Gratulálunk, hogy igényelted

a “Menyasszonyi ruha kalauz” információs füzetünket és ezzel egy NAGY lépést tettél, hogy könnyebben találd meg álmaid menyasszonyi ruháját!

Az általad kért ajándékot már el is küldtük a megadott email címre!

Mit kell tenned a továbbiakban?

Most nagyon fontos, hogy ellenőrizd az e-mail fiókodat!

Ha a “Menyasszonyi ruha kalauz” információs füzetünket nem találod a beérkező levelek között, akkor nézd meg a spam, levélszemét, promóciók mappákat.

Előfordul ugyanis, hogy ide érkeznek először a leveleink. Ha itt megtaláltad, akkor érdemes az e-mail címemet felvenni a címtáradba. (Ez segít, hogy ne nézze levélszemétnek a leveleződ a megküldött anyagot.)

Hogyan vedd fel az e-mail címemet a címtáradba?

  • Gmail esetén: Nyisd meg az e-mailt, majd kattints a jobb felső sarokban lévő 3 függőleges pontra! Kattints erre: “hello@elkeltem.hu” hozzáadása a címtárhoz”!
  • Freemail esetén: Kattints a menüben a Címtárra, majd az új cím hozzáadásával (kis ember ikon egy + jellel) vegyél fel a címtáradba!

Ha ezen túl vagy már csak 2 igen egyszerű dolgot kell tenned!

  1. Lájkolj, illetve kövess a Facebookon, az Instagramon és a Pinteresten! Ha Te is az esküvődet szervezed, miért maradnál le a fontos ötletekről és információkról?
  2. Nézz körül a honlapunkon! Rengeteg hasznos cikket fogsz találni, melyek nagyban megkönnyítik majd az esküvőd megszervezését!
5/5 - (244 szavazat)