Eleged van már a sokat mondó, de semmit sem adó marketing tanácsokból?

Elköltötted már egy kocsi árát hirdetésekre, de még mindig nem jönnek a vevők?

Tudjuk a megoldást! Olvasd el a részleteket!

Hitetlenkedve nézted eddig, ahogy másoknál szinte ömlenek a vevők?

Neked pedig még az esküvői szezon közepén is hajtani kell az ügyfeleket? Szeretnéd már idén teleírni foglalásokkal a jövő évi naptárad?

Itt az ideje, hogy végre egy olyan szolgáltatást vegyél igénybe, ami a Te érdekeidet szolgálja és tényleg a Te ügyfeleidet találja meg.

Rád is igaz ezekből akár egy is?

 • … azt gondolod, hogy a vállalkozásoddal van a baj, emiatt nem jönnek a vevők?
 • … inkább belemész az árversenybe, csak, hogy legyen elég megrendelésed?
 • … nem sikerül egy igazán hatékony online értékesítési rendszert kialakítanod?
 • … a meglévőknél sokkal több ügyfelet is ki tudnál szolgálni, de valahogy nem is jutsz el hozzájuk?
 • … kétségbe estél, mert már mindent kipróbáltál, de a vevők még mindig nem jelentkeznek?
 • … szeretnél végre annyi vevőt és annyi bevételt, amennyit megérdemelsz?
 • … felkészültél, hogy magasabb szintre emeld a vállalkozásodat?

Ha akár csak egy pont igaz rád a fentiekből, akkor jó helyen jársz!! Van megoldás a problémádra!

Hogyan kell jól reklámozni a vállalkozásod?

Öntsünk tiszta vizet a pohárba! A jó reklámnak egyetlen ismérve van: el tudsz vele adni!

Nem jól hangzó ígéretekre, marketinges hókuszpókuszokra van szükséged, hanem végre egy olyan megoldásra, amivel az emberek szívéig (itt: pénztárcájáig) tudsz hatolni.

Nálad ez sose működött…

Volt már olyan érzésed, hogy Neked sosem fog olyan jól menni, mint a többieknek? Hogy mások szinte csak csettintenek és repülnek hozzájuk a vevők?

Érezted, hogy ez nálad sosem működött? Neked sosem sikerült igazán jó hirdetést feladni? Valahogy mintha átok ülne rajtad, és nem tudnád megérezni, hogy mi kell ahhoz, hogy az emberek Nálad vásároljanak? Esetleg a te vállalkozásod is napról napra küzd a vevőkért?

Érzed néha azt, hogy csak a szerencsén múlik az eladásod? Vagy bejön egy reklám, vagy nem… Semmit nem tudsz tenni annak érdekében, hogy több bevételed legyen, vagy hogy egyáltalán abban biztos legyél a hónap elején, hogy a költségeidet ki tudod termelni?

A konkurencia erősödhet?

Mi lesz akkor, ha a konkurenciának ez jobban megy? Ha még annyi bevételt sem tudsz majd csinálni egy hónapban, mint most?

Ha még a költségeidet sem tudod kitermelni…? Lehet, hogy be kell zárni a boltot? Fel kell adni a vállalkozásodat? Ott kell hagyni az álmaidat?

Lehet ezen változtatni?

Tudod, hogy ezen változtatni KELL, hiszen ezért vagy itt.

Végre neked is olyan megoldások kellenek, amik “maguktól” eladnak, és több vevőt, több bevételt hoznak.

Megvan a pontos, kidolgozott módszere annak, hogyan kell a vásárlók figyelmét felkelteni, hogy a vevők szinte maguktól repüljenek hozzád. És ráadásul nem is bonyolult!

Van egy olyan megoldásom, ami több vevőt hoz Neked!

Így segítek neked

Összegyűjtöttem ezen a weboldalon minden tudásomat, ami ahhoz kell, hogy potenciális vásárlók tömege olvassa a hirdetésed és végre Neked se kelljen küzdened a vevőszerzéssel!

Ez tényleg a lényeg. Konkrét, gyakorlatban is működő rendszer, mindenféle hókuszpókusz és furfang nélkül. Az Elkeltem.hu segítségével végre képes leszel kialakítani egy olyan rendszert, amely folyamatosan szállítja a vevőket.

Itt azt kapod, amire vállalkozóként szükséged van. Nem a rizsát, nem az angol szakszavakat, hanem konkrét gyakorlatban működő rendszert, amelyet ezután sikerrel használhatsz. Sőt még ennél is többet…, de erről kicsit lejjebb!

Ráadásul mindezt az otthonod, vagy az irodád kényelmében, mindenféle informatikai szaktudás, marketing képzettség nélkül!

Téged is vár az Elkeltem Prémium Klub!

Mi is pontosan az Elkeltem Prémium Klub?

Két évvel ezelőtt kitűztünk egy célt magunk elé, mégpedig azt, hogy az Elkeltem.hu lesz az a weboldal, ami csak olyan esküvői szolgáltatókkal dolgozik együtt, akik ugyanolyan eltökéltséggel, szenvedéllyel és szakértelemmel végzik a munkájukat, mint mi. Vagyis igazi prémium minőséget képviselnek.

Az elmúlt két évben minden nap azon dolgoztunk, hogy ez a weblap a szakmai, informatikai, felhasználói és látvány téren is meg tudjon felelni a legmagasabb elvárásoknak is. Ami – büszkén jelenthetjük – sikerült.

Ezért döntöttünk úgy, hogy kitárjuk kapuinkat és a piacon egyedülálló szolgáltatással készülve, lehetővé tesszük a honlapon való megjelenést az esküvői szolgáltatók azon részének, akik mentalitásukkal és elhivatottságukkal azokat az értékeket képviselik, amiket mi.

Miért jó az Elkeltem Prémium Klub tagjának lenni?

 • Mert ha honlapunkon jelensz meg, olyan látogatóknak mutathatod meg vállalkozásodat, akik 100%-ban a célcsoportodba tartoznak.
 • Mert kiemelt megjelenést kap vállalkozásod a honlapon belül, így az Elkeltem.hu olvasói közvetlenül és gyorsan vehetik fel veled a kapcsolatot.
 • Mert a megjelenésed mellé lehetővé tesszük, hogy a vállalkozásodat egy PR cikk formájában is népszerűsítsd az oldalunk Blog részében. Sőt, még a megírásában is segítséget kapsz tőlünk!
 • Mert megjelenéseidet a saját közösségi média fiókjainkban is megosztjuk, kiegészítve ezzel vállalkozásod népszerűsítését.

Miért az Elkeltem Prémium Klub tagság a jó választás?

 • Mert az Elkeltem.hu egy profin keresőoptimalizált weboldal, ennek eredménye képpen pedig havi többezres látogatói bázissal rendelkezik.
 • Mert nem csak a honlap optimalizált, a megjelenéseid is azok lesznek. Garantáltan!
 • Mert tőlünk korrekt bánásmódra, profi kapcsolattartásra és teljes támogatásra számíthatsz. Mert Veled együtt Mi is prémium kategóriások vagyunk.
 • Mert itt csak olyan esküvői szolgáltatók vannak és lesznek, akik ugyan olyan profik, mint Te.

Te Prémium kategóriásnak érzed magad?

Akkor csatlakozz hozzánk még ma!

Mivel mindenünk a hatékony cégműködés két extra szolgáltatást is tartogatunk a számodra!

