Ajándék5let

5.0
 1. Esküvői szolgáltatók
 2. »
 3. Egyéb
 4. »
 5. Ajándék5let
A vállalkozás weboldala:
Információk a szolgáltatásról
Vállalkozás leírása:

Egy jó barátunk pólót szeretett volna csináltatni ajándékba, de nem talált helyet a közelben, ahol ez megvalósítható lett volna. Közvetlen környezetünkben nem volt olyan cég vagy kisvállalkozó akitől az emberek egyedi, egy darab, névre szóló vagy személyes üzenettel ellátott ajándékot vehettek volna, így született meg a gondolat bennünk 4 évvel ezelőtt, és arra gondoltunk, hogy próbát teszünk és ….

Egy 3D-s szublimációs géppel kezdtünk …

Elsősorban magánszemélyek kiszolgálására specializálódtunk, de mára már a cégek is megkeresnek minket egyedi igényeikkel és teljesítésük nagy örömet okoz számunkra. Nekünk az elégedett vásárló a legfontosabb. Ha a vevő elégedett és boldog akkor mi is elégedettek és boldogok vagyunk. Folyamatos kérések voltak, hogy tudjuk-e ezt vagy azt … így lettünk motiválva a fejlődésre … folyamatosan :D

Ma itt tartunk:

2 sík hőprés, egy plotter, egy 15 tűs ipari hímzőgép, egy lézervágó gravírozó, egy automata bögre prés (ha egyszerre sok lenne a megrendelt bögre mennyisége:D), egy lézernyomtató (egyedi gyertyák és kövek dekorálásához) és 2 kitűző készítő kis csoda masina (hogy több méretben is készülhessenek a kitűzők, amik nem csak kitűzők) és nem utolsó sorba egy gyertya öntő sablon lett a társulat tagja … és a legújabb mellyel foglalkozni kezdtünk az egyedi karkötők, kulcstartók és egyéb "gyöngyös" termékek kívánság szerint!

A termékskála is igen szerteágazó …

 • bögre többféle, póló, trikó, egérpad, párna huzat (bele való betéttel), pénztárca, puzzle, telefontok egyes típusokra,  kulcstartó, bevásárló táska, tornazsák és még nagyon sok minden más a szublimációhoz ….
 • póló, trikó, ágyneműhuzat, törölköző vagy bármi amit a technológia megenged, hogy a hímzőgépbe befogjuk ….
 • egyedi lézer vágott és/vagy gravírozott termékek minden alkalomra
 • gyertya öntő sablon a mécsesekhez
 • kitűzők
 • karkötők, kulcstartók ásványból és akril gyöngyből

Ezenkívül tudunk a pamut anyagra matricát tenni, de tehetünk az autódra is … dekor matrica … persze nem csak autóra, hanem kirakatra is vagyis minden olyan felületre amire feltapad …

Valamint vállaljuk szórólapok, névjegyek, óriás plakátok, táblák, molinók, zászlók, meghívók, és más rendezvényhez szükséges kellékek tervezését, gyártását vagy akár reklámkiadványok szerkesztését, kivitelezését is …

… és nem utolsó sorban logó tervezés elérhető áron, rövid határidővel …

Több nyomdával állunk kapcsolatban, így a nyomdai kivitelezés sem igényel hosszú átfutási időt (pl. molinó, tábla, szórólap, zászlók).

Ha a felsoroltakban nem találod azt amire neked volna szükséged keress minket bizalommal és legjobb tudásunk szerint segítünk neked.

Minden esetben előzetes egyeztetés szükséges, kérésedre árajánlatot küldünk.

Kategóriák:
Kiegészítő információk
Szolgáltatás területe:
 • Országosan
Kiszállítási lehetőségek:
 • Posta
 • Futár

Üzenet küldése közvetlenül a szolgáltatónak

Üzenet küldés a moderátor részére