Dream Flowers Esküvői Meghívók

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Esküvői meghívók
  4. »
  5. Dream Flowers Esküvői Meghívók
Telefon: 0620/486-70-35
Cím:
Debrecen, Hajdú-Bihar megye 4225
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

„Dream Flowers Esküvői meghívók – Mert az esküvői álom a meghívóknál kezdődik”

 Vállalkozásunk több mint 11 éves tapasztalattal és gyönyörű referenciákkal kínál minőségi alapanyagokból készített, a piacon egyedülálló meghívókat, köszönetajándékokat, asztali papír dekorációkat és gyűrűpárnákat.

Termékeink közös jellemzője a kreatív kivitelezés, részletgazdagság, szemet gyönyörködtető formavilág. Mindent kézzel, szívvel és lélekkel alkotunk. Kedvenc díszítő elemeink a  textil és papír virágok, a meseszép csipkék, gyöngyök, strasszok, brossok, kristályok,  melyek igazi luxus külsőt kölcsönöznek a papíroknak.

 

Mindent amit kínálunk, on-line az Interneten keresztül, egyszerűen és gyorsan e-mailben tudtok megrendelni, otthonról, a karosszékből!

Rendelésfelvétel e-mailben: dreamflowersdesign@gmail.com

Nagyon fontos, hogy hétről hétre betekinthettek munkánkba, legfrissebb ötleteinkbe, referenciáinkba, ha  felkeresitek honlapunkat, ahol saját készítésű termékfotóinkkal, design bemutatónkkal, bővebb leírásokkal, ügyfeleink exkluzív esküvői beszámolóival várunk minden kedves Ifjú Párt!

Papírboltot, mintaboltot nem rendeztünk be, ennek ellenére egy kényelmes és gyors lehetőséget biztosítunk Vevőinknek hogy élőben is megtekintsék a kiszemelt terméket, ráadásul már személyre szabva: a végleges döntés előtt  2 db minta-termék rendelhető  tőlünk postai úton így az Ifjú Pár saját kézbe veheti, megtapinthatja, kinyithatja a meghívót, s elolvashatja rajta saját egyedi szövegezését melyet  kérésre örömmel szerkesztünk rá, még akkor is ha nem végleges.

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan
Egyedi tervezési lehetőség:
  • Igen

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére