Szeretnél valami „ultrakirály” szórakozást az esküvődre? Akkor a Snappy Photobox pont Neked való!

A héten Jurás Ákossal, a Snappy Photobox megalkotójával beszélgettem, mely során Ákos beavatott minden részletbe a Snappyvel kapcsolatban! Megmondom őszintén, én simán megismételném az esküvőmet, hogy bérelhessek egy Snappy fotoautomatát!

Snappy Photobox fotóautomata esküvőre

Mi is az a Snappy Photobox? Mitől egyedi?

A Snappy valójában egy modern fotóautomata, ami fotós beavatkozása nélkül készít vidám képeket a vendégekről, amit azonnal ki is nyomtat a helyszínen.

A Snappy azért született meg, hogy önfeledt vidám képek készüljenek, és soha nem látott vicces képekkel legyenek tele a fotóalbumok.

A Snappy Photobox egyediségét legjobban az jellemzi, hogy teljes egészében jómagam terveztem és készítettem el.

Tudtam, hogy létezik egyszerűbb, gyorsabb, olcsóbb megoldás is. Viszont felhasználtam a több mint 10 éves esküvői fotós tapasztalatomat, pontosan láttam, hogy milyen igényeket kellene kielégítenie a fotóautómatának.

Ezt követően megalkottam a saját gépemet, amit felvérteztem profi eszközökkel, és egy egyedi arculattal. Ez mostanra -majd 3év alatt- mint stabil márka tör előre.

Hogyan kell elképzelni egy ilyen gépet? Mennyire fog kilógni az esküvő dekorációjából?

Az egyedi tervezésnek köszönhetően, egy olyan modern, letisztult külsővel rendelkezik a Snappy, ami bármilyen elegáns eseményen megállja a helyét!

Ez döntő tényező volt a tervezés fázisában, a külső kinézetét tekintve. Vizuálisan egy olyan egyszerű és modern külsővel láttam el a Snappyt, ami bármilyen esküvői környezetbe könnyen beilleszthető. Ezért egy letisztult fehér külsőt kapott, ami teljes egészében átvilágítható, így bármilyen színben elérhető, amit akár az esküvői dekor színvilágához is tudunk igazítani.

Mennyire bonyolult a használata? A nagymamám is megbirkózik majd vele a lagzin?

Snappy Photobox fotóautomata esküvőreA használata pofon egyszerű. Ahogy a kérdésben is szerepel egy nagymama is képes használni.

Mind összesen egyetlen érintésre van szükség az érintő monitoron és a teljes folyamat végtelenül egyszerűen végigmegy automatikusan, aminek a végén szintén automatikusan kinyomtatódik a fotó is.

Honnan jött az ötlet a Snappy Photobox megalkotásához?

Több mint 10 éve esküvő fotósként dolgozom, ez szolgáltatott egy biztos alapot és kellő szeretetet ebben a szép szakmában.

Régebben az esküvők alkalmával kihelyezett műtermet is biztosítottam az esküvőkre és, hogy ezeket új munkatárs bevonása nélkül tudjam üzemelni, elkezdtem egy állványra helyezett fényképező és egy távkioldó segítségével automatizálni. Később ez lett tovább fejlesztve és modernizálva.

Milyen árban van az automata bérlése? Az esküvő tervezett dátuma előtt mennyi idővel kell Titeket felkeresni, hogy legyen bérelhető gép? Hány automatátok van?

Mára már büszkén jelenthetem hogy 5 Snappyvel dolgozunk, annak érdekében hogy maximálisan kitudjuk szolgálni a növekvő igényeket. Ennek köszönhetően még egy megkeresésre sem kellett nemet mondanunk.

A Snappy szolgáltatása jelenleg kevéssel százezer forint felett már elérhető, négy órás időintervallumban, korlátlan nyomtatással, egyedi grafikával és egy folyamatos asszisztens felügyelettel.

Megkeresni érdemes minél előbb minket is, ahogyan más szolgáltatókkal is tennék. Jellemzően 7-9 hónappal az esküvő előtt keresnek meg a párok.

Ti szállítjátok a lagzi helyszínére és onnan el a gépet?

Természetesen. A bérlés úgy néz ki, hogy a kedves pár határozza meg mindig a fotózás kezdő időpontját, mivel egy géppel egy este egy helyszínre érkezünk ki.

A kezdő időpont előtt egy órával korábban megérkezünk és beállítjuk a gépet, azt követően a megbeszélt időpontban startolunk. A munkánk végeztével el is szállítjuk a Snappy-t.

A helyben nyomtatott képeken kívül van lehetőség online is megőrizni a képeket?

Erre két mód is van. A vendégek online azonnal elküldhetik maguknak a fotókat az érintő kijelzőn keresztül, amit pillanatok alatt már meg is nézhetnek a telefonjukon. Illetve a munkánk végeztével az ifjú pár pedig offline is megkapja az összes fotót tőlünk egy egyedi pendrive-on.

