Téged is vár egy káprázatos balatoni esküvő Balatonfüreden!

Pezsgő élet, káprázatos kilátás, tengernyi lehetőség… ez csak néhány azok közül az okok közül, ami miatt felejthetetlen élmény egy balatoni esküvő Balatonfüreden!

Ismerjük meg Balatonfüredet!

Balatoni esküvő BalatonfüredenBalatonfüred a Balaton északi partján fekvő kisváros, melyet északról a szelíd hegyek, délről a tó ölel körül. Ősi lakónegyedek, régi épületek, templomok, hangulatos szőlőskertek, parkok, vén fák adják a város csodás hangulatát, rendkívül gazdag történelmi emlékhelyekben.

Balatonfüred ismertségét nem csupán a Balaton közelsége hozta meg, hanem szénsavas forrásai és jelentős vitorláskikötője. Ma az északi part fővárosaként is ismerjük a környék egyik legrégebbi üdülőhelyét.

Nyaranta százezrek sétálnak a Balaton egyik leghíresebb sétányán, a Tagore-sétányon, melyet Rabindranath Tagore, indiai költőről neveztek el. A költő kezdeményezése nyomán számos más híresség és tudós is itt hagyta képzeletbeli lábnyomát és ültetett fát a sétány mentén: Farkas Bertalan, Gandhi, Mandelbrot, Göncz Árpád és még több tucat fontos személyiség.

Ha nem csak a pezsgő élet mozgat meg…

Balatonfüred rendkívül gazdag műemlékekben is. Itt található többek között a „nemzet csalogányának” Blaha Lujzának nyaralója, az Anna Grand Hotel, a Jókai Villa, a Pálóczi-kastély, a Gombás Kúria, és a Dőry Villa, melyek igazán szemet gyönyörködtető helyszínei a városnak és mindenképp érdemes megtekinteni őket.

A balatonfüredi hajókikötő előtt áll a Halász és a Révész szobra, mely a két ősi balatoni foglalkozást ábrázolja. A szobrokat Pásztor János készítette 1937-ben. A legenda szerint, ha megsimogatjuk a halász és a révész csizmáját, biztos, hogy újra visszatérünk a városba.

Balatoni esküvő Balatonfüreden: Ahol az esküvői álmok valóra válnak!

Balatoni esküvő Balatonfüreden
Most egy percre dőlj hátra és képzeld el…

…ahogy hófehér menyasszonyi ruhában sétálsz a smaragdszínben játszó Balaton partján, ebben a nyüzsgő városkában szinte megáll az élet és Ti csak egymásra figyeltek a szerelmeddel, miközben az esküvői fotósotok lenyűgöző képeket készít erről a felejthetetlen pillanatról.

Csodálatos ugye?

Balatoni esküvő Balatonfüreden: bármilyen elképzelhető stílusban!

Balatonfüred egy igazi ékkő az esküvői helyszínek között, ahol vitathatatlanul valóra válthatjátok álmaitokat az esküvőtökkel kapcsolatban. Lehet modern, elegáns vagy akár a bohókás, rusztikus stílus, itt biztosan megtaláljátok a számotokra tökéletes esküvői helyszínt.

A kúriák, szállodák szinte kimeríthetetlen lehetőséget biztosítanak a lagzik lebonyolítására, az esküvői vacsorák megrendezésére, vagy akár a násznép elszállásolására is. Beltéri és kültéri menyegző egyaránt megvalósítható, csodálatosan díszíthető éttermek, páratlan kertek és látkép áll a rendelkezésetekre.

De ez még nem minden!

Esküvői helyszín BalatonfüredenEgy lebilincselő álomesküvő nélkülözhetetlen része egy izgalmas esküvői fotózás is, melyre tengernyi lehetőségetek van Balatonfüreden.

Közkedvelt fényképezkedési hely a már fent említett Tagore-sétány, ahol csodálatos képek készülhetnek az ifjú párról, háttérben a Balatonnal, vagy akár a hófehér és rendkívül látványos vitorlásokkal. De ellátogathattok a híres kúriákhoz is, amelyek szintúgy páratlan hátteret biztosítanak az örök emlékű esküvői fényképekhez.

A hajók kedvelői megannyi lehetőség közül válogathatnak, hiszen a kikötőben lévő fényképezéstől kezdve, a meseszép hajókon történő szertartásig minden megvalósítható.

Természetesen nem csupán a balatoni esküvők szerelmeseinek közkedvelt helyszíne Balatonfüred. Itt minden elképzelés és álom valóra válhat, legyen szó hajós esküvőről, vízparti esküvőről vagy akár szabadtériről, csak a képzeletünk szabhat határt.

Ismerj meg több balatoni esküvő helyszínt!

Balatoni esküvő Zamárdiban

Balatoni esküvő Zamárdiban: ahol az esküvői álmok valóra válnak Zamárdi a Balaton déli partján, Somogy megyében fekvő város, mely Siófok[...]

Elolvasom
Balatoni esküvő Tihanyban

Balatoni esküvő Tihanyban: Téged is vár Tihany, a Balaton ékszerdoboza Te is olyan esküvőre vágysz, amire életetek végéig boldogan emlékeztek?[...]

Elolvasom
Balatoni esküvő Siófokon

Balatoni esküvő Siófokon: főszerepben álmaid esküvője Pezsgő élet, mediterrán hangulat és páratlan lehetőségek… ezek mind megtalálhatóak Siófokon! Ha varázslatos balatoni[...]

Elolvasom
Balatoni esküvő Keszthelyen

Mitől lesz álomszerű egy balatoni esküvő Keszthelyen? Balaton, szikrázó víztükör és csodálatos élmények, melyek garantáltan magukkal ragadnak! Ha varázslatos balatoni[...]

Elolvasom
Balatoni esküvő Balatonfüreden

Téged is vár egy káprázatos balatoni esküvő Balatonfüreden! Pezsgő élet, káprázatos kilátás, tengernyi lehetőség… ez csak néhány azok közül az[...]

Elolvasom
Balatoni esküvő Badacsonyban

Varázslatos balatoni esküvői helyszínt keresel? Balatoni esküvő Badacsonyban! Szeretnéd különleges helyszínen tartani az esküvődet? Szeretnéd, ha elsöprően nagy siker lenne[...]

Elolvasom
5/5 - (391 szavazat)