 • Az Elkeltem Prémium Klub tagságod mellé felvételt kapsz privát, zárt csoportunkba is, ahol heti rendszerességgel olyan vállalkozás-, és honlapfejlesztési trükköket osztunk meg Veled, ami óriási piaci előnyhöz juttat Téged a versenytársaiddal szemben!
 • Emellé pedig – mivel a keresőoptimalizálás és a weblapkészítés a szenvedélyünk is – ajándékba, ingyen és bérmentve átnézzük a weboldaladat, kielemezzük, és összeállítunk Neked egy dokumentumot, amiben feltárjuk az esetleges gyenge pontjait és a javítani valókat!

Jöjjön az ára!

Mert ugye ez eddig mind szép és jó, de mint mindennek, ennek is vannak anyagi vonzatai! Megsúgom, ezt most szeretni fogod.

Az Elkeltem Prémium Klub tagsági díja egy hónapra mindössze 20.000 Ft + Áfa, mely hosszú távú együttműködés esetén a második hónaptól ennek az összegnek a felére, vagyis 10.000 Ft + Áfa-ra módosul.

És ha még nem döntöttél volna, akkor íme néhány adat!

0
Felhasználók
0
Munkamenetek
0
Oldalmegtekintések
0
Pinterest havi nézők

Mit mondanak mások az elkeltem.hu-ról?

Batta Andrea – esküvői sminkes:
Tavaly azaz 2019-ben szeptembertől vettem igénybe először Brigi szolgáltatását, s ezt egy személyes találkozónk előzte meg Veszprémben.
Annyira segítőkésznek láttam a személyét, hogy nem volt kérdés, nála fogom hírdetni magam online, mint esküvői szolgáltató.
Az Elkeltem.hu oldalon megjelent hírdetésem óta többen nézetetik a szakmai facebook oldalamat.
A statisztikai mutatókon keresztül is látni, hogy több érdeklődő figyel rám, mint eddig korábban, amikor még csak magam csináltam az online marketinget.
Megfigyeltem azt is, hogy a facebook oldalamon nőtt azon likeolók száma is (idegen likeok), akik nem is az én ismerőseim.
Ráadásul Brigi készített velem egy profi online interjút is valamint számos online marketing anyag elkészítésében is folyton segít nekem, amik mind nagyon szépek.
Jócskán megéri az ár amit fizetek a szolgáltatásért. Imádok Brigivel kölcsönösen együttműködni.
Az elégedett üzlet alapja, az igazi együttműködés és az adok-kapok elve. Nálunk ez remekül működik.
Szente Kata:
Hasznos, informatív tartalom és áttekinthető felület
Mindemellett inspiráló , lényegre törő és komplex útitárs a “kalandos úton” minden menyasszonynak, akár 12 hónapra😍
Béma Odett:
Brigi oldalát én is imádom, rengeteg infó van, nagyon sokat segít, gratulálok Brigi szuper az oldalad.
Czibulyás Ádám:
Brigi mindig kreatív. Ez csodásan megmutatkozik az ötleteiben és abban, ahogy a felmerülő problémákat kezeli. Figyelemmel kísérem az elkeltem.hu-t és azt kell mondjam, most még jobban odateszi magát.
Ha valaha eljutok odáig, hogy megnősülök, nincs az az isten, hogy ne az ő segítségét kérjem, amikor tele lesz a hócipőm. 😊

Mit kell tenned, hogy Te is Elkeltem Prémium Klub tag lehess?

Mint minden másban, az Elkeltem.hu csapata a partnerei kiválasztásában is maximális körültekintésre és igényességre törekszik, ezért minden partnerünkkel szerződést kötünk!

A kapcsolatot felveheted velünk email-ben az info@elkeltem.hu email címen, vagy használd az alábbi űrlapot, mi pedig 24 órán belül válaszolunk!

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező

Garancia van?

Igen! Nekem az elégedettséged a legfontosabb, csak olyat írok le, ami neked hasznos. Ráadásul én a te nyelveden beszélek, mert én magam is vállalkozó vagyok.

Ezért 100% elégedettségi garanciát vállalok!

 

Ha nem tetszik, küldesz nekem egy e-mailt, és visszafizetem a havidíjad!