Cake Norell – esküvői torta kreatívan

Minden esküvő fénypontja a torta. Ez egy nagyon kényes pont, hiszen biztosan te is szeretnéd, ha nem csak szép, finom is lenne, ráadásul pont olyan, amilyet megálmodtál magadnak. Ha igazán egyedi és kreatív megoldásokra vágysz, akkor a Cake Norellt imádni fogod! Miért? Olvass tovább és megkapod a választ!

Ki áll a Cake Norell mögött?

Ő nem más, mint Hegedűs-Bónyai Szandra, aki a torták és egyéb kreatív sütemények művészi kivitelezésében találta meg önmagát. A „művész” kifejezés cseppet sem túlzás az ő esetében. Elég csak ránézni a fotókra, melyek az általa alkotott tortákról készültek.

Cukrászként 2014-ben végzett ugyan, de pályafutása már korábban elkezdődött. Ismerősök, barátok kérték eleinte, hogy készítsen számukra édességeket. Saját bevallása szerint ő volt a legjobban meglepődve, milyen jól sikerültek, de szeretett volna konkrét szakmai tudásra is szert tenni.

A cukrászatban igazán ki tudja fejezni önmagát, hiszen mindig is érdekelték a kreatív megoldások. A finomságok világában pedig ötvözni tudja az édességek, torták, sütemények iránti rajongását a fantáziadús kivitelezéssel. Saját bevallása szerint megtalálta azt a hivatást, ami szórakoztató és egyben élvezetes is számára.

Így vált a hobbi profi munkává, és nőtte ki magát önálló tevékenységgé, melyet akár családi vállalkozásként is aposztrofálhatunk. Az alma az ő esetében sem esett messze a fájától, mert tehetségét édesanyjától örökölte, aki számos kézzel festett felirat, szöveg, aprólékos dísz kivitelezője. Ez az anya-lánya együttműködés ezen a kreatív területen is kifejezetten példaértékű, és a torták eszmei értékét is növeli.

Munkája során a legnagyobb kihívást az jelenti, hogy bizonyos cukrászati eljárásoknál csupán egyetlen esély van. Néhány díszítési technikánál nem, vagy csak nagyon nehézkesen lehet javításokat eszközölni. Az ilyen esetek sem ijesztik meg, hanem kellő türelemmel és higgadtsággal kezeli őket. Ez mindig meghozza a várva várt sikert.

Milyen torták készülnek a Cake Norell konyhájában?

Szandra nem csupán esküvőkre, hanem céges és családi eseményekre is készít tortákat és egyéb finomságokat. Eddigi pályafutása alatt minden évben három esküvőre kapott felkérést, mint esküvői cukrász. Ez nem kevés tapasztalatot jelent ezen a területen.

Szandra értékrendje igazán bámulatos, hiszen nem csupán arra figyel, hogy a lehető legjobb minőségű alapanyagokkal dolgozzon, hanem amit csak lehet, helyi vállalkozóktól szerez be, tovább gazdagítva ezzel alkotásainak eszmei értékét.

A Cake Norell gondol az ételallergiásokra is, ezért a hagyományos összetevőjű torták mellett mentes finomságok is készülnek. Ez elengedhetetlen egy esküvői torta esetében, hiszen bármelyik vendégseregben akadhat ételallergiás vendég, akiknek Szandra ugyancsak szeretne a kedvére tenni.

Elhivatottságát az is tükrözi, hogy hosszasan kísérletezett ezekkel az összetevőkkel, hogy a végeredmény minél kisebb mértékben legyen eltérő a hagyományos alapanyagokkal készült termékektől.

A torták készítésénél inkább a nehezebb, bársonyos krémekkel szeret dolgozni és a hasonlóan hangsúlyos tésztákkal, de ezeket szívesen kombinálja piros bogyós gyümölcsökkel, hogy könnyebbé váljanak.

A Cake Norell esküvői tortái

Az esküvői torták készítését alapos előkészítés és egyeztetés előzi meg, amelyre érdemes időt szánnotok, hogy tényleg a legmegfelelőbb torta készülhessen el számotokra. Az esküvő előtt legalább 3 hónappal érdemes őt felkeresni, de az igazán ideális, ha 6 hónapot szántok a menyasszonyi torta előkészületeire és teljes kivitelezésére.

Ha őket választod, egészen biztosra mehetsz, ami az ízeket illeti, hiszen az egyeztetés során a minitortás kóstolás közben meggyőződhetsz róla, hogy itt a te ízlésednek és ízvilágodnak megfelelő torta fog elkészülni.

A Cake Norell számára teljesen természetes az egyedi igények maradéktalan és kreatív kivitelezése. Ha tortád itt készül, biztos lehetsz benne, hogy az tényleg benneteket és a ti nagy napotokat fogja tükrözni.

A készítőnek saját magának is az az igénye, hogy tökéleteset alkosson, hiszen imád élelmiszerekkel dolgozni és célja az, hogy a vendégsereg megcsodálja az általa alkotott kreációt, felfedezzék benne a személyre szóló részleteket, örömüket leljék a látványban és elfogyasztása során az ízében is. Szandra a tőle telhető maximális szaktudással, a legjobb minőségben készíti el ezt a különleges desszertet, hogy ténylegesen a torta legyen az esküvő legszebb és legodaillőbb kelléke.

A torta mérete, díszítése a ti igényeiteknek megfelelően alakul ki. Szandra kreativitásának köszönhetően akár egy 150 szeletes torta is megvalósítható. Eddig ez az egyéni rekordja. 100 szeletes torták terén is jelentős tapasztalattal rendelkezik, hiszen ezekből is készített már jó néhányat.

Ezek a torták lehetnek emeletesek, de Szandra szívesen gondolkozik különálló, egyenként kisebb torták kompozíciójában is. Ezeket saját maga által, kifejezetten az adott eseményre készíttetett állványokon helyezi el, melyek így tökéletesen illeszkednek az esküvő stílusához és a torta díszítéséhez.

Ez a megoldás izgalmas és szokatlan, ugyanakkor egyben teret ad a kreatív megoldásoknak. Ráadásul praktikus is, hiszen többféle ízben és összetevővel készülhetnek a különféle torták, melyek így szélesebb körű igényeket tudnak kielégíteni. A násznép ízlésének változatossága pedig garantált. Egy ilyen kompozícióban mindenki megtalálja a leginkább szája íze szerint való megoldást.Ha a Cake Norell készíti az esküvői tortádat, a szállítással sem kell bajlódni, hiszen Szandra ezt is megoldja. Sőt, tulajdonképpen ragaszkodik is hozzá, mert így tudja garantálni számotokra, hogy a torta tökéletes állapotban érkezik meg életetek legfontosabb napjára.

Mielőtt átadná kreációját a catering személyzetnek, még elvégzi a végső tökéletesítéseket, hogy az esküvő legfontosabb kelléke valóban tökéletes legyen.

A torta ízét tekintve is lehetnek különleges kívánságaid. Nem kell, hogy a klasszikus ízvilágnál maradj, ha valami igazán rendkívülit szeretnél. Szandra szeret új ízeket maga is megalkotni a már meglévők mellé.

A kreáció stílusa sincs korlátok közé szorítva, mert a Cake Norell bármely stílusban megalkotja a számodra megfelelőt, legyen az elképzelés minimalista stílusú vagy épp aprólékosan dekorált, trendi dizájn.

Szandra imádja a tematikus tortákat, ezért a különböző ünnepekre is szívesen készíti őket. Ha különleges, tematikus esküvőt szeretnél, akkor biztos lehetsz benne, hogy a nagy nap legmeghatározóbb kelléke is tökéletesen beleillik majd az esküvőtök hangulatába, érzés- és látványvilágába.

Ha nyári esküvőt tervezel, még az is lehet, hogy készít számotokra sütifagyit is, melyek igazán látványosak és természetesen finomak. Biztos lehetsz benne, hogy nem csak a gyerekek, de az édesszájú felnőttek is imádni fogják ezt a különleges édességet.

Mindezekből te is láthatod, hogy Szandra igazi művésznő a torták és sütemények világában. Így már nincs más dolgotok, mint kigondolni, milyen stílusú és ízű tortát szeretnétek a nagy napra, mert legyen bármi a kívánság, azt a Cake Norell teljesíti. Ha pedig nincs konkrét elképzelésed, akkor azért keresd őt, mert kreativitása biztosan tud neked olyat ajánlani, amely szebb és finomabb lesz, mint amit akár el tudnál képzelni. Így nyugodtan rábízhatod magad.

Blogunk számtalan hasznos tartalommal vár!

5/5 - (359 szavazat)