Eszter esküvőszervezés

5.0
 1. Esküvői szolgáltatók
 2. »
 3. Esküvőszervező
 4. »
 5. Eszter esküvőszervezés
Telefon: +3630/698-4087
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Eszter esküvőszervezés, hogy álmaid Nagy Napja valóban Rólatok szóljon!

 • Az Eszter Esküvőszervezés egy friss, nagy lendülettel induló vállalkozás, ahol egy óriási vágyamat valósítom meg, mint esküvőszervező: a párok tehermentesítését oly módon, hogy szabadon élvezhessék a saját esküvőjüket, mely kizárólag Róluk szól.
 • Idén szeptemberben került megrendezésre a saját esküvőm - ami természetesen a vírus miatt is – elég sok megpróbáltatással járt, ám mégis a lehető legmeghatóbb eseményre sikeredett az életünkben. Mivel frissek az élmények bennem, mint menyasszony, ezért annál nagyobb az együttérzés, és az elköteleződés részemről az összes volt, jelenlegi, és jövőbeli párom iránt. Élesen él még az emlékezetemben, milyen sűrű volt az esküvő előtti egy-két hét, vagy akár az utolsó éjszaka .. 😉
 •  A saját esküvőnk és a körülöttem élő házasságok alkották meg a kis vállalkozásom filozófiáját, mely az egész munkámat irányítja:
 •  Hiszem, hogy létezik még az igaz, örökké tartó szerelem, amit a párok az esküvőjükkel szeretnének világgá kiáltani. Tudom, milyen munkával jár, hogy ez a régóta várt nap tényleg Rólatok szólhasson. Célom, hogy az esküvőtök tükrében magatokat lássátok. Mert a Ti álmotok, az én szenvedélyem …
 • A rendezvényszervezés már régóta nagy szerepet játszik az életemben, viszont szerettem volna ennek is egy igazán személyes, meghitt szegmensével foglalkozni. Így jelentkeztem Rátkai  Tímea esküvőszervező tanfolyamára, melyet sikeresen végeztem el. Mégis a rendezvényekben való nagy gyakorlatomat a cserkészetnek köszönhetem. 2015 óta évente több száz fős eseményeket hozok létre, vagy koordinálok vezetőtársaimmal. Az idei évben pedig szakmailag szerettem volna kihasználni a lehetőséget a tovább fejlődésre, így számos esküvőszervezői továbbképzésen, műhelyen veszek részt.
 • Szeretném, ha minden pár őszintén tudná megélni az esküvőjének a napját, és nem csak átesnének rajta. Ezt szem előtt tartva szeretnék Nektek is segíteni, hogy a lehető leggyönyörűbb napot tudhassátok magatokénak!

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
 • Országosan

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére