Elvira Design – egyedi csipkeernyők kézzel

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Esküvői kellékek
  4. »
  5. Elvira Design – egyedi csipkeernyők kézzel
Telefon: +3670/946-7679
Cím:
Bicske, Vörösmarty u. 40, Magyarország, Pest megye 2060
A vállalkozás weboldala:
Facebook:
Instagram:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Egy éve, hogy az ernyőket megálmodtam és szerénytelenség nélkül mondhatom, hogy szinte rögtön nagy sikere lett. Talán azért is, mert számlaképesen teljesen egyedi ernyőket rajtam kívül nem igazán csinálnak.

Órákat töltök el minták keresésével. szerkesztésével, ettől lesz minden ernyő más, egyedi. A fonalak is egyedi rendelések, most épp olasz exkluzív fonalat sikerült szereznem, csodás vele dolgozni. Emellett a színekkel is nagyon jó dolog variálni.

Minden munkából csak egy van, nem limitált kollekció, teljesen egydarabos tételek. Ez alatt az év alatt a kapacitásomhoz mérten nagyon sok megrendelésem volt, több menyasszony nagy napját sikerült még szebbé tenni.

A horgolásban nemcsak magát a folyamatot (egy apró horgos tűvel és fonallal, sorról-sorra látni a kialakuló mintát, formát) szeretem, hanem a tervezés része is nagyon izgalmas. Többször kockás papír segítségével számolgatom, sokkal emberibb, mint az okostelefonom képernyője.

Az a legnagyobb öröm, amikor egy csodaszép menyasszony meghatott mosolyát látom. Minden kész ernyőm szerelem, nem tudnék választani.

Ernyőim egyedi igények alapján, egyedi tervezéssel készülnek minden esetben!

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan
Kiszolgálható létszám:
  • 10-20 fő között
Kiszállítási lehetőségek:
  • Posta
  • Futár

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére