DJ Major Gabe – esküvői DJ

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Esküvői DJ
  4. »
  5. DJ Major Gabe – esküvői DJ
Telefon: 3630/622-2155
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Kedves érdeklődő!

2010 óta foglalkozom dj karrierem építésével, mely a kezdetekkor bárokban indult. Munkásságomat a house, mint zenei irányzat határozta meg, e-mellett széles zenei repertoárral rendelkezem a retro világában!

A 70-es évek tehetségeitől napjaink top slágeréig pörgetem a lemezeket, ami magába foglalja a külföldi, magyar retro illetve rock & roll zenéket, legnépszerűbb mulatós zenéket egy kis latin, rock és R&B zene kíséretében mai slágerekkel karöltve!

Minden felszerelésem megvan, ami a ceremónia lebonyolításához szükséges (hang és fénytechnika, dj-pult), ezen felül sok év tapasztalata halmozódik kezeim alatt esküvők terén!

Az esküvőkön nyújtott szolgáltatásom, korlátlan időre szól, azaz addig tekergetem a potmétereket a dj pultban, míg „az utolsó ember talpon van”!

Rendelkezem a MAHASZ által átalánydíjas jogosítással és dj szövetségi tagsággal, e-mellett számlaképes lemezlovasként pörgetem a slágereket!

Ahhoz, hogy elképzeléseiteknek megfelelően tudjátok kiválasztani dj-teket, számomra elengedhetetlen a személyes találkozó, ugyanis ekkor tudok kézzel fogható információval szolgálni zenei munkásságomról, szolgáltatásomról!

Ajánlatomért, bővebb információért, szabad dátumokért keress elérhetőségeimen!

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére