Hol volt, hol nem volt, volt egyszer Siófokon egy Ákos koncert. A párom nem szereti ezt a műfajt mégis mikor a koncert napján, 2018.június 30-án újjongva újságoltam neki, hogy tudok szerezni jegyeket rá, rögtön igent mondott. Gondoltam, mivel akkor már a közös kisbabánkat hordtam a szívem alatt és eleg sokszor felültem arra a bizonyos érzelmi hullámvasútra, biztos így akar nekem kedveskedni. Így hát kocsiba űltünk és elmentünk a Balaton partjára. A koncert alatt míg én tomboltam a párom, Gábor végig a hatam mögött állt kicsit feszűlten és mikor mosolyogva hátra néztem megkérdezte, hogy ez végig ilyen lesz? Én fülig érő szájjal válaszoltam, hogy igen.
A koncert közepe felé felcsendültek a Keresem az utam című sláger jól ismert dallamai. Egyszer csak hátulról megfogta a kezemet és beletett valami kerek tárgyat. Mivel ő olyan, hogy mindenhol talál valamit, így azt hittem, hogy megint olyan szerencséje volt, hogy lelt valamit a homokban…..hát nem! Mikor kinyítottam a tenyerem benne volt egy karikagyűrű. Hozzá fordultam és megkérdeztem, hogy mi ez? Mire ő felém mutatta a kezét, amin akkor már rajta volt az ő gyűrűje és megkérdezte, hogy hozzá megyek-e? Természetesen igent mondtam.
Mint kiderült a gyűrűket ő maga készítette és már január óta várta a megfelelő pillanatot…….megtalálta 🙂
Azóta megszületett édes pici lánykánk, Adél és január 23-án kimondtuk az igent, viszont az igazi esküvőnk majd nyár végén lesz.[ult_buttons btn_title=”Jelentkezz TE is!” btn_link=”url:http%3A%2F%2Felkeltem.hu%2Fnyeremenyjatek||target:%20_blank|” btn_align=”ubtn-center” btn_size=”ubtn-block” btn_title_color=”#ffffff” btn_bg_color=”#dd3333″ btn_bg_color_hover=”#dd5858″ icon=”Defaults-heart-o” icon_size=”32″ icon_color=”#ffffff” btn_icon_pos=”ubtn-sep-icon-left-rev” btn_shadow=”shd-bottom” btn_shadow_size=”5″ btn_shadow_click=”enable” enable_tooltip=”yes” tooltip_text=”Nyerd meg a főnyereményt 400 000 forint értékben!” tooltip_pos=”top” css_adv_btn=”.vc_custom_1548957040764{padding-left: 30px !important;}” btn_font_style=”font-weight:bold;” btn_font_size=”desktop:26px;tablet:20px;tablet_portrait:15px;mobile_landscape:15px;mobile:13px;”]

Nyeremények esküvői szolgáltatók felajánlásával

Főnyeremény:

  1. Lagzi Gazdi Ceremóniamester: 1 db 50%-os engedmény ceremóniamester szolgáltatásból
  2. Slezák Zsuzsi fotográfus: 1db ingyenes szabadtéri jegyesfotózás
  3. Tortaceremónia: 1 db ingyenes tortaceremónia
  4. Böjthe Tamás(Tomek Retroboy) esküvői DJ: 1 db „extra” csomag „alap” csomag áráért
  5. Bree Virág: 1 db 15%-os kedvezmény teljes esküvői virágdekoráció árából
  6. Elvira Design: 1 db nagy méretű kézzel horgolt csipke esernyő

A főnyeremény értéke:  400.000 Forint

5/5 - (444 szavazat)