Jótékonysági adománygyűjtés szabályzata és feltételei

[dt_default_button animation=”fadeIn” bg_hover_color=”#fd464b” border_radius=”1px” border_width=”0px” button_alignment=”default” button_padding=”12px 18px 12px 18px” default_btn_bg_color=”” font_size=”14″ icon=”fa fa-paw” icon_align=”left” icon_size=”14″ link=”https://elkeltem.hu/aukcio” size=”custom” text_color=”” text_hover_color=””]ÖSSZES AUKCIÓ[/dt_default_button]

 1. Cél: Jótékonysági adománygyűjtés két módon: licittel egybekötött vásárlással vagy pénzbeli támogatással.
 2. A támogatandó neve/adószáma: Fema Állatmentők Egyesület (cím: Székesfehérvár, Mancz J. u. 12., adószám: 18339820-1-07)
 3. Az adománygyűjtés szervezői: Elkeltem.hu oldal tulajdonosa (elkeltem.hu, név: Harmati-Nagy Brigitta, email cím: brigitta@elkeltem.hu, + 36 20 449 5239) és a Lagzi gazdi oldal tulajdonosa (lagzigazdi.hu, név: Szente Katalin, email cím: szente.kata2@gmail.com, telefonszám: +36 30 696 2707) magánszemélyként vesznek részt a jótékonykodásban.
 4. A gyűjtés időpontja: 2018. december 3. és 2018. december 16. között.
 5. Licit vége: 2018. december 16. éjfél.
 6. Licitálásra kínált termékek: Az elkeltem.hu/aukcio oldal felületére feltöltött oldalon található termékek. A felajánló termék licit helyett pénzbeli adománnyal is támogathatja a jótékonysági programot.
 7. Licit során értékesített termékek átadása: postai úton vagy futárral történik, melynek költségeit Magyarországon belül a szervezők állják. A postázást az utalt összeg jóváírását követő 3 munkanapon belül vállalják.
 8. Adománygyűjtő számlaszám: A licit nélküli adományokat a FEMA Állatmentők számlaszámára várjuk, melyek így közvetlenül érkeznek a Szervezethez. Számlaszám: Cib Bank: 10700093-67838194-51100005.
 9. Licitálásokból befolyó adomány: Kizárólag erre a célra nyitott, elkülönített lakossági forint folyószámla. Kedvezményezett neve: Szente Katalin, OTP Banknál vezetett 11773487 01550058 számlaszám. Erre a számlaszámra a licitekből befolyt adományokat várjuk. A licit zárása után összegyűlt teljes összeget tárgyi adományra használjuk fel, mely tárgyak szükségességét a FEMA Állatmentők írásos levelével tudjuk igazolni. A teljes összegről és felhasználásáról bankszámlakivonatot és a vásárlás során kiállított számlát tudjuk adni igazolásul. Ezen folyószámla költségeit, Szente Katalin és Harmati-Nagy Brigitta magánszemélyek vállalják, és ők felelnek az elszámolásért is.
 10. A licittárgyak utalásának határideje: 2018. december 18. éjfél.
 11. Szervezők vállalják, hogy részletes elszámolással igazolják, hogy a kapott adományok minden forintja a kiírt cél kapcsán került felhasználásra.
 12. Szervezők vállalják, hogy a pénzbeli adományokat és a Fema Állatvédő Egyesület kérésének megfelelően megvásárolt eszközöket személyesen adják át a székesfehérvári telephelyen.
 13. Az adományok átadási módja: Az adományok teljes összegéből az egyesület részére a létfenntartáshoz szükséges élelmiszerek és eszközök (konzervek, tápok, tisztítószerek) megvásárlása valamint pénzbeni adomány az oltások, orvosi költségek és a fenntartáshoz szükséges kiadások fedezésére.
 14. A számlavezetéssel kapcsolatos költségeket, valamint a licit zárása után a postázás költségeit Magyarországon belül a szervezők vállalják.
 15. Az adományok átadási időpontja: 2018. december 20.
 16. A licitálásban résztvevők életkora: A licitálásban kizárólag 18. életévüket betöltött természetesen személyek vehetnek részt.
 17. Licitálási feltételek: Licitáló tudomásul veszi, hogy a beütött összeget nem vonhatja vissza, valamint a licit lejártával (2018. december 16. éjfél), amennyiben nagyobb összegű licit az adott termékre/szolgáltatásra nem érkezik, úgy az általa megadott összeget teljesíti 2018. december 18-ig.
 18. A termékek alatt minimum licit összeg került meghatározása. A licitek növelésére nem kerültek meghatározásra licit küszöbök, így a jótékonykodó tetszőleges összeggel növelheti a termékekért felkínált értéket. Elütések esetében 1 órán belül emailben kell jeleznie az info@elkeltem.hu email címen, hogy törölni kívánja a megadott licitet.
 19. Adatvédelmi szabályok: Licitáló hozzájárul az elkeltem.hu oldalon történő regisztrációhoz, személyes adatainak tárolásához, valamint email címének megadásához, mely adatokat az oldal üzemeltetője az adatvédelmi törvények alapján tárol és bizalmasan kezel. A licit zárása utána az email címre küldött adatok alapján tud licitáló eleget tenni a felajánlásnak. A személyes adatainak törlését írásban kérheti a jótékonysági projekt után, 2018. december 20-át követően az info@elkeltem.hu email címen.
5/5 - (419 szavazat)