Goodfaces partyzenekar

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Zenekar
  4. »
  5. Goodfaces partyzenekar
Telefon: +36304282464
Cím:
Komárom-Esztergom megye
A vállalkozás weboldala:
Facebook:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Csapatunk teljesen új szerveződés, melyben rutinos, jól képzett, többségében főállású zenészek tesznek meg mindent annak érdekében, hogy a közönséget minőségi élményben részesítse céges rendezvényeken, települések rendezvényein, hagyományos és tematikus koncerten, esküvőkön, bálokon.

Ha már unalmas számodra, hogy minden buliban ugyanazokat a zeneszámokat hallod. Ha már előre tudod, hogy a “Nyár van” után a “Szerelemre születtem” következik és szívesen hallanál valami egyéb, méltatlanul nem játszott slágert. Ha fontos neked, hogy a színpadon lévő hangszerek valóban szóljanak és az énekeljen, akinek mozog a szája, akkor MINKET KERESEL!

A napjainkban kuriózumnak számító hangszer-összeállítás lehetőségeit kihasználva olyan repertoárt szólaltatunk meg, ami színesebbé, hangulatosabbá, és nem utolsó sorban látványosabbá teszi a produkciót. A könnyűzene alapműveitől kezdve a tánc- és disco klasszikusokon át a mai, modern slágerekig, Ray Charles-tól a Kool and The Gang-en át Bruno Mars-ig táncolhat a nagyérdemű. Természetesen a tarsolyban megtalálhatóak azok a zenék is, amik mindenhol elhangzanak, így a közönségből szinte mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus muzsikákat.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésed, ne habozz felkeresni minket!

Jó bulizást kíván a GOODFACES!

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan
Szolgáltatás helye:
  • Külföldön is

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére