Könnyen meglehet, hogy a következő 1 hónap leforgása alatt nagyjából 6000 olyan menyasszonyhoz, vőlegényhez juttatjuk el az Ön ajánlatát, aki épp azon töri a fejét, hogyan költsön el rengeteg pénzt pár hónapon belül olyan szolgáltatásokra, mint az Öné.

Cserébe mindössze a szakmai tapasztalatára számítunk, és arra, hogy hajlandó segíteni nekünk még jobban hozzáigazítani a szolgáltatásainkat az Ön igényeihez.

Válaszoljon mindössze 20 egyszerű kérdésre azzal, hogy egyszerűen kiválasztja az Önre leginkább vonatkozó választ a lehetőségek közül — természetesen minden egyéb információt, amivel ezt ki tudja egészíteni, hálásan megköszönünk.

Most igazán érdemes alapos válaszokat adnia, mert a legérdekfeszítőbb válaszok beküldöivel interjút készítünk, melyet megjelenítünk esküvői szakportálunkon, a havi 10-12 ezer látogatót fogadó elkeltem.hu-n olyan PR cikkek formájában, melyek a ma ismert reklám lehetőségek közül a legnagyobb hatékonysággal hozzák a vevőket.

Tetszik az ajánlat? Vágjunk bele!

    A fenti három mező kitöltése nem kötelező. De szükséges, hogy értesíteni tudjuk a fent említett interjúval kapcsolatban.

    5/5 - (268 szavazat)