Landventure – városi nyomozós játék lánybúcsúra, legénybúcsúra

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Egyéb
  4. »
  5. Landventure – városi nyomozós játék lánybúcsúra, legénybúcsúra
Telefon: +3630/585 4152
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Izgalmas lány- vagy legénybúcsú programot vagy menő nászajándékot keresel? Esküvő előtt állsz vagy már megvolt a nagy nap és jól jönne egy szuper program kettesben?

Lebilincselő szabadtéri kincskereső játék Budapest, Szeged, Balatonfüred, Pécs városában, amivel bármelyik alkalmat könnyen feldobhatod!

A Landventure egy városi nyomozós játék, amihez nem kell más csak ti és 1 mobiltelefon (kb. 5MB mobilinternet). Több különböző történetre épülő küldetés közül választhatjátok ki a nektek tetszőt, majd időpontfoglalás nélkül bármikor, éjjel-nappal belevághattok a nyomozásba. A városi játék feladványai és utasításai a mobilotokon fognak megjelenni. A küldetések teljesítéséhez kutatnotok, gondolkodnotok kell, miközben bejárjátok a város egy-egy érdekes szegletét.

Tedd egyedivé a programot!

A kalandjáték online vásárlási felületén a játékot akár személyre is szabhatod! A küldetések egyedi üdvözlő és gratulációs szöveggel egészíthetőek ki, ami igazán különlegessé teszi a programot a menyasszony vagy a vőlegény számára.

A Landventure egy tökéletes lány-, legénybúcsú program, amit bármikor félbeszakíthattok egy koccintásra. Mondj búcsút barátnőd hajadonságának/ barátod agglegény életének egy Landventure küldetéssel vagy lepd meg az ifjú párt egy személyre szabott Landventure ajándékutalvánnyal!

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére