VenARTio MakeUp

5.0
 1. Esküvői szolgáltatók
 2. »
 3. Esküvői sminkes
 4. »
 5. VenARTio MakeUp
Cím:
Budapest, Magyarország, Pest megye 1148
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Az esküvődre készülsz és szeretnél ragyogni a fényképeken?

Még nem találtad meg a megfelelő szakembert, aki elkészítené esküvői sminkedet?

Igaz Rád ezek közül akár egy is?

 • szeretnél profi sminket, de elérhető áron?
 • nem igazán tudod, milyen típusú smink állna jól?
 • a hétköznapokban nem sminkelsz, ezért kicsit idegenkedsz a smink viselésétől?
 • természetes hatású sminkre vágysz?

Ha a fentiekből bármelyik igaz Rád, akkor jó helyen jársz!

 

Mit kapsz tőlem?

Batta Andrea vagyok, esküvő sminkes. Célom az, hogy minden menyasszony, aki hozzám fordul, magabiztosan ragyoghasson az esküvőjén!

Szívesen veszem, ha már vannak az esküvői sminkeddel kapcsolatban elképzeléseid, ezeket bátran átbeszélheted velem, és ki is próbálhatjuk őket, hogy magadon is lásd, hogy állnak.

De akkor is nyugodtan fordulhatsz hozzám, ha egyáltalán nincs ötleted. Ebben az esetben tanácsot adok, hogy a bőröd, a hajad, a szemed színétől függően milyen smink állna jól Neked, továbbá figyelembe veszem azt is, hogy milyen stílusú Hölgy vagy. Hiszen, ha a hétköznapokban nem sminkeled magad, akkor idegennek, kényelmetlennek érezhetsz egy erősebb sminket.

Annak elkerülésére, hogy véletlenül se érezd magad kényelmetlenül, igyekszem minden szempontból olyan sminket készíteni, ami számodra a legelőnyösebb lesz!

Ezeken kívül pedig nem csak a „hogyan”-ra figyelek, de a „mivel”-re is. Csak és kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozom, hogy a végeredmény minden szempontból tökéletes és tartós legyen.

 

Szolgáltatásaim

A tőlem kérhető szolgáltatásokban megtalálod a menyasszonyi sminket, az örömanya és koszorúslány sminket, és ha szükség van rá, akár a vőlegény sminket is.

Továbbá a násznép tagjait is szívesen várom, hiszen a vendégek is szeretnének alkalomhoz illően megjelenni a Nagy Napon!

 

Vedd fel velem a kapcsolatot még ma a fenti elérhetőségeken! De akár itt alul a térképnél lévő Kapcsolat a hirdetővel” fülön is küldhetsz nekem üzenetet, én pedig visszahívlak!

 

Kellemes készülődést és sok boldogságot kívánok!

Batta Andi

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
 • Budapest
 • Pest

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére