Álomgardrób Menyasszonyi ruhaszalon

5.0
  1. Esküvői szolgáltatók
  2. »
  3. Esküvői ruhaszalon
  4. »
  5. Álomgardrób Menyasszonyi ruhaszalon
Cím:
Vilmos u.3., Pest megye 1223
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Az ÁLOMgardrób Menyasszonyi Ruhaszalont az esküvők és a menyasszonyi ruhák iránti rajongásom ihlette, miután magam is átéltem a házasságkötés örömét 2019 nyarán. A küldetésem, hogy megtaláljuk a tökéletes ruhát, amelyben gyönyörűnek és magabiztosnak érzed magad!

​Az ÁLOMgardróbban sietség nélkül, 100 %-os odafigyelés mellett élvezheted ki a menyasszonyi ruhapróbát. Ennek érdekében limitált létszámban fogadom a Menyasszonyokat, a ruhapróbáknak nincs időkorlátja, vagyis annyi ruhát próbálhatsz fel, amennyit csak szeretnél. :) Egy rövid beszélgetéssel és egy welcome drink-kel kezdünk, közben pedig átbeszéljük az elképzeléseidet az álomruháddal kapcsolatban.

A modellek többsége vadonat új, és méret szerint utánrendelhető, de találhatsz közöttük használt darabokat is, amelyek bérelhetőek. Rendelés esetén személyre tudom szabatni a modellek többségét, például választható a szoknya anyaga (düsessz, tüll, schiffon); eldöntheted hogy milyen pánttal-, újjal szeretnéd; vagy hogy milyen mély legyen a ruha dekoltázsa. Nem utolsó sorban, ha van egy ruha amibe már beleszerettél, szívesen megvarratom az elképzeléseid alapján!

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
  • Országosan
Ruházati szolgáltatások:
  • Bérlés
  • Vásárlás
  • Varratás
  • Igazítás

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére