Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Ceremóniamester
  4. »
  5. Ambrus Tamás többnyelvű ceremóniamester
Telefon: 06-30-9899507
Cím:
Budapest, Pest megye 1031
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Ambrus Tamás vagyok, magyar, angol, német és holland nyelvű ceremóniamester, szertartásvezető, műsorvezető. Több mint 25 éve tevékenykedem a médiában, jelenleg is egy televízió főmunkatársa vagyok, de megfordultam több kereskedelmi rádióban és megszámlálhatatlan sajtóorgánumnál is. Dolgoztam tudósítóként két olimpián és rengeteg más világeseményen is.

A céges bulik, családi és sportnapok, konferenciák mellett néhány éve immár az esküvők is az életem szerves részei lettek - nem kell persze rosszra gondolni, nem én váltogatom a menyasszonyaimat az oltár előtt, hanem ceremóniamesteri feladataimnak köszönhetően!:)

Mélyen tisztelem a hagyományainkat és az ezeket ápoló kollégákat, de én nem a tradicionális vőfélyi vonalat képviselem. A cm-ek közül sem abba a csoportba tartozom, aki énekel, stand up comedy performanszokkal vagy bűvésztrükkökkel szórakoztatja a násznépet.

Az én elvem az, hogy bár fontos szereplője lehetek egy esküvőnek, de semmiképp nem jó, ha én lopom el a show-t. A főszereplő legyen a menyasszony (na jó, azért valamennyire a vőlegény is!:)) A feladatom, hogy minden zökkenőmentes legyen, minden részlet a helyére kerüljön, és olyan házigazda legyek, akiről hazafelé tartva azt mondhatják: igen, emlékszem rá, jó, hogy ott volt, de szerencsére nem játszotta túl a szerepét.

Specialitásom a többnyelvű esküvők irányítása, ceremóniák levezetése (szertartásvezetés), de természetesen kizárólag magyar nyelvű lagzikon is dolgozom.

Hívjatok, keressetek bátran, és hamar kiderülhet, működik-e köztünk a kémia!:)

Sok boldogságot Nektek, és gratulálok!

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan
Szolgáltatás nyelv:
  • Idegen nyelven is
Szolgáltatás helye:
  • Külföldön is

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére