Bree Virágdekoráció

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Virágos
  4. »
  5. Bree Virágdekoráció
Bree Virágdekorációasztaldekorációasztaldekorációfotófalfotófal kellékeksütis asztalka
Telefon: +36 70 7799 700
Cím:
Budapest
A vállalkozás weboldala:
Instagram:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

"A virágok ünneppé varázsolják életed legfontosabb eseményét"

Az esküvő életünk legfontosabb napja, melyen a káprázatos esküvői virágdekoráció főszerepet játszik. A menyasszonyi csokortól az asztaldíszeken át a fotófalig, minden virágnak tökéletesnek kell lennie. Mi arra vállalkozunk, hogy álmaidat megvalósítsuk, melyre friss virágaink és virágkötőink szenvedélye a garancia.

Kiss Brigi vagyok, a BREE Virág tulajdonosa. Több mint 15 éve szentelem életem a virágoknak, számomra a virágkötészet önkifejezés. Miután lediplomáztam kertészmérnökként, több virágdekorációval foglalkozó cégnél megfordultam, majd megalapítottam saját cégem, ahol a legmagasabb színvonalon valósíthatom meg megrendelőim álmait.

A BREE immár nemcsak a saját, de egész csapatom szenvedélyét, szaktudását és tapasztalatát viszi minden esküvő, rendezvény és rendelt csokor megkomponálásába. Minden virágdekorációval kapcsolatos elképzelést megvalósítunk, modern ötleteinkkel segítünk a tervezésben, majd virágainkkal életre keltjük az álmot.

Munkáinkba a minőségi virágokon kívül a szívünket is belekötjük, így számtalan sikeres rendezvény, elégedett szálloda, feldíszített iroda és boldog menyasszony áll mögöttünk.Nálunk mindig a megbízó az első, virágdekorációink a legkülönlegesebb igényeket is kielégítik. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink magas színvonala és a BREE virág iránti szenvedélye téged is meggyőz majd.

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan
Kiszállítás: Igen
Egyedi tervezési lehetőség:
  • Igen
Nyitvatartási idő:
Hétfő 09:00 - 19:00
Kedd 09:00 - 19:00
Szerda 09:00 - 19:00
Csütörtök 09:00 - 19:00
Péntek 09:00 - 19:00
Szombet Zárva
Vasárnap Zárva

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére