TICCI Esküvői Ruhaszalon – Rockabilly Clothing

Igazán egyedi, különleges esküvői ruhát szeretnél? Imádod a vintage, retro, pin-up, rockabilly stílust? Akkor mindenképp olvass tovább, mert a TICCI Rockabilly Cloathingnál biztosan megtalálod azt amit keresel!

Ki áll a TICCI Esküvői Ruhaszalon mögött?

Ágoston Stefánia a TICCI Rockabilly Clothing tervezője és vezetője. Sikerült megvalósítania azt, amiről sokan csak álmodnak. Tehetségét jól működő és sikeres vállalkozássá formálta. Már egészen kis korában megmutatkozott a ruhák és az alkotás iránti tehetsége. Így született meg a TICCI, mint márka. Stefánia Coco Chanel rajongójaként úgy érezte, hogy a két C betű mindig erőt ad majd ezen az úton.

Így is lett, hiszen mára a webshopon keresztül külföldről is rendszeresen érkeznek hozzá megkeresések. Mostanra a világ minden táján él TICCI-termék tulajdonos. Itthon az egyedi készítésű menyasszonyi és menyecskeruhák kifejezetten kelendőek.

Esküvői ruhák vitage, pin-up és rockabilly stílusban

Ezeken a stílusokon belül, bármilyen kérésed, kívánságod, igényed legyen is, az itt megvalósul. A TICCI-nél a ruhákat a menyasszony egyéniségének, testalkatának megfelelően készítik el, hogy önmagad lehess életed nagy napján.

Ha nem vagy biztos abban, mi állna jól neked, akkor sem kell aggódnod. Ebben is segítséget kapsz ebben a családias környezetben. Egy kávé vagy tea mellett mindent meg fogtok tudni beszélni, ami az esküvői megjelenéseddel kapcsolatos. Egy ilyen találkozó messze túlmutat a méretvételen. Ekkor megbeszélitek, hogy milyen ruha illik hozzád, a testalkatodhoz, az egyéniségedhez, sőt az esküvő helyszínének miliőjéhez. Akár kedvencedet is elviheted a megbeszélésre, mert a szalon egyik különlegessége, hogy kutyabarát is.

Az itt készíttetett esküvői ruhád egy életre szól, akárcsak maga a házasság. Pontosan téged, a te egyéniségedet tükrözi, és így gyönyörű emlékként marad meg számodra az esküvő után. Gondolj csak bele! Mekkora élmény lesz majd évek múlva elővenni és átélni újra a szép emlékeket és elmesélni a gyerekeiteknek. Nekik ez fontos lesz. A gyerekek imádják azokat a történeteket, emlékeket, fényképeket, amik anyáról és apáról szólnak még az ő születésük előttről. Hosszú távon gondolkozva ezért is gyönyörű dolog egy olyan esküvői ruha, amely igazán és örökre a tiéd marad.

Különleges menyecske ruhát szeretnél? Akkor is a TICCI a legjobb választás!

Ha már az esküvői ruhán túl vagytok, érdemes a menyecske ruhát is átgondolni. Ez is fontos része a menyasszonyból lett fiatalasszony megjelenésének. Ha ez is egyedi, saját stílust, egyéniséget tükröz, akkor válik igazán tökéletessé az esküvő.

A TICCI-nél az a jó, hogy a menyecske ruhához passzoló inget, nyakkendőt és mellényt is készíttethettek a vőlegény számára. Ez megteremti köztetek az igazi harmóniát az éjfél utáni megjelenésetekben is. Ez szimbolizálhatja akár azt az összhangot is, amelyet házasságotokban szeretnétek megteremteni.

Fontos, hogy életetek legfontosabb napjára ne csupán külsőségekben, hanem belül, a szívetekben is felkészüljetek. Az egyedi, saját igények szerint készített ruhák előnye az is, hogy az egy folyamat, melyben ti magatok is részt vesztek, ezzel megélitek az örömteli készülődés pillanatait is.

Egy esküvőn természetesen a koszorúslány ruhák sem maradhatnak el, melyek stílusukban igazodnak az esküvő és a menyasszonyi ruha stílusához. A TICCI-nél ezek is egyedi tervezésű darabok, melyeket minden koszorúslány saját méretei és életkora szerint készítenek el.

Ha a TICCI csapatára bízod magad, biztosan olyan minőséget kapsz, amit megálmodtál magadnak. Mi erre a garancia? A kreativitáson és tehetségen kívül az igen széles körű szakmai tapasztalat. Maga a TICCI márka 15 éves és a csapatban dolgozó 5 varrónő is 20-30 éves tapasztalattal rendelkezik. Ráadásul a fotók is önmagukért beszélnek. Ha megnézed őket, és magadénak érzed a stílust és a kivitelezést, akkor nyugodt szívvel bízhatod rá magad Ágoston Stefániára és csapatára.

Mire számíthatsz a közös munka során?

A legjobb, ha az esküvő előtt 6-8 héttel jelentkezel be előre egyeztetett időpontra. Ekkorra már sok minden lefixálódott az esküvővel kapcsolatban. Fontos a helyszín is, mert lényeges, hogy megjelenésetek a hely hangulatához is igazodjon. A legjobb, ha előre összeírod az ötleteidet, kívánságaidat és a kérdéseidet, hogy minden számodra fontos részletet meg tudjatok beszélni.

A legtöbb esetben, a csapat profizmusának köszönhetően, egyetlen ruhapróba is elég. Ritkán, speciális esetekben fordulhat csak elő, hogy több (maximum 3) alkalomra van szükség. Így elmondhatjuk, hogy egy egyedi ruha elkészítése a TICCI-nél egy gyors és problémamentes folyamat eredménye.

Ráadásképp segítséget kaphatsz akkor is, ha egyedi kalapot, fejdíszeket szeretnél készíttetni. Igaz, ez nem tartozik bele a TICCI profiljába, de Stefánia kapcsolatrendszere révén tud ajánlani számodra olyan művészt, aki a megjelenésedhez illő, egyedi kiegészítőket készít számodra.

Ha eldöntötted, hogy vintage, retro, pin-up vagy rockabilly stílusban szeretnéd megszervezni az esküvőd, akkor a legjobb döntés, ha felveszed a kapcsolatot Ágoston Stefániával, a TICCI márka tulajdonosával. Biztos lehetsz abban, hogy kiváló minőséget, kreatív megoldásokat találsz nála, széleskörű szakmai tapasztalattal fűszerezve. Ennek eredményeképp csakis egy számodra tökéletes menyasszonyi vagy menyecske ruhát kaphatsz életed legfontosabb napjára.

Kattints ide, nézd meg a TICCI Menyasszonyi Ruhaszalon elérhetőségeit és vedd fel velük a kapcsolatot gyorsan és egyszerűen!

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

5/5 - (498 szavazat)