Varázslatos balatoni esküvői helyszínt keresel? Balatoni esküvő Badacsonyban!

Szeretnéd különleges helyszínen tartani az esküvődet? Szeretnéd, ha elsöprően nagy siker lenne a lagzi? Az alábbiakban bemutatjuk, mitől olyan lélegzetelállító egy Balatoni esküvő Badacsonyban!

Ismerjük meg Badacsonyt!

Balatoni esküvő BadacsonybanA Badacsony a Tapolcai-medence legmagasabb tanúhegye, a Balaton két öble közé ékelődve magasodik. Minden, amit a természetben szépnek ismerünk, csodálatosan együtt van itt, a Badacsony környékén. Mindenből ízelítőt kapunk, Balatonból, gyönyörű hegyekből, omlatag öreg várakból, napsütötte lankákból.

A badacsonyi borvidék 438 méter magas hegye, a Badacsony-hegy a Balaton parti hegyek fejedelme. Valóban méltó e névre, hiszen nagyságával és lélegzetelállító szépségével kiemelkedik hegytársai közül.

Még ha imádod is a nyüzsgő balatoni városokat, akkor is belopja magát a szívedbe a badacsonyi nyugalom.  A reggeli madárcsicsergés, az igazi, nagybetűs CSÖND, az erdők illata és a szőlőtőkék látványa mindent felülmúl, szinte megáll az idő.

Ha igazi romantikus alkat vagy…

Badacsony környéke abszolút alkalmas hely az esküvő megszervezésére. A badacsonyi Rózsa-kő, mely Kisfaludy Sándor Rózájáról kapta a nevét, roppant lenyűgöző. A kőtől vezető lépcsősoron tovább haladva a kilátóból akár órákig is gyönyörködhetünk az alattunk elterülő Balatonban, a környező hegyekben és érezhetjük, ahogy magába szippant bennünket a fenséges atmoszféra.

A badacsonyi estéknek is csodálatos hangulata van. A vitorláskikötőből nemcsak Badacsonyt csodálhatjuk meg, de az épp szemközt fekvő Fonyódot is. Este a sétány megtelik élettel, zenével, a hangulat eszményi és garantáltan magával ragad.

A badacsonyi boroknak nincs párja

A remek, zamatos borok titka többek között a szubmediterrán mikroklíma és a bazaltos talaj. A közel 2000 éves borvidéken a jellegzetes, karakteres ízű, badacsonyi kéknyelű kizárólag a környéken készül, az olaszrizling is egy igazi helyi jellegzetesség, magas magnéziumtartalmának köszönhetően egészségvédő hatása is van.

Balatoni esküvő Badacsonyban! Szervezd esküvődet Badacsonyba és életre szóló élményed lesz!

Badacsonyi esküvő helyszínBámulatos esküvői helyszín Badacsony, akár szabadtéren ünnepelnétek a menyegzőtöket, akár helyi szolgáltatók helyszínei közül választanátok, garantáltan szemkápráztató kilátás tárul elétek. Ebben a festői környezetben páratlan, természetközeli esküvői fényképek készülhetnek, melyek megőrzik a Nagy Nap emlékeit.

Vérpezsdítő, kalandos, hajós esküvő? Igen!

Ha te is hajók kedvelőinek táborát erősíted, akkor rengeteg lehetőséged van, kezdve a hajókikötőben lévő fényképezéstől egészen a meseszép hajókon történő szertartásig, melyek egészen biztosan életre szóló élménnyé lesznek a lagzi után is.

A balatoni esküvők szerelmeseinek közkedvelt helyszíne Badacsony. Itt minden elképzelhető, legyen szó hajós esküvőről, vízparti esküvőről vagy szabadtéri lagziról.

Bámulatos helyszínek várnak, akár a modern esküvők kedvelője vagy, akár a rusztikusabb, vintage stílusú esküvőt részesíted előnyben. A vendéglőkben segítőkész, barátságos fogadtatás vár, felséges borok kóstolására van lehetőség, és igazi Balaton parti étel specialitásokat választhatsz az esküvői vacsorára, melyek külön külön is remek élmények, de így együtt felejthetetlenné teszik életed Nagy Napját.

Egy badacsonyi esküvő már a szervezésekor is belopja magát a szívedbe, a vendégek is tűkön ülve várják majd, álmaid pedig garantáltan valóra válnak ezen a mesébe illő helyszínen.

Ismerj meg több balatoni esküvő helyszínt!

Balatoni esküvő Zamárdiban

Balatoni esküvő Zamárdiban: ahol az esküvői álmok valóra válnak Zamárdi a Balaton déli partján, Somogy megyében fekvő város, mely Siófok[...]

Elolvasom
Balatoni esküvő Tihanyban

Balatoni esküvő Tihanyban: Téged is vár Tihany, a Balaton ékszerdoboza Te is olyan esküvőre vágysz, amire életetek végéig boldogan emlékeztek?[...]

Elolvasom
Balatoni esküvő Siófokon

Balatoni esküvő Siófokon: főszerepben álmaid esküvője Pezsgő élet, mediterrán hangulat és páratlan lehetőségek… ezek mind megtalálhatóak Siófokon! Ha varázslatos balatoni[...]

Elolvasom
Balatoni esküvő Keszthelyen

Mitől lesz álomszerű egy balatoni esküvő Keszthelyen? Balaton, szikrázó víztükör és csodálatos élmények, melyek garantáltan magukkal ragadnak! Ha varázslatos balatoni[...]

Elolvasom
Balatoni esküvő Balatonfüreden

Téged is vár egy káprázatos balatoni esküvő Balatonfüreden! Pezsgő élet, káprázatos kilátás, tengernyi lehetőség… ez csak néhány azok közül az[...]

Elolvasom
Balatoni esküvő Badacsonyban

Varázslatos balatoni esküvői helyszínt keresel? Balatoni esküvő Badacsonyban! Szeretnéd különleges helyszínen tartani az esküvődet? Szeretnéd, ha elsöprően nagy siker lenne[...]

Elolvasom
5/5 - (401 szavazat)