Emily Soutache különleges sujtás ékszerek

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Ékszerek, kiegészítők
  4. »
  5. Emily Soutache különleges sujtás ékszerek
Telefon: +3620/327-2323
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Rigó Emese vagyok, az Emily Soutache márka alapítója.

Ékszertervező és -készítő vállalkozásom egy igazi szerelemgyerek a számomra, mely a korábbi évek során általam kipróbált számos kézműves technikát ötvözi. Az általam készített ékszerekhez alkalmazott sujtás technika egyenlő a kreativitás szabadságával, a szín- és formavilág gazdagságával és a kézművesektől elvárt maximális precizitással és odafigyeléssel.

A technika egyik legnagyobb kiváltsága, hogy kortalanságával és könnyed eleganciájával bármely alkalomra képes megfelelő kiegészítőket kínálni a hölgyek számára. Ha kell, elegánsan kiemel; ha kell, légiesen könnyeddé varázsol vagy éppen visszafogott komolyságot követel.

Az ékszerek másik nagy előnye, hogy pillekönnyű súlyuk lévén a legnagyobb darabok sem viselik meg az embert egy egész napos viselet után, valamint a fémérzékenyekre is gondolva, a nyakláncok, karkötők nagy része teljesen fémmentes, a fülbevalók pedig nemesacél szerelékekkel vannak ellátva, melyek nem váltanak ki allergiás tüneteket.

Ékszereimhez az elmúlt évek során jól bevált, kiváló minőségű alapanyagokat használok: valódi ásványokat, kagylókat, porcelánt, valódi selymet és még megannyi más díszítő elemet.

A gazdag és folyamatosan frissülő kínálatom mellett egyedi rendelést is szívesen teljesítek, hiszen a menyasszonyok nagy napján fontos, hogy a kiegészítők is tovább emeljék fényüket és varázsukat, amihez elengedhetetlen egy csak nekik készült különleges ékszerszett.

Ha sikerült felkelteni az érdeklődésed a technika és az ékszereim iránt, látogass el weboldalamra, és nézz szét a megannyi ékszer-csoda között!

Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan
Kiszállítási lehetőségek:
  • Posta
Egyedi tervezési lehetőség:
  • Igen
Magyar készítőtől:
  • Igen

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére