd kialakulni az összkép, de még[...]

Lássuk
4 hónappal az esküvő előtt

4 hónappal az esküvő előtt – lassan minden kialakul Gratulálok, jó úton haladtok! De még[...]

Lássuk
3 hónappal az esküvő előtt

3 hónappal az esküvő előtt – jó úton haladtok Gratulálok, egyre közelebb a cél! De[...]

Lássuk
2 hónappal az esküvő előtt

2 hónappal az esküvő előtt – már közel a cél Gratulálok, már nagyon közel a[...]

Lássuk
1 hónappal az esküvő előtt

1 hónappal az esküvő előtt – a véghajrá Gratulálok, a célegyenesbe értetek! Már csak az[...]

Lássuk
5/5 - (138 szavazat)