Szücs Zsanett szertartásvezető, esküvői koordinátor

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Szertartásvezető
  4. »
  5. Szücs Zsanett szertartásvezető, esküvői koordinátor
Telefon: 0630/3746417
Cím:
Budapest, Pest megye 1052
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Kedves Jegyespárok!

Az esküvőtök előtti időszak a tervezgetés,készülődés ideje tele van számtalan különleges és megismételhetetlen pillanattal.

Megálmodtátok vagy már le is foglaltátok a tökéletes helyszínt a tökéletes időpontra és már csak azt a szertartásvezetőt keresitek, akinek szívébe és tollába bizalommal letehetitek szerelmetek történetét, azzal a szándékkal, hogy az álomceremónia megelevenedjen?

Válasszátok az egyedi és meghitt Szertartásvezetést és meséljünk együtt!

Milyen szolgáltatást nyújtok nektek, ha megtiszteltek a bizalmatokkal?

Szertartásvezetőként az esküvő előtt többször, személyesen találkozom Veletek, amikor is egyeztetjük a szertartás minden apró részletét. Mindenben a Ti igényeiteknek megfelelően állítom össze a ceremónia menetét és az ünnepi beszédemet, hiszen a szertartásvezetés e formája egy sokkal bensőségesebb, személyre szabott szöveg és forgatókönyv alkotást enged meg (beleértve a közös momentumok kellékeit és részleteit).

Romantikus? Extrém? Sportos? Repülve? Víz alatt? Erdőben? Számomra nincs lehetetlen,hiszen az a hivatásom, hogy életetek egyik legszebb napján ott legyek veletek és egy olyan életre szóló, varázslatos élményt adjak Nektek és szeretteiteknek, amire boldogan emlékeztek majd vissza mindannyian.

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére