Fiatalos, elszánt és kreatív esküvőszervezőt kerestek? Akkor Kadorka Weddings!

A héten Szinovszki Dórával, a Kadorka Weddings megálmodójával interjúztam, aki örömmel mutatkozott be az elkeltem.hu-nak és Nektek is! Dóra nem csak az esküvőtök megszervezésében nagy segítség, de akár a lánybúcsút vagy a legénybúcsút is a gondjaira bízhatjátok!

Kadorka Weddings: Szinovszki Dóra esküvőszervező

Mióta foglalkozol esküvőszervezéssel?

Rendezvényszervezéssel már több mint három éve foglalkozom, az esküvők világába azonban a tavalyi évben csöppentem bele.

Az esküvőszervezésen kívül mivel foglalkozol még? Milyen szolgáltatásaid vannak?

Lány- és legénybúcsú szervezés, különböző rendezvények, előadások, céges összejövetelek megszervezése, valamint esküvői koordinátorként is kaptam már felkérést.

Mint esküvőszervező miben segítesz a pároknak?

Ez mindig a pár igényétől függ. Valakik szeretnék, ha a teljes szervezést levenném a vállukról, és vannak, akik csak a helyszínen szeretnék, ha valaki kézben tartaná a nagy napot.

Akadnak olyanok is, akik csak tanácsot kérnek, vagy szertartásvezetőt keresnek. Ezeket természetesen mind tudom vállalni. Adott esetben pedig a dekoráció kitalálásában is tudok segíteni.
Kadorka Weddings: Szinovszki Dóra esküvőszervező

Hogyan zajlik, mi a menete a Veled való esküvőszervezésnek? Milyen lépései vannak a szervezésnek?

Legyen szó teljes szervezésről, vagy helyszíni koordinációról mindig egyszemélyes találkozással, megbeszéléssel kezdünk.

Itt a pár elmondja az elképzeléseit, hogy mi az, ami esetleg már megvan, és elkezdjük a közös munkát.

Három olyan alapvető dolog van, amivel kezdeni kell: a dátum, a helyszín, és a budget. Ez a három dolog befolyásolja az összes többi teendőt.

Ha teljes szervezésről van szó, segítek a párnak megtalálni és kiválasztani a megfelelő szolgáltatókat, leszervezem velük a találkozókat, ha szükséges, bejárom velük a helyszínt, akár többször is.

Ütemtervet, költségvetést készítek, illetve a nagy nap előtt 1-2 héttel részletes forgatókönyvet dolgozok ki.

A helyszínen már reggel, extrémebb esetben előző nap ott vagyok, irányítom a szolgáltatókat, és ceremóniamester vagy vőfély hiányában a násznépet is, ügyelve arra, hogy az ifjú pár tényleg csak életük legszebb napjával legyen elfoglalva.

Mennyi idővel a kitűzött dátum előtt érdemes Téged felkeresni, hogy legyen szabad időpontod? Mennyire vagy betáblázva?

Igazából akár pár héttel az esküvő előtt is felkereshetnek, a helyszíni koordinációban lehet, hogy tudok segíteni, amennyiben az időpont még szabad. Ideális esetben teljes szervezés esetén legalább fél évvel előtte érdemes elkezdenünk a közös munkát.
Kadorka Weddings: Szinovszki Dóra esküvőszervező

Mit szeretsz a legjobban a szakmádban? Mik a legszebb részei az esküvők megszervezésének?

Leginkább úgymond a terepen szeretek lenni, ez minden típusú rendezvény esetén így van. A helyszínen pörögni, látni az előzetes munka megszületését a legizgalmasabb rész.

Ezen kívül az a legjobb, amikor a teljesen egymásra tudunk hangolódni a Párral, úgymond fél szavakból megértem, hogy mit szeretnének.

Nagyon felemelő érzés, amikor olyat tudok nekik mondani, amire nem is gondoltak és mégis teljesen beleillik a koncepciójukba, vagy olyan amire nem gondoltak, és nem lenne jól szervezett anélkül az esemény.

Ilyenkor érzem igazán legitimnek a szolgáltatásom.

Extrém esküvőket is vállalsz? (Extrém helyszínen vagy extrém ötlet alapján)

Még nem volt ilyen felkérésem, de nagyon szívesen vállalnék egy ilyen kihívást.

Milyen jótanácsaid vannak a Jegyespároknak? Hogyan kezdjék a szervezést, milyen hibákat ne kövessenek el?

Az egyik legtöbbször elhangzó tanácsom az, hogy ne bízzunk rá nagyon komoly felelősséget az esküvővel kapcsolatban közeli rokonra vagy barátra. Furcsa konfliktusokhoz vezethet, illetve így az illető nem tud igazán részt venni az eseményen.

Egyedül dolgozol vagy van segítséged?

A dekorációban van segítségem, egyébként egyedül dolgozom.

Ma már rengeteg esküvőszervező van, plusz a ceremóniamesterek, szertartásvezetők is segítenek a pároknak a szervezésben… Mivel tudsz Te többet adni, kitűnni a többiek közül?

Épp egy olyan projekten dolgozom, ahol a párok nem csak esküvőszervezői szolgáltatást, hanem párkapcsolati tanácsadást is igényelhetnek, hiszen (bár manapság nagy a házasodási kedv) sokan nehezen lépik meg ezt a lépést, annak ellenére, hogy szeretik egymást, és akár együtt is élnek évek óta. Ezt természetesen pszichológusok bevonásával képzelem el, reméljük, ez még idén megvalósul.

Köszönjük szépen Dórának a közös munkát, az interjút és további nagyon sikeres munkát kívánunk!

Kedves Jegyespárok! Keressétek bátran a Kadorka Weddings-et, Dórát és szervezzétek meg álmaitok esküvőjét!

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

5/5 - (267 szavazat)