Milyen esküvőkre ajánlanátok a Snappy-t? Milyen kreatív célokra használhatók a képek lagzi közben?

Snappy Photobox fotóautomata esküvőreJellemzően 80 fő felett lehet érdemes kihasználni a Snappyt, de kis létszámnál is működőképes a történet. Az eddigi legkisebb esküvőnk 40 fős volt és szuperül teljesített, imádta a pár és a násznép is.

100 fő fölött a 4órás időtartam már maximálisan szünet nélkül szokott üzemelni. 150 fő fölött már el lehet gondolkodni a hosszabb időtartamon is.

Az esküvő stílusa, helyszíne, hangulata nem fogja determinálni, hogy nekünk van-e létjogosultságunk. Ha az ifjú pár szeretne egy fiatalos újdonságot, jó hangulatot és emléket kínáló szolgáltatást az esküvőjükre, akkor ott a helyünk.

A kinyomtatott fotók pedig számtalan lehetőséget kínálnak.

Első körben, mint köszönő ajándék használhatják a párok, amin akár róluk is lehet egy kép fixen. Továbbá bevezettünk egy új szolgáltatást, most már ezen képek hűtőmágnesként is funkcionálhatnak a helyszínen ráragasztott mágneseknek köszönhetően.

Illetve készítünk még egyedi ültetőkártyákat is, amibe beilleszthetőek az általunk kinyomtatott fotók. Ezek egyrészt keretként szolgálnak, amiben otthon azonnal kitehetők a képek a polcra, másrészt megvédik a képet és biztonságosan elvihető a köszönő ajándék, az ültetőkártyával együtt.

Mindemellett a legkedveltebb extra szolgáltatásunk, a SnapBook vendégkönyvünk, amikor is a duplán kinyomtatott képek közül az egyik a vendégé marad, a második példányt pedig rögtön beragaszthatják egy vendégkönyvbe és írhatnak hozzá. Ez pedig az ifjú párnak lesz egy gyönyörű örök emlék.

Vannak extra szolgáltatások is, amik a gép bérlése mellett igénybe vehetőek?

Snappy Photobox fotóautomata esküvőreIgen, a fent említett SnapBook vendégkönyv, a SnapMagnet hűtőmágnes, és a SnapHolder képtartó.

Esküvőkön kívül milyen alkalmakra, rendezvényekre ajánlanád a Snappy-t?

Az esküvők mellett nagyon sok céges rendezvényre is igénylik a Snappyt. Céges évnyitó- évzáró partikra és céges családi napokra. Emellett nagyobb volumenű privát családi ünnepekre is.

Van még valami, amit elmondanál? Jövőbeli tervek? Újdonságok?

Tervek, célok mindig vannak. Szeretünk előre tervezni és szüntelenül fejleszteni. Jelenleg automatizáljuk a rendszereinket is, hogy hiba nélkül tudjuk teljesíteni a megrendeléseket, a növekvő megkeresések mellett is.

Ha Te is szeretnél ilyen különleges szórakozási lehetőséget az esküvődre, mint a Snappy automata, akkor keresd fel Ákost minél hamarabb és bérelj egy gépet Te is! Bővebb információt találsz az árakról a Snappy weboldalán vagy vedd fel a kapcsolatot a Snappy-vel Esküvői szolgáltatók menüpontunk alatt!

Ha pedig tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani barátaiddal is, nehogy lemaradjanak egy ilyen király lehetőségről!

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

Így válaszd ki a tökéletes magassarkút az esküvődre!

Az esküvőszervezés során minden részletnek tökéletesnek kell lennie, így a menyasszonyi cipő kiválasztása sem lehet kivétel. Ez a kis cipő[...]

5 hiba, amit a menyasszonyok mindig elkövetnek

Minden menyasszony, aki akár csak egy órát is eltöltött már az esküvőjének szervezésével, tudja, hogy a nagy nap megtervezése igen[...]

Hogyan találjuk meg a tökéletes esküvői cipőt? Gyakorlati útmutató

Az esküvői cipő minden menyasszony és vőlegény öltözékének szerves részét képezi. Bár a hölgyek esetben legtöbbször a ruha alatt rejtőzködnek,[...]

Esküvőszervezés stresszmentesen: Így ne bolondulj meg!

Az esküvőszervezés izgalmas és emlékezetes időszak lehet az életedben, de sajnos gyakran együtt jár vele a hatalmas stressz is. A[...]

10 esküvői ruhavásárlási illemszabály, amit minden menyasszonynak tudnia kell

Az esküvőszervezési folyamatnak az egyik legfontosabb és legizgalmasabb része az esküvői ruha megtalálása. A legjobb tervezők által készített részletgazdag darabok[...]

