Szeretnéd, ha valaki levenné a válladról az esküvői meghívók, menü- és ültetőkártyák gondját?

Lehet, hogy olyan speciális és egyedi igényeid, elképzeléseid vannak, amiket csak egy igazán kreatív ember tud megvalósítani? Felejtsd el a sablonos megoldásokat és válaszd a Betty Kreatív munkáit!

Ki áll a Betty Kreatív mögött?

Nagyné Lengyel Beatrix 2016. óta foglalkozik esküvői meghívók tervezésével és kivitelezésével. Ez alatt a néhány év alatt kb. 100-120 párnak vette le a meghívók, ültetőkártyák, menükártyák és más egyéb esküvőn használatos papíráruk megtervezésének és elkészítésének gondját.

Már gyermekkorában is vonzották a szép papírok és íróeszközök, melyek mind megtalálhatók a vállalkozásában. Így mondhatjuk, hogy megvalósította azt, amire sokan csak vágynak: a hobbija lett a munkája. Ezért is tud annyi féle egyedi és kreatív megoldást kínálni megrendelőinek.

Mi a Betty Kreatív célja?

A legfőbb cél az egyéni igények kielégítése. Beatrix munkájában nem a divatos trendeket hajkurássza, hanem mindig a menyasszonyra figyel. A legfontosabb, hogy az ifjú pár igényei maradéktalanul teljesüljenek. Ezért biztos lehetsz benne, hogy kreativitását, ötleteit a ti igényeitek szolgálatába állítja. Célja, hogy olyan meghívók és kártyák szülessenek a nagy napra, melyekkel maradéktalanul elégedettek lesztek.

Ha tehát konkrét és részletes elképzeléseid vannak, akkor ezek a közös munka során mindenképp megvalósulnak. Ha épp ellenkezőleg: az volt eddig a problémád, hogy nincs konkrét ötleted, csak halvány sejtésed a meghívók színét, témakörét és szövegét illetően, akkor is elégedett leszel a végeredménnyel. A Betty Kreatív, ahogy a neve is sugallja, beleteszi minden ötletét és szépérzékét a munkába, hogy a halvány elképzelésből is tökéleteset alkosson.

Hogyan történik a megrendelés és a kivitelezés?

Fontos, hogy ne az utolsó pillanatban kezdj el kapkodni, hanem legalább 1 hónappal a meghívók kiosztása előtt kezdjétek el az egyeztetést. Ez azért lényeges, mert az egész munkafolyamat nagyjából 2-3 hetet vesz igénybe és a postázásra is szükséges néhány napot rászánni.

Ugyanez érvényes a menü- és ültetőkártyákra is. Ezeket az esküvő előtt 3-4 héttel kezdjétek el egyeztetni, hogy mindenre jusson elegendő idő. Nincs rosszabb, mint mikor az esküvőd előtt néhány nappal még azon aggódsz, vajon elkészülnek-e az ültetőkártyák.

Ha mégis szorít az idő, akkor sincs veszve minden. A Betty Kreatív rendelkezik már meglévő termékekkel, melyek esetében akár 1-1,5 hét alatt is el tudnak készülni a szükséges kártyácskák.

A Betty Kreatívban az a jó, hogy még akkor is egyedi lesz a végeredmény, ha már a meglévő design-ok közül választasz. Legfőképp azért, mert mindenkinek más a stílusa, a szövegezése, és a cél az a végeredmény, amely benneteket tükröz és számotokra tökéletes.

Mik a legjellemzőbb rendelések a Betty Kreatívnál?

A tapasztalatok szerint az utóbbi időben az ültető- és menükártyák legalább olyannyira megszokott kiegészítők, mint a meghívó. Ezért is jellemző, hogy a párok leginkább szettben rendelik ezeket a kellékeket. Ez azért is jó döntés, mert így az összes kártya ugyanabban a stílusban, színvilággal és egymáshoz passzoló design-nal, a ti igényeiteknek megfelelően fog elkészülni.

Ne feledd! Ezek a kártyák nem csupán kiegészítők, hanem az esküvői asztal díszei is egyben. A meghívó pedig életetek legfontosabb napjának előfutára. Ez a kártya tükrözi az esküvőtök stílusát és hangulatát is.

A Betty Kreatívnál az árak miatt sem kell aggódnod. Mindenki garantáltan megtalálja a saját költségvetésének megfelelő megoldást. Nem csupán a kártyák sokszínűek és széleskörűek, hanem az árak is.

Hogyan lehetséges mindez?

Úgy, hogy a Betty Kreatívnál találsz egyedi, testreszabott megoldásokat, de késztermékeket és még viszonteladói termékeket is. Ebből adódik egyrészt a választék, másrészt az árak sokszínűsége.
A sokoldalú szolgáltatásnak és széles választéknak köszönhetően a Betty Kreatívval való együttműködés során igazi szabadságot kapsz, hogy kiválaszthasd a számotokra legmegfelelőbb megoldást.

Mi a garancia arra, hogy a Betty Kreatív elégedett ügyfelévé válsz?

Az, hogy itt nem egy futószalagra kerülsz rá, ahol be kell érned a sablonos megoldásokkal. A Betty Kreatív lételeme az alkotás, a változatosság igénye és a szabadság érzése. Ezzel az érzésvilággal csak úgy lehet dolgozni, hogy az ember az emberrel kapcsolódik, figyel, ötletel, és a legjobbat hozza ki magából értetek és a ti nagy napotokért.

Válaszd a Betty Kreatív esküvői meghívóit, ültető- és menükártyáit, vedd fel a kapcsolatot gyorsan és egyszerűen ide kattintva és garantáltan gyarapítani fogod az elégedett ügyfelek névsorát!

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

5/5 - (119 szavazat)