Szeretnél valami “ultrakirály” szórakozást az esküvődre? Akkor a Snappy Photobox pont Neked való!

A héten Jurás Ákossal, a Snappy Photobox megalkotójával beszélgettem, mely során Ákos beavatott minden részletbe a Snappyvel kapcsolatban! Megmondom őszintén, én simán megismételném az esküvőmet, hogy bérelhessek egy Snappy fotoautomatát!

Snappy Photobox fotóautomata esküvőre

Mi is az a Snappy Photobox? Mitől egyedi?

A Snappy valójában egy modern fotóautomata, ami fotós beavatkozása nélkül készít vidám képeket a vendégekről, amit azonnal ki is nyomtat a helyszínen.

A Snappy azért született meg, hogy önfeledt vidám képek készüljenek, és soha nem látott vicces képekkel legyenek tele a fotóalbumok.

A Snappy Photobox egyediségét legjobban az jellemzi, hogy teljes egészében jómagam terveztem és készítettem el.

Tudtam, hogy létezik egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb megoldás is. Viszont felhasználtam a több mint 10 éves esküvői fotós tapasztalatomat, pontosan láttam, hogy milyen igényeket kellene kielégítenie a fotóautómatának.

Ezt követően megalkottam a saját gépemet, amit felvérteztem profi eszközökkel, és egy egyedi arculattal. Ez mostanra -majd 3év alatt- mint stabil márka tör előre.

Hogyan kell elképzelni egy ilyen gépet? Mennyire fog kilógni az esküvő dekorációjából?

Az egyedi tervezésnek köszönhetően, egy olyan modern, letisztult külsővel rendelkezik a Snappy, ami bármilyen elegáns eseményen megállja a helyét!

Ez döntő tényező volt a tervezés fázisában, a külső kinézetét tekintve. Vizuálisan egy olyan egyszerű és modern külsővel láttam el a Snappyt, ami bármilyen esküvői környezetbe könnyen beilleszthető. Ezért egy letisztult fehér külsőt kapott, ami teljes egészében átvilágítható, így bármilyen színben elérhető, amit akár az esküvői dekor színvilágához is tudunk igazítani.

Mennyire bonyolult a használata? A nagymamám is megbirkózik majd vele a lagzin?

Snappy Photobox fotóautomata esküvőreA használata pofon egyszerű. Ahogy a kérdésben is szerepel egy nagymama is képes használni.

Mind összesen egyetlen érintésre van szükség az érintő monitoron és a teljes folyamat végtelenül egyszerűen végigmegy automatikusan, aminek a végén szintén automatikusan kinyomtatódik a fotó is.

Honnan jött az ötlet a Snappy Photobox megalkotásához?

Több mint 10 éve esküvő fotósként dolgozom, ez szolgáltatott egy biztos alapot és kellő szeretetet ebben a szép szakmában.

Régebben az esküvők alkalmával kihelyezett műtermet is biztosítottam az esküvőkre és, hogy ezeket új munkatárs bevonása nélkül tudjam üzemelni, elkezdtem egy állványra helyezett fényképező és egy távkioldó segítségével automatizálni. Később ez lett tovább fejlesztve és modernizálva.

Milyen árban van az automata bérlése? Az esküvő tervezett dátuma előtt mennyi idővel kell Titeket felkeresni, hogy legyen bérelhető gép? Hány automatátok van?

Mára már büszkén jelenthetem hogy 5 Snappyvel dolgozunk, annak érdekében hogy maximálisan kitudjuk szolgálni a növekvő igényeket. Ennek köszönhetően még egy megkeresésre sem kellett nemet mondanunk.

A Snappy szolgáltatása jelenleg kevéssel százezer forint felett már elérhető, négy órás időintervallumban, korlátlan nyomtatással, egyedi grafikával és egy folyamatos asszisztens felügyelettel.

Megkeresni érdemes minél előbb minket is, ahogyan más szolgáltatókkal is tennék. Jellemzően 7-9 hónappal az esküvő előtt keresnek meg a párok.

Ti szállítjátok a lagzi helyszínére és onnan el a gépet?

Természetesen. A bérlés úgy néz ki, hogy a kedves pár határozza meg mindig a fotózás kezdő időpontját, mivel egy géppel egy este egy helyszínre érkezünk ki.

A kezdő időpont előtt egy órával korábban megérkezünk és beállítjuk a gépet, azt követően a megbeszélt időpontban startolunk. A munkánk végeztével el is szállítjuk a Snappy-t.

A helyben nyomtatott képeken kívül van lehetőség online is megőrizni a képeket?

Erre két mód is van. A vendégek online azonnal elküldhetik maguknak a fotókat az érintő kijelzőn keresztül, amit pillanatok alatt már meg is nézhetnek a telefonjukon. Illetve a munkánk végeztével az ifjú pár pedig offline is megkapja az összes fotót tőlünk egy egyedi pendrive-on.

Milyen esküvőkre ajánlanátok a Snappy-t? Milyen kreatív célokra használhatók a képek lagzi közben?

Snappy Photobox fotóautomata esküvőreJellemzően 80 fő felett lehet érdemes kihasználni a Snappyt, de kis létszámnál is működőképes a történet. Az eddigi legkisebb esküvőnk 40 fős volt és szuperül teljesített, imádta a pár és a násznép is.

100 fő fölött a 4órás időtartam már maximálisan szünet nélkül szokott üzemelni. 150 fő fölött már el lehet gondolkodni a hosszabb időtartamon is.

Az esküvő stílusa, helyszíne, hangulata nem fogja determinálni, hogy nekünk van-e létjogosultságunk. Ha az ifjú pár szeretne egy fiatalos újdonságot, jó hangulatot és emléket kínáló szolgáltatást az esküvőjükre, akkor ott a helyünk.

A kinyomtatott fotók pedig számtalan lehetőséget kínálnak.

Első körben, mint köszönő ajándék használhatják a párok, amin akár róluk is lehet egy kép fixen. Továbbá bevezettünk egy új szolgáltatást, most már ezen képek hűtőmágnesként is funkcionálhatnak a helyszínen ráragasztott mágneseknek köszönhetően.

Illetve készítünk még egyedi ültetőkártyákat is, amibe beilleszthetőek az általunk kinyomtatott fotók. Ezek egyrészt keretként szolgálnak, amiben otthon azonnal kitehetők a képek a polcra, másrészt megvédik a képet és biztonságosan elvihető a köszönő ajándék, az ültetőkártyával együtt.

Mindemellett a legkedveltebb extra szolgáltatásunk, a SnapBook vendégkönyvünk, amikor is a duplán kinyomtatott képek közül az egyik a vendégé marad, a második példányt pedig rögtön beragaszthatják egy vendégkönyvbe és írhatnak hozzá. Ez pedig az ifjú párnak lesz egy gyönyörű örök emlék.

Vannak extra szolgáltatások is, amik a gép bérlése mellett igénybe vehetőek?

Snappy Photobox fotóautomata esküvőreIgen, a fent említett SnapBook vendégkönyv, a SnapMagnet hűtőmágnes, és a SnapHolder képtartó.

Esküvőkön kívül milyen alkalmakra, rendezvényekre ajánlanád a Snappy-t?

Az esküvők mellett nagyon sok céges rendezvényre is igénylik a Snappyt. Céges évnyitó- évzáró partikra és céges családi napokra. Emellett nagyobb volumenű privát családi ünnepekre is.

Van még valami, amit elmondanál? Jövőbeli tervek? Újdonságok?

Tervek, célok mindig vannak. Szeretünk előre tervezni és szüntelenül fejleszteni. Jelenleg automatizáljuk a rendszereinket is, hogy hiba nélkül tudjuk teljesíteni a megrendeléseket, a növekvő megkeresések mellett is.

Ha Te is szeretnél ilyen különleges szórakozási lehetőséget az esküvődre, mint a Snappy automata, akkor keresd fel Ákost minél hamarabb és bérelj egy gépet Te is! Bővebb információt találsz az árakról a Snappy weboldalán vagy vedd fel a kapcsolatot a Snappy-vel Esküvői szolgáltatók menüpontunk alatt!

Ha pedig tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani barátaiddal is, nehogy lemaradjanak egy ilyen király lehetőségről!

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

5/5 - (398 szavazat)