Tökéletes választás az örök szerelem megpecsételéséhez: Mesterséges gyémánt jegygyűrűk az ARTIDIA-tól

Számos hiedelem él az emberek tudatában a mesterséges és természetes gyémántokkal kapcsolatban, ami nemcsak az áruk, hanem a tartósságuk szempontjából[...]

Egy fénykép többet mond ezer szónál! A Gofoto-val örök emlék lesz az esküvői fotózás!

Az esküvői fotózás hihetetlen élmény, hát még az elkészült képek. A képek, melyek történetet mesélnek el; egy szerelem, egy esküvő,[...]

Hogyan illesztheted az alakodhoz a férfi esküvői nadrág szabását?

A férfi esküvői ruhatárából nem hiányozhat a jól illeszkedő öltönyön és az elegáns, minőségi cipőkön kívül az alkalomhoz illő esküvői[...]

Esküvői csokor kiválasztása lépésről lépésre

A szépség a részletekben rejlik, és a menyasszonyi csokor egy olyan esküvői részlet, amelyre érdemes figyelmet fordítani. Bármilyen egyszerűnek is[...]

Budapesten kötötték a legtöbb házasságot 2022-ben

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai alapján Budapesten kötötték a legtöbb házasságot a tavalyi évben. Összesen 10.420 esküvő történt. Budapestet[...]

Szükséges rossz vagy biztonsági háló a házassági szerződés?

Bár az esküvőszervezés időszakában, mikor úszik az ember a szerelem rózsaszín tengerében, a legvadabb rémálmainkban sem merül fel a válás[...]

Milyen a tökéletes lánykérő gyűrű? Erre figyelj az eljegyzési gyűrű kiválasztásakor!

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása egy férfi életének egyik legfontosabb pillanata. Azonban a döntést megelőzi az agyalással és kérdezősködéssel jócskán megtöltött[...]

Elegáns férfi öltözet esküvőre – Figyelj a hózentróger viselés szabályaira!

Mi a közös Šurdában, Zsákos Bilbóban, a Keresztapában és Larry Kingben? Kedvenc kiegészítőjük a hózentróger! Te próbáltad már? A sokadik[...]

Ezért lesz a te gyűrűd az esküvőtök sztárja!

Nem kell húszkarátos gyémántot viselned azért, hogy felfigyeljenek a gyűrűdre a vendégek. Az esküvő napján szinte mindenki a menyasszonyt figyeli.[...]

Jó shape-ben az esküvődön

Szeretnéd a legjobb formádat hozni a nagy napon? Vagy még az eljegyzés előtt álltok és azzal szeretnél jó benyomást kelteni[...]

Esküvő a szabadban: Nagyszerű tippek és mesés ötletek

Egy esküvő a szabadban – a legtöbb ifjú pár számára biztosan a legszebb álom. De melyek azok a lehetőségek, amelyek[...]

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő”

Esküvő otthon a kertben, avagy „karanténesküvő” A szabadtéri esküvők mindig is népszerűek voltak, de az otthon, a saját kertben tartott[...]

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek

Hani Design esküvői meghívók és fotó díszkönyvek Vidák Annamária vagyok, a Hani Design megálmodója. 2015 óta készítek Fotó Díszkönyveket, 2019[...]

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék a szülőknek

Kreatív szülőköszöntő ajándék ötletek: élményajándék az örömszülőknek Valami igazán kreatív szülőköszöntő ajándékkal szeretnétek meglepni szüleiteket a Nagy Napon? Azon gondolkoztok,[...]

A legnépszerűbb esküvői kellékek egyike: a chiavari szék

Magyarországon a legnépszerűbb esküvői kellékek közé tartoznak a chiavari székek Elegáns, könnyű, stabil, megfizethető – ezek a tulajdonságok egyaránt illenek[...]

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz!

Esküvői zenekart keresel? Íme 10+1 tipp, hogyan válassz! Abban bizonyára mindenki egyetért, hogy a lakodalom egyik legfontosabb része a jó[...]

Hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt?

Benned is felmerült a kérdés, hogyan szervezd át az esküvődet a Covid miatt? A koronavírus tavaszi, első hulláma rengeteg esküvőnek[...]

Bohókás esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvője

Bohókás, természetközeli esküvő Portugáliában: Anett és István meglepetés esküvőjének története Egy egyszerűbb esküvőt megszervezni is hónapok elfoglaltsága. Mire a megfelelő[...]

Esküvői virágdekoráció: mit, hogyan, mennyiért?

Tudj meg mindent az esküvői virágdekorációról! Szeretnél egy igazán személyes, nem csak a helyszínhez, hanem a személyiségetekhez is passzoló virágdekorációt[...]

A csodálatos Emily Soutache: sujtás esküvői ékszerek

Álomesküvőre álomékszer? Bemutatjuk a sujtás esküvői ékszereket! Szeretnél egy, a ruhádhoz és az egyéniségedhez is passzoló egyedi ékszert, mely nagyszerűen[...]

5/5 - (398 szavazat)