Ismerjétek meg a Bree Virág esküvői dekorációit, Brigit és a motiváló szellemiséget, aminek egyvelegeként bámulatos dekorációtok lesz a Nagy Napra!

A napokban Kiss Brigivel, a Bree Virág megálmodójával beszélgettem. Számos kérdésemre választ kaptam és bekukkanthattam ebbe a varázslatos világba és szolgáltatásba, amivel Brigi várja a Jegyespárokat.

Bree Virág: Esküvői virágdekoráció

Hogyan kezdődött a karriered? Miért éppen virágokkal dolgozol?

Már kiskoromban ezt mondogattam a szüleimnek, – tudom elég sablonos:) – hogy virágokkal szeretnék foglalkozni, ha nagy leszek. Ők meg komolyan vették, és így lett.

A virág valahogy mindig jelen volt az életemben, ha épp nem a szakmában dolgoztam, akkor is igyekeztem, hogy valamennyire jelen legyen a mindennapjaimban. Minden munkahelyem picit hozzátett, hogy egyszer belevágjak a saját vállalkozásba, úgyhogy így született meg évekkel ezelőtt a Bree Virág.

Ez valóban egy életre szóló szerelem! Mióta foglalkozol hivatásszerűen virágdekorációkkal?

Virágkötőként már lassan kb. 10 év szakmai tapasztalatom van, a saját vállalkozás keretein belül pedig pár éve.

Számos szolgáltatással várod a Hozzád érkező Jegyespárokat, de meséld el azoknak, akik még nem ismernek, mikből válogathatnak!?

Ez egy nehéz kérdés, ugyanis kb. minden esküvő után bővül a szolgálatatásaim köre, mert szeretek minden kívánságot teljesíteni, és így mindig új helyzetekbe kerülök. De ha fel kéne sorolom – talán a teljesség igénye nélkül – az alábbiak: teljes virágdekoráció, textil dekorációk, fénydekorációk, virágfal, eszközbérlés, és minden ami még kapcsolódhat valamilyen formában a dekorációhoz.

Milyen egyéb, nem esküvővel kapcsolatos szolgáltatásaid vannak?

Az esküvőkön kívül, bármilyen volumenű rendezvény virágdekorációját, komplex belső terek dekorálását (vágott, cserepes, tartós virágdekorációk, heti/havi/szezonális rendszerességgel), csokrok és egyéb installációk készítését vállalom.
Bree Virág: Esküvői virágdekoráció

Egy esküvő dekorálása biztosan hatalmas munka! Egyedül dolgozol, vagy van segítséged?

Általában egyedül, de ha a megrendelés igényli, akkor van segítségem.

Országosan vállalsz megbízásokat?

Országosan vállalok. Ez mindig megrendelő és megrendelés függvénye, mert csak akkor vállalom el, ha tudom azt a minőséget garantálni, amit elvárok magamtól. De jelenleg is a Danubius Health Spa Resort Sárvár szállodába rendszeresen viszek dekorációt, szóval a távolság tényleg nem akadály.

Az esküvő tervezett dátuma előtt mennyivel érdemes Téged felkeresni, hogy legyen szabad időpontod?

Jó kérdés, nincs rá recept. Szerintem ez a pártól függ, hogy mennyire előre szeretnek mindent megtervezni.

Hogyan zajlik, mi a menete, ha valaki Téged szeretne felkérni a dekoráció elkészítéséhez?

Küld egy e-mailt, vagy felhív telefonon, és utána felveszem Vele a kapcsolatot. Találkozunk személyesen, vagy skypeolunk, vagy telefonon/e-mailben egyeztetünk, hogy van-e konkrét kész elképzelés vagy a tervezésben is kell segítség. Utána elindul a munka – ajánlatok, képek, árak, ötletelés, minden ami kell, aztán egyszer csak összeáll az egész, utána pedig az esküvő napján valósággá válik.

Bree Virág: Esküvői virágdekoráció

Egészen rendkívüli hivatásod van, mely mindig megújulást igényel. Mi motivál, mi inspirál Téged minden nap?

Egyszerűen csak szeretem a munkám, hisz ez a második szerelmem! Így könnyű mindennap motiváltnak lenni.

Az általad nyújtott szolgáltatások, nem csupán dekorációk. Milyen szellemiség lakozik a Bree Virág mögött?

Szeretném azt hinni, hogy a virágdekoráció amit készítek, bármilyen alkalomra és volumenben, valakire hatással van, és jobbá teszi a napját valamilyen formában.

Ezért is fontos nekem, hogy a megtervezéstől a megvalósításig minden lépést nyomonkövessek.

Hány esküvőn dekoráltál eddig? Van igazán emlékezetes esküvőd?

Nem tudok pontos számot mondani Neked, sokat és nagyon sokfélét. Mindegyik emlékezetes valamiért, volt ahol a dekorációt imádtam, mert tele volt új kihívással, de nem tudnék kiemelni egyet sem.

Készítesz extrém virágdekorációkat is?

Persze:) bár, kinek mi az extrém, de igen, igyekszem minden kérést megvalósítani.

Mivel vagy Te más, miben nyújtasz többet, mint más dekoratőr?

Nagyon sok szuper dekoratőr van jelenleg, mindenki másban jó. Nekem számít, hogy személyes kontakt legyen a megrendelőimmel, és igyekszem az első pillanattól az utolsóig maximálisan nyomon követni a megrendelést. Valamint szeretek azoknak is segíteni, akik teljesen tanácstalanok, hogy milyen dekorációra is van szükségük, hisz ez is egy külön szakma.Brigi, nagyon szépen köszönöm az interjút, a mindenre kiterjedő válaszaidat és további nagyon sok szép virágot és boldog Jegyespárt kívánok Neked!

Kedves Jegyespárok! Keressétek bátran Brigit a honlapján, ha esküvői virág dekorációról van szó!

Garantáltan mindenkinek tátva marad a szája!

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

5/5 - (299 szavazat)