Schäffer Móric esküvői fotós

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Esküvői fotós
  4. »
  5. Schäffer Móric esküvői fotós
Cím:
Székesfehérvár, Fejér megye 8000
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Egyre inkább az a személyes tapasztalatom, hogy a legjobb (nem feltétlenül szép, hanem izgalmas) képek spontán egy pillanat alatt állnak össze egy kompozícióba, így hitelesek, nem megrendezett, nem irányított a dolog. Egy mozdulat, vagy érzelem megörökítése akkor lesz "ütős", ha az ösztönösen történik, és ez nemcsak a gyerekekre igaz.

Emellett pont ezek a momentumok a legtermészetesebbek az emberek döntő többségének, hiszen nincs erőlködés, a hangulat visszaadása a lényeg. Ez azért is hatványozottan igaz, mert millió-féle emberre ugyanazokat a pózokat ráhúzni nem lesz izgalmasabb, mint a saját gesztusaikat, mimikájukat vagy érzelmeiket megörökíteni - ettől lesznek egyediek a képek, ettől vagyunk mások. Világ legjobb dolga a készülődést fotózni és onnan végigkísérni a pár egész napját!

A kreatív fotózást célszerűnek tartom az esküvő napját megelőzően megcsinálni, amikor csak a párral vagyok és rengeteg előre gondolt ötlet és spontán kísérletezés megvalósítása is történik, ami szintén izgalmas, de többet kíván meg a pártól.

Számomra csak látszólag bonyolultabb a kreatív fotózás, az esküvő napján a zsurnaliszta, be nem avatkozó szemléletből egyedi látásmódot sokkal nehezebb kialakítani. Viszont ezek a képek "bennragadnak" az emlékezetben. A fekete-fehér kivitelezés pedig közvetíti örökkévalóságot... ha már esküvő.

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan
Jegyesfotózás:
  • Igen

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére