Dreamparty

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Ceremóniamester
  4. »
  5. Dreamparty
Telefon: 0630/959-1606
Cím:
Mikepércs, Hajdú-Bihar megye 4271
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Azt hiszem minden hivatásra születni kell nem elég önmagában a papír vagy a bizonyítvány. Érezni kell azt, hogy amit csinálok boldoggá tesz, és én az esküvők, a szerelem világában lehetek csak boldog. Bizalmat szavazni egy idegen embernek, beengedni egy szerelmespár élete legszebb és legemlékezetesebb pillanataiba óriási dolog. Szeretném ezt a bizalmat megszolgálni, hiszen nem adhatok mást, csak önmagam.

Szertartásvezetőként, ceremóniamesterként, rendezvényszervezőként komplexen átlátom/átfogom az esküvő teljes napját.

Ceremóniamester - nő új köntösben, elegánsan, csipetnyi humorral fűszerezve. Ha elegáns, meghitt pillanatokra, profi szervezésre, emlékezetes
játékokra vágytok a teljesség igényével és nem szeretnétek, ha a násznép bizonytalanul lézengene, hanem folyamatosan tájékoztatva lenne az esküvőtök napján,
keressetek fel bátran. Engedjétek át nekem a koordináció minden feladatát, hogy az esküvőtök napja olyan legyen, amilyennek megálmodtátok!

Szertartásvezetőként: Közösen megtalálhatjuk azt a szertartást, azt a hangulatot, azt a stílust, ami leginkább kifejez titeket. Együtt határozzuk meg a szertartás lépéseit, minden mozzanatát, zenei aláfestését a bevonulástól a kivonulásig. Bor, gyertyafény, éjszakai lámpionok, homok, fák…… A szertartáson minden apró mozzanat azt kívánja jelképezni, hogy attól a pillanattól kezdve, hogy kimondtátok az igent, életetek eggyé válik…. A két külön élet, a sok keresés, várakozás, hogy megtaláljátok életetek párját most lezárul. Emelni tudtok a szertartás ünnepi fényén, ha valamilyen jelképes ceremóniával is megörökítitek közös életetek első pillanatait lélekemelő, megható pillanatokat teremtve ezzel. Mi emelhetné még inkább a szertartást a lélek csúcsára, mint a szertartás szövegeim, melyek egyediek, megismételhetetlenek, önálló szellemi értékek. Menyasszonyaim véleményei közül néhányat kiragadva: "mesés" , "futkározott rajtam a hideg, miközben olvastam" , "rögtön elsírtam magam"

Egy esküvőszervező akkor lehet a legboldogabb, ha a tervezése, előkészületei találkozik az ifjú pár elképzeléseivel és valóban megélhetik a legszebb Napjukat. Segítek, hogy ez megtörténhessen.

